Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше M54 , сега N53
Мечтае да кара: нормално
Детайли за колата: КомБееее

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от Stoqnchev » 10 Окт 2016, 11:36

masterdealer написа:Като цяло не съм наясно с много неща,за това и се обръщам към вас като по-опитни и разбиращи :)

Снощи докато пак разглеждах попаднах на нещо,което мисля да отида да видя,все пак ако някой го е гледал ще се радвам да сподели мнение.Това е въпросната кола. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fxx3z4
Ако някой може да ме светне,една кола която е нов внос,колко пари още гълта след покупката. Имам предвид задължителните неща като еко такса,нотариус,КАТ,масла,ремъци,ролки и т.н. И относно конкретната кола,някакво полезно инфо относно бензиновите двигатели 2.3 . Нещо специфично при тях относно обслужване или бъдещ ремонт,ако се наложи. Благодаря ви предварително! :)

Тази втората по-добре я пропусни. Радио от Корса :) , изгорял габарит, ключ без емблема - за мен това е мърлява работа и ако колата е регистрирана значи собственика почти сигурно само кара , при това здраво. :nono: Отделно свети чека на еърбеците, фаровете са някакви тунинги и липсват подкалниците - обяснението за кантарчето на седалките тука трудно минава, направо си е на лек удар. :bchug: Успех в търсенето :yes:[/quote]

около 1600 - 1800 лева ти е всичко.
Големия мотор е като спестените пари , имаш ги! ама не винаги ти трябват.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Окт 2016, 11:37

От Пежо е радиото :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 10 Окт 2016, 11:41

Като не си сигурен в това което пишеш по-добре не подвеждай хората. Какво им е тунинг на ФАРОВЕТЕ, освен angel eyes-a ? Заводски ксенонови фарове, само мигачите са някакви тунинг. Подкалници не виждам да липсват ? А за лампата на еърбеците точно на 90% е от кантарчето.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Окт 2016, 17:41

отпред в десно май няма
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i

Мнение от mak1n7osh » 11 Окт 2016, 12:46

LM10 написа:
vvasilev1 написа:
LM10 написа:Здравейте колеги,

нов съм във форума и скоро ми предстои покупка на кола,както разбирате съм се насочил към BMW E46.

Някой гледал ли е въпросния автомобил.

http://www.cars.bg/c1844925

Наясно ли си, че е обръщана?

Sent from my F3111 using Tapatalk

Като цяло не съм наясно с много неща,за това и се обръщам към вас като по-опитни и разбиращи :)

Снощи докато пак разглеждах попаднах на нещо,което мисля да отида да видя,все пак ако някой го е гледал ще се радвам да сподели мнение.Това е въпросната кола. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fxx3z4

Ако някой може да ме светне,една кола която е нов внос,колко пари още гълта след покупката. Имам предвид задължителните неща като еко такса,нотариус,КАТ,масла,ремъци,ролки и т.н. И относно конкретната кола,някакво полезно инфо относно бензиновите двигатели 2.3 . Нещо специфично при тях относно обслужване или бъдещ ремонт,ако се наложи. Благодаря ви предварително! :)

За тази втората - на мен лично кожата ми изглежда малко съмнително (може да е претапицирана), но това лесно се разбира на място или направо си ги питай по телефона.

Потребител
Аватар

Мнение от LM10 » 11 Окт 2016, 20:36

Колеги,извинявайте че ви занимавам постоянно,знам че е най-добре всичко да се гледа на място,но няма много свободно време да обикалям за съжаление :)

Нещо за тази ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fz4ljm

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Окт 2016, 21:58

LM10 написа:Колеги,извинявайте че ви занимавам постоянно,знам че е най-добре всичко да се гледа на място,но няма много свободно време да обикалям за съжаление :)

Страшна е.Ходи я виж.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 11 Окт 2016, 22:03

LM10 написа:Ако някой може да ме светне,една кола която е нов внос,колко пари още гълта след покупката. Имам предвид задължителните неща като еко такса,нотариус,КАТ,масла,ремъци,ролки и т.н. И относно конкретната кола,някакво полезно инфо относно бензиновите двигатели 2.3 . Нещо специфично при тях относно обслужване или бъдещ ремонт,ако се наложи. Благодаря ви предварително! :)

На такива коли с неясна история е препоръчително да обърнеш внимание на охладителната система - водна помпа, термостат, маркучи, казанче + евентуално радиатор. Малко по-натам е добре да смениш и клапана на картерните газове с маркучите.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LM10 » 11 Окт 2016, 22:14

(bubsa) написа:
LM10 написа:Колеги,извинявайте че ви занимавам постоянно,знам че е най-добре всичко да се гледа на място,но няма много свободно време да обикалям за съжаление :)

Страшна е.Ходи я виж.

Това някакъв вид ирония ли е или говориш сериозно ? Сори за повторното питане

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 12 Окт 2016, 19:11

Ами не е, той Бубса ги харесва 46-ците. :mhihi: Мани я тая - скии, че на всяка снимка е с различно кормило. :mrgreen: Ама е прав - ходи и гледай, иначе не става. Не знам к'во очаквате от тая тема за трупане на мнения - нЕкой да ви купи кола по снимки ли ?
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 12 Окт 2016, 19:15

hell's angel написа:Ами не е, той Бубса ги харесва 46-ците. :mhihi: Мани я тая - скии, че на всяка снимка е с различно кормило. :mrgreen: Ама е прав ходи и гледай, иначе не става. Не знам кво очаквате от тая тема за трупане на мнения - нЕкой да ви купи кола по снимки ли ?

А и не ти ли прави впечатление,че се напълни с хора питащи за разни коли във всички точки на България? :dunno:
Някакси ми се вижда несериозно и не виждам смисъл някой да си прави труда да разглежда линковете на някакви обяви при положение,че питащия не си прави труда,а и е трудно да отиде и да погледне поне някоя :kuku:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от TheRetard » 13 Окт 2016, 18:47

http://www.cars.bg/c1836728

Някой с по-набито око да каже нещо за колата? На мен лично не ми вдъхва много доверие, по принцип като видя такива неща от сорта на "Колата е уникат" и се настройвам някак скептично, цената също ми се вижда малко нисичка, макар че не е фейслифт. Общо взето нямам набито око , моля да кажете, ако има нещо нередно на пръв поглед ( а според мен)

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 13 Окт 2016, 21:08

TheRetard написа:http://www.cars.bg/c1836728

Някой с по-набито око да каже нещо за колата? На мен лично не ми вдъхва много доверие, по принцип като видя такива неща от сорта на "Колата е уникат" и се настройвам някак скептично, цената също ми се вижда малко нисичка, макар че не е фейслифт. Общо взето нямам набито око , моля да кажете, ако има нещо нередно на пръв поглед ( а според мен)

Аз лично се съмнявам описанието и снимките да са от една и съща обява.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 13 Окт 2016, 21:18

Нищо М по тая кола освен предната броня м тех 1
Изключително изморен автомобил. Волана скъсан, предната седалка разпрана, боядисвал стоповете и мигачите, грозни джанти, някакво гърне за 20-30лв. Няма абсолютно никакви екстри. Цената на тоя изморен автомобил е не повече от 2500лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Окт 2016, 21:29

на мен ми харесва... има стил :yes: :mhihi:

личи си, че е "поддържана"
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към E46