Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Колеги ... айде малко по-кротко?
Никой не Ви кара да я купувате!
Както вече казах да скъпа е спор няма и цената изобщо не я коментирам!
Казвам само, че е обръщана в официален сервиз и, че наистина колата е много добра защото съм я виждал и знам как е поддържана...
Какво ме нападнахте все едно аз ги искам тея пари
Казвам само, че е обръщана в официален сервиз и, че наистина колата е много добра защото съм я виждал и знам как е поддържана...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Автомобилът е нов внос, закупен е от представителство на БМВ в Мюнхен. Реални 75 000 км ! !!

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Ciki написа:Колеги ... айде малко по-кротко?
Пичага, спри да говориш глупости! Такъв филм, като обръщана в оторизиран сервиз няма. След малко някой ще се извърли, че лично от Apple са му jailbreak-нали iPhone, че да си качва шано програмки, а на трети от Microsoft са му хакнали XBOX360-ката, че да не дава пари за игри, а да си ги сваля от Arenabg.com и да си ги записва на DVD-та.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Ciki написа:Да... скъпичка е спор няма..., но познавам собственика и съдейки по начина по-който е поддържана и сервизирана колата мога да кажа само, че е колата е уникат...
Обръщана е в официален сервиз на БМВ, но не съм сигурен дали в UK или в БГ.
Я ми кажи,кое в описанието на обявата не е в ред и меко казано смешно и да спрем със спора за униката..
*кристални огледала с подгряване кви са тея огледала Swarovski ли

*подгряване на седалките

* пръскалки на фаровете - рефлекторен фар с пръскалки ,понеже незнам има ли изобщо - аз мисля,че само ксеноновите имат,тук дано ме образоват
*само не видях има ли надув рекаро салона

*поне една снимка на сензорите за дъжд да имаше..сигурно има..но няма снимка

*последно - ASC или DSC ?на снимката ми изглежда като ASC

Последна промяна Gqbriel на 09 Яну 2012, 12:20, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d

Успокойте се малко

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
outworld написа::OT: Абе вие го нападнахте човека все едно той е пуснал обявата![]()
Успокойте се малко

Колега Ciki извинявам се..outworld е прав

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- vladobosh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2001г.
dido0o``` написа:RaHzElChO написа:gogo gif написа:Здравеите колегиимам един вапрос,вчера забелязах че имам една букса която е изклучена и я вклучих,но като запала и като е студена започва да свири прилича ми кутията на някаква помпа но несам сигурен и нз какво е преди да я вклуча го нямаше този шум и след около минута спира и сичко е нормално.намира се отпред наи в ляво голяма кутия е какво е това и за какво е
Става вапрос за Е46 318ис 99 година
Пуши ли под калника? Според мен е печка.
офтопик: Печка доста трудно се среща при бензинов двигател. Аз залагам на помпа, която вкарва допълнителен въздух при студен двигател.

