Тема само за е46 4х4 ( 325xi, 330xi, 330xd)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема само за е46 4х4 ( 325xi, 330xi, 330xd)
Здравейте, колеги !
Може ли да изкажете Вашите мнения за този автомобил ?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8d13y7
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
Може ли да изкажете Вашите мнения за този автомобил ?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8d13y7
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
Покарана е, но ако е здрава технически, защо пък не - цената е добра. Седалката и колонките са поправими.
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
JTD написа:Някой, който е сменил предните полуоски с тия от ибей, нека сподели пак впечатление - най-вече какъв километраж сте навъртели до сега.
Някакви оплаквания?
Аз карам с дясна полуоска на GSP(китайска, във фабрично вграждане на тойота и секви такива японско/корейски автомобили) към момента 15к километра без проблем, скоро я гледах няма следа че е използвана. За тази цена през година да я сменяш, пак е по-добре от ОЕ на цена колкото една е36ца

Бъди честен пък да става квото ще
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Здравейте колеги,отскоро нещо се запалих за е46 330xi,искам чисто информативно да ви попитам,какво е усещането на колата като поведение?В смисъл на мен колите с предно предаване не ми понасят грам,мразя това,че постоянно трябва да се набирам на волана,постоянно да съм в напрежение и да го стискам здраво (ако раздавам газ) много малко ми е опита с предно,за лични коли съм имал само БМВ- и съм свикнал с него,има ли го това усещане от кола с предно (впредвид и предните задвижващи колела) 4х4 никога не съм карал точно за това ми е въпроса.Благодаря!Ако се стигне до покупка,разбира се,че ще пробвам Х-а,но сега се информирам.
sean-john написа:Здравейте колеги,отскоро нещо се запалих за е46 330xi,искам чисто информативно да ви попитам,какво е усещането на колата като поведение?В смисъл на мен колите с предно предаване не ми понасят грам,мразя това,че постоянно трябва да се набирам на волана,постоянно да съм в напрежение и да го стискам здраво (ако раздавам газ) много малко ми е опита с предно,за лични коли съм имал само БМВ- и съм свикнал с него,има ли го това усещане от кола с предно (впредвид и предните задвижващи колела) 4х4 никога не съм карал точно за това ми е въпроса.Благодаря!Ако се стигне до покупка,разбира се,че ще пробвам Х-а,но сега се информирам.
Схащането ти е тотално грешно. Ако постоянно се набираш на педала, то на кола със задно трябва здраво да държиш волана и постоянно да контролираш. На кола с предно в това отношение е много по-добре.
Конкретно на въпроса ти - Х-а се държи и по двата начина. Има двойно поведение - и на кола с предно и на кола със задно. Зависи в каква ситуация попаднеш.

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- sean-john
- ентусиаст
-
Може да не съм се изразил правилно.Като цяло няма значение,истината е,че предното не ме кефи
,затова искам да се информирам,дали Х-са ще ми напомня на предно по някакъв начин...но докато не седна да покарам един хубав пробег,няма да разбера...мога да се надявам само да се усеща малко повече като кола с задно от колкото като с предно 

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
sean-john написа:Може да не съм се изразил правилно.Като цяло няма значение,истината е,че предното не ме кефи,затова искам да се информирам,дали Х-са ще ми напомня на предно по някакъв начин...
Не се усеща като кола с предно. Мощноста на двигателя е разпределена 62% на задни колела,38% на предни. Колата има много добро поведения на сняг,въпреки ,че напоследък сняг има една седмица годишно. За мен единственния недостатък на Х-те ,че са доста тежки,ако не греша с 200 кила отгоре в сравнение с не Х.
- sean-john
- ентусиаст
-
Драгослав написа:sean-john написа:Може да не съм се изразил правилно.Като цяло няма значение,истината е,че предното не ме кефи,затова искам да се информирам,дали Х-са ще ми напомня на предно по някакъв начин...
Не се усеща като кола с предно. Мощноста на двигателя е разпределена 62% на задни колела,38% на предни. Колата има много добро поведения на сняг,въпреки ,че напоследък сняг има една седмица годишно. За мен единственния недостатък на Х-те ,че са доста тежки,ако не греша с 200 кила отгоре в сравнение с не Х.
Такова мнение исках,благодаря!Напълно достатъчно ми е

- kokok0
- младши ентусиаст
-
Драгослав написа:sean-john написа:Може да не съм се изразил правилно.Като цяло няма значение,истината е,че предното не ме кефи,затова искам да се информирам,дали Х-са ще ми напомня на предно по някакъв начин...
100кг. са, не са 200 !
- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330XI
Аз също потвърждавам че няма усещане на кола с предно. Дори и с включено DSC при повече газ в завой се получава добре познатото презавиване, като на всяка кола със задно. Различното при Х-са е че не буксуваш при сняг и лед.
Ако колите никога не са ви недозавивали, то явно не знаете какво е това и отчитате само презавиването.
- Rezashki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46/330xd
Привет,
ще изкажете ли мнение за тази кола, ако някой я е гледал или само по сними- http://www.cars.bg/c1002521, момчето изпрати и вин-PF32573, проверете тук-http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html.
ще изкажете ли мнение за тази кола, ако някой я е гледал или само по сними- http://www.cars.bg/c1002521, момчето изпрати и вин-PF32573, проверете тук-http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html.
Лично на мен ми изглежда уморена колата.
Не бих ходил да я гледам.
Не бих ходил да я гледам.
- kokok0
- младши ентусиаст
-
Кое по-точно ти се струва уморено ?
Колата по тия снимки изглежда слънце ! Чудна направо. Всичко си има, вин е дал собственика, гуми, че дори е регистрирана ! Няма друг цвят боя, няма фуги - муги, няма чужди детайли... Плащаш му пътя до София, черпиш го едно кафе, водиш го при Никола Дановски (sachs) да прегледа колата и ако е здрава и на живо, сменяш едно масло на мотора и на скоростите, малко ремъци и ролки и газ !
Колата по тия снимки изглежда слънце ! Чудна направо. Всичко си има, вин е дал собственика, гуми, че дори е регистрирана ! Няма друг цвят боя, няма фуги - муги, няма чужди детайли... Плащаш му пътя до София, черпиш го едно кафе, водиш го при Никола Дановски (sachs) да прегледа колата и ако е здрава и на живо, сменяш едно масло на мотора и на скоростите, малко ремъци и ролки и газ !
kokok0 написа:Кое по-точно ти се струва уморено ?
Като за начало да започнем с думите, които съм написал, а именно "Лично на мен".
След това като видиш колата външно, то едно "Х" не трябва да стои така. Има нещо правено по окачването и е "увиснало" така да го кажем. Я е сложил някакви амортисьори от не "Х" автомобил, защото са по-евтини, я нещо друго.
Лично мнение.