Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
В началото е била на 33 000 дори ..
Не е лоша колата, но макс. 15 000 да даде някой, какви са тия суми ...

- SlavchoSlavchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)
http://www.cars.bg/c1997565
Някой да даде мнение? Аз по снимките нищо интересно (което да ме притеснява) не виждам? Пък да бия път да я видя от София до Варна си е малко ...
Някой да даде мнение? Аз по снимките нищо интересно (което да ме притеснява) не виждам? Пък да бия път да я видя от София до Варна си е малко ...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
SlavchoSlavchev написа:http://www.cars.bg/c1997565
евтина кола с няколко нелоши екстри
- оригинален ксенон
- шибидах
- подгрев
- щора
- джанти
- парктроник
пише, че е обслужена...
на мен ми харесва
п.с. мотора е покапан с масло и бърсан... "Напълно обслужена-сменено масло", дано да е скорошна смяна
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
за тия пари и да е читава надали, ама от къде да знаеш има и чудеса чат пат
то верно паднаха цените ама купе за 4к лева, регистрирано, уж сменено това онова, с някоя екстра
то верно паднаха цените ама купе за 4к лева, регистрирано, уж сменено това онова, с някоя екстра

- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325i
- Мечтае да кара: Балканче
- Детайли за колата: M54B25
Аз не знам къде ги видяхте тея екстри направо си е базово почти единствено шибидах и подгряване на седалките има а подгрева лично за мен е безсмислен, но като изключиш това изглежда прилично дори приятно, важното е да няма изненади след евентуална покупка.
пс: струва ми се че има и сензор за дъжд, което ще е супер, но не се вижда като хората на снимките е от далече и трябва да се пита, а и вина нещо не излиза.
пс: струва ми се че има и сензор за дъжд, което ще е супер, но не се вижда като хората на снимките е от далече и трябва да се пита, а и вина нещо не излиза.
- EH0260BB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пил
- Мечтае да кара: пил и да стигне жив
- Детайли за колата: мътни
...Към дата 06/02/2017 МПС с ДКН B2455HM и номер на рама WBABM11080JK03422 няма активна гранична застраховка "Гражданска отговорност" ......
© 2011 Гаранционен фонд
Джантите са сменени, и не виждам копчето за прибиране на огледалата. Иначе другите екстри си излизат. Ако няма ръжди и скрити тежки удари колата си заслужава да се огледа...
© 2011 Гаранционен фонд
Джантите са сменени, и не виждам копчето за прибиране на огледалата. Иначе другите екстри си излизат. Ако няма ръжди и скрити тежки удари колата си заслужава да се огледа...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Tunturi написа:Аз не знам къде ги видяхте тея екстри направо си е базово почти единствено шибидах и подгряване на седалките има а подгрева лично за мен е безсмислен, но като изключиш това изглежда прилично дори приятно, важното е да няма изненади след евентуална покупка.
ксенон и подгрев къде ги забрави?
това за мен са част от задължителните екстри които гледам

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Bavarcho написа:Tunturi написа:Аз не знам къде ги видяхте тея екстри направо си е базово почти единствено шибидах и подгряване на седалките има а подгрева лично за мен е безсмислен, но като изключиш това изглежда прилично дори приятно, важното е да няма изненади след евентуална покупка.
ксенон и подгрев къде ги забрави?
това за мен са част от задължителните екстри които гледам
Колегата умножи подгрева по нула. Бил безсмислен!
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
Еми спрямо многобройните екстри като цяло в е46 бих казал, че поне на първото, четене колата е с малко екстри всяка 2-ра е46 ще има поне толкова, но да не се отклоняваме. По тоя вин излиза че има и сензор за дъжд и парктроник което съвсем променя нещата от към екстри. И все пак леко ще се отклоня
: защо на мен не ми излиза вина какво не правя като хората https://gyazo.com/d5154fe0ed43e231af3bdd5a4de1c32c ето как е при мен.
пс: а и пръскалки на фаровете има определено не са малко екстрите вече като се позагледа човек.

пс: а и пръскалки на фаровете има определено не са малко екстрите вече като се позагледа човек.
Пусни номера на колата за Гранична гражданска отговорност... 

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
На мен ми харесва, гледах я за проект, ако трябва да съм честен..
За тези пари си заслужава според мен.
Разбира се, ако няма нещо много фрапантно при оглед, ама поне 46-ци да искаш за части..

За тези пари си заслужава според мен.
Разбира се, ако няма нещо много фрапантно при оглед, ама поне 46-ци да искаш за части..
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Здравейте колеги харесал съм следната кола. Като цяло колата ми харесва и изглежда запазене но това което забелязах е че тресе на място когато я запалихме. Нямаше възможност да се кара(имаше много коли за разместване, а в този сняг трудно) . Усещаше се лек мирис на нафта от ауспуха и според мен тресенето е от премахнати катализатори и недобро изпълнение на меката връзка. Има малка забежка отпред в ляво , но това не ми е проблем. Само това тресене на празен ход ме притеснява. продавача каза че са сменяни дюзи и демфер.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1mqo0n
- BobbyD
- кандидат ентусиаст
-
vladi_totev написа:Здравейте колеги харесал съм следната кола. Като цяло колата ми харесва и изглежда запазене но това което забелязах е че тресе на място когато я запалихме. Нямаше възможност да се кара(имаше много коли за разместване, а в този сняг трудно) . Усещаше се лек мирис на нафта от ауспуха и според мен тресенето е от премахнати катализатори и недобро изпълнение на меката връзка. Има малка забежка отпред в ляво , но това не ми е проблем. Само това тресене на празен ход ме притеснява. продавача каза че са сменяни дюзи и демфер.
Тампони на мотора?
- Tunturi
- кандидат ентусиаст
-
Може да е от много неща свещи/бобини, сонди или разпределителни и колянови датчици, но така само ще си гадаем. Вземи 1 диагностика с теб или човек който има и я закачете ако е нещо фрапантно ще си покаже.
Tunturi написа:Може да е от много неща свещи/бобини, сонди или разпределителни и колянови датчици, но така само ще си гадаем. Вземи 1 диагностика с теб или човек който има и я закачете ако е нещо фрапантно ще си покаже.
Кви свещи бобини това е дизел. Те 2ките си тресат така или иначе дори с нови тампони на мотора