Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от b_velev » 26 Окт 2016, 18:31

Тази как ви се струва? Някой гледал ли я е?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=g7huvb

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 26 Окт 2016, 19:05

Martin187 написа:Здравейте,

Някой да е гледал тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=g702sq ? Стои от доста време за продажба. С какво би могъл да бъде свързан проблема с перката - прегряване? Горе - долу цена за нова перка?

Благодаря!

От 180 до 1000лв. са перките в зависимост дали искаш втора ръка, нова тайванска, или нова оригинална.
Най вероятно не само е прецакана перката ами е прегрявана и е почнала да надува маркучите и затова да седи толкова време.
Нямам преки набюдения над колата и т'ва което пиша са само догадки какво може да е станало.

Потребител
Аватар
Кара: BMW M6 2013г

Мнение от bigmata » 27 Окт 2016, 7:24

dobry46 написа:http://www.cars.bg/c1865868 -за това мнения от хора с по-набито око ? :dunno:

Незнам , но напоследък много ми допадат 46ци комби, а до преди година ми бяха ужасни :mhihi:

Ходих да я гледам за един приятел.
Проверка на рама-300 000км.
Най-вероятно на тези километри има харч на масло.
От двете страни включително и предната броня са боядисани некадърно вероятно заради ръжди.
Внос от Австрия,но преди това е била германка.
Има тупкането характерно за 4х4.
Мн.ръжди по задния мост и ролките на двигателя.
Волана е за претапициране.
Само един ключ е наличен.

Много богато е оборудвана откъм екстри.
Свали ни я на 7000лв.

Според мен не си заслужава.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: e36 320i coupe 95'

Мнение от MecoTo » 27 Окт 2016, 11:31

b_velev написа:Тази как ви се струва? Някой гледал ли я е?

Ходих преди няколко дни да я видя, акумулатора е нов, защото някой като е давал ток е затворил капака върху клещите и ги е заварил за плюсовата клема(и капака съответно). Останало е парче от клещите от долната страна на капака :mhihi: Сменена е кората под чистачките, защото най-вероятно се е стопила в следствие на това. Също така е 98-ма година и има проблем с ваносите най-вероятно - заминали са уплътненията, докато загрее тресе и гасне, не даде да я пробвам, изведе ме той на кръгче уж да ми покаже как върви, но няколко пъти му изгасна в движение и на пълна газ ми се стори че върви колкото моята 20ка. Продавача не иска да се гледа в сервиз (чудно защо). Каза ми, че щял да качи цената с 500 лева в такъв случай. Като загря уж работеше добре на празен ход, но не стоях достатъчно дълго след като загря, за да кажа със сигурност. Тук таме дребни забележки по боята и салона, не видях да има ръжди, все пак е Италиянка. Ще й трябват и нови гуми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: х5 4.6is
Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра

Мнение от Батман » 27 Окт 2016, 13:54

MecoTo написа:

Ходих преди няколко дни да я видя, акумулатора е нов, защото някой като е давал ток е затворил капака върху клещите и ги е заварил за плюсовата клема(и капака съответно). Останало е парче от клещите от долната страна на капака :mhihi: .

На 6ците акумулатора трябва да е в багажника!

Потребител
Аватар

Мнение от MecoTo » 27 Окт 2016, 13:58

Да, ма плюса е под капака :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: х5 4.6is
Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра

Мнение от Батман » 27 Окт 2016, 14:00

MecoTo написа:Да, ма плюса е под капака :mhihi:

:OT: sorry, като писа за акумулатора и се отплеснах..

Потребител
Аватар

Мнение от MecoTo » 27 Окт 2016, 15:34

А някой да има преки наблюдения над тази? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 2344365246

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 27 Окт 2016, 20:25

MecoTo написа:А някой да има преки наблюдения над тази? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 2344365246

По снимки се вижда, че отпред най вероятно е имала удар. Предната броня е от Е46 Купе, фугите на предния капак и фаровете не са еднакви, сякаш има разлика в цвета на предния капак, и предния ляв калник. Стоповете са "Ментакос"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1999 BMW 320D

Мнение от b_velev » 27 Окт 2016, 21:29

MecoTo написа:

Ходих преди няколко дни да я видя, акумулатора е нов, защото някой като е давал ток е затворил капака върху клещите и ги е заварил за плюсовата клема(и капака съответно). Останало е парче от клещите от долната страна на капака :mhihi: Сменена е кората под чистачките, защото най-вероятно се е стопила в следствие на това. Също така е 98-ма година и има проблем с ваносите най-вероятно - заминали са уплътненията, докато загрее тресе и гасне, не даде да я пробвам, изведе ме той на кръгче уж да ми покаже как върви, но няколко пъти му изгасна в движение и на пълна газ ми се стори че върви колкото моята 20ка. Продавача не иска да се гледа в сервиз (чудно защо). Каза ми, че щял да качи цената с 500 лева в такъв случай. Като загря уж работеше добре на празен ход, но не стоях достатъчно дълго след като загря, за да кажа със сигурност. Тук таме дребни забележки по боята и салона, не видях да има ръжди, все пак е Италиянка. Ще й трябват и нови гуми.

Благодаря. Значи не си заслужава разкарването.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от MecoTo » 28 Окт 2016, 6:23

BT9028BA написа:
MecoTo написа:А някой да има преки наблюдения над тази? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 2344365246

По снимки се вижда, че отпред най вероятно е имала удар. Предната броня е от Е46 Купе, фугите на предния капак и фаровете не са еднакви, сякаш има разлика в цвета на предния капак, и предния ляв калник. Стоповете са "Ментакос"

От сигурно една седмица я гледам тая обява и чак след като ми каза се усетих за бронята :lol: Благодаря, спести ми една разходка до Плевен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 28 Окт 2016, 11:01

И кво като е с предна броня от купе? Това не е гаранция , че колата е удряна. По-важното и видимо от снимките е, че под капака всичко си изглежда на мястото - греда, пластмасови капаци, щипки на фаровете. Тука по някви смотани снимки фуги се откриват, чудесии :shock: И кво става - хем 3-литра бензин за 6 бона, хем не е била десняк, хем един тон кусури, ей така от снимки. И моля не ме разбирайте погрешно - на мен колата не ми харесва защото най-малкото изглежда доста занемарена, да не говорим за утрепания цвят, джанти, салон и т.н. ама тука прекалявате със субективните обобщения. Накрая повечето избиращи по една година 46-ца се наиграват с някой тотален кошник, ама нали "разбирачи"...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MecoTo » 28 Окт 2016, 12:46

Това е то, че и за 10 не мога да намеря 3 литра, ръчка и да е седан дето да ми хареса :lol: Наистина е най-добре на място да се види, но 2 часа път да бия, за да видя кола и да се окаже тотална кошница не е кеф. Търсенето продължава :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Окт 2016, 13:54

MecoTo написа:Това е то, че и за 10 не мога да намеря 3 литра, ръчка и да е седан дето да ми хареса :lol: Наистина е най-добре на място да се види, но 2 часа път да бия, за да видя кола и да се окаже тотална кошница не е кеф. Търсенето продължава :mhihi:

има, ама им спряхме продажбата :mhihi:

сещам се за едно комби, обаче ... фейс ръчка 6-speed 210 на колела, ако имаш интерес ще ти дам телефон на лс ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от MecoTo » 28 Окт 2016, 13:56

Благодаря, но седан се търси, с шибидах по взъможност и само на задно :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E46