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Колеги, без излишни спорове.
Здравейте колеги,
Аз съм собственикът на червената 330ска.Първо искам да се извиня за обявата която е пусната за колата и за неточностите,които са по обявата,но колата я дадох на едни приятели на Горубляне да им седи в автокъщата и да я продават...Текста на обявата си е измислен от тях,така че sorry за неточностите.
Колата си я купих през 2010 год от Англия,само заради километрите и заради цвета,защото на тези километри в Германия бяха по 17 000 евра и цвета много ми хареса.До преди това никога не съм си мислил за кола от Англия.Платих я 19 000 лева с транспорта до БГ.Дадох 1200 лева за обръщането и около 3500 лева за части,повечето от които съм си ги купувал от Камор.Колата ми я обърнаха едни приятели в Сандански абсолютно професионално,както си пише по книгите.Купих генерацията Supersprint,която ми струваше 5500лева,М ковото табло 800лв.Колата от 5 скоростна съм я направил 6 скоростна с чисто нов съединител,което също ми струваше,около 2000лв.Общо колата ми излезна около 34 000лв.Не съм смятал да я продавам,обаче нещо много се запалих да си купувам 335i е90...
В БГ колата е минала не повече от 7-8 000км до сега и е абсолютно перфектна,карана е само с 10W60 и е сменяно на 4000 км,никога не и е давано газ преди да вдигне температура на водата и маслото.С чисто нови предни дискове с накладки,има и чисто нови задни накладки и чисто нов ремък,но не съм ги слагал още,при продажба,ще се дадат тези части.С обръщането на волана и ел инсталацията няма никакъв проблем,може да я гледате и карате където и когато искате.И КОЛЕГИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ КОЛАТА Е НА 70 000КМ,АКО ЩЕ ДА Е ОТ ЗИМБАБВЕ ВКАРАРАНА!!!!!
И колеги
Аз съм собственикът на червената 330ска.Първо искам да се извиня за обявата която е пусната за колата и за неточностите,които са по обявата,но колата я дадох на едни приятели на Горубляне да им седи в автокъщата и да я продават...Текста на обявата си е измислен от тях,така че sorry за неточностите.
Колата си я купих през 2010 год от Англия,само заради километрите и заради цвета,защото на тези километри в Германия бяха по 17 000 евра и цвета много ми хареса.До преди това никога не съм си мислил за кола от Англия.Платих я 19 000 лева с транспорта до БГ.Дадох 1200 лева за обръщането и около 3500 лева за части,повечето от които съм си ги купувал от Камор.Колата ми я обърнаха едни приятели в Сандански абсолютно професионално,както си пише по книгите.Купих генерацията Supersprint,която ми струваше 5500лева,М ковото табло 800лв.Колата от 5 скоростна съм я направил 6 скоростна с чисто нов съединител,което също ми струваше,около 2000лв.Общо колата ми излезна около 34 000лв.Не съм смятал да я продавам,обаче нещо много се запалих да си купувам 335i е90...
В БГ колата е минала не повече от 7-8 000км до сега и е абсолютно перфектна,карана е само с 10W60 и е сменяно на 4000 км,никога не и е давано газ преди да вдигне температура на водата и маслото.С чисто нови предни дискове с накладки,има и чисто нови задни накладки и чисто нов ремък,но не съм ги слагал още,при продажба,ще се дадат тези части.С обръщането на волана и ел инсталацията няма никакъв проблем,може да я гледате и карате където и когато искате.И КОЛЕГИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ КОЛАТА Е НА 70 000КМ,АКО ЩЕ ДА Е ОТ ЗИМБАБВЕ ВКАРАРАНА!!!!!
И колеги
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Mitko1978 написа:Здравейте колеги,
И колеги

- cherrypopper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: F01
Колеги, търся кола за жената, как ви се вижда тази ? http://www.cars.bg/u558242
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Според мен не става, много постна от към екстри - пише ксенон, аз не го виждам..
Отзад е със сменени стопове, което ме съмнява да е фенщина - по-скоро удар, а и тая броеница на скоростния лост
Но пък и за тези пари не може да искаш арна 46ца
Отзад е със сменени стопове, което ме съмнява да е фенщина - по-скоро удар, а и тая броеница на скоростния лост

Но пък и за тези пари не може да искаш арна 46ца

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
броеницата е най-малкия проблем на тази кола
парктроника в лайстната отзад ме довърши
е46 не е от най-дамските коли и си иска опредлени шофьорски умения и преценка, ако жена ти ги няма не и вземай такъв модел още повече такъв който е без DSC и не е X
ако и намериш 330xD 2004-та Touring по-бива
конкретната кола която гледаш още по снимките не ми харесва, а на живо не искам да си представям каква ще е ...
парктроника в лайстната отзад ме довърши

е46 не е от най-дамските коли и си иска опредлени шофьорски умения и преценка, ако жена ти ги няма не и вземай такъв модел още повече такъв който е без DSC и не е X
ако и намериш 330xD 2004-та Touring по-бива

конкретната кола която гледаш още по снимките не ми харесва, а на живо не искам да си представям каква ще е ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
outworld написа:Но пък и за тези пари не може да искаш арна 46ца
с други думи цената най-вероятно й отговаря на състоянието.
по-добре и вземи някой компакт след 2001 или нещо такова http://www.cars.bg/u504279