Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от K_Ilkov » 14 Фев 2014, 21:35

acho.rs написа:
http://www.cars.bg/c608771

facelift 330ci SMG - какви са тия обяви - колата не е в България :dunno: На око ли се предполага че се прави огледа

up :wave:

Готово ...
Обадих се, извини се продава4а и няма да прави пак така :mrgreen:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e90 330d LCI Edition Sport
Мечтае да кара: Нищо повече от това.

Мнение от VladislavHristov » 14 Фев 2014, 22:29

По повод 20ката с м-пакета ,лампата която свети е датчин на накладките.
По мое мнение колата е доста хубава. В крайна сметка ,не знам вие какво очаквате за такава цена. Ако търсите дори и 320 ,след 2003 ,с абсолютно всичко от рекаро ,подгрев ,м-пакет ,навигация ,ксенон ,та до мулти и т.н ,за 9000 лева .е няма да стане. За моята платих леко над 5 цифрената сума ,но знам ,че се броят на пръстите на едната ми ръка ,нещата които ги няма.
Всички знаем ,че хубавите изцяло заводски екземпляри на е46 са рядкост ,нормално е и цената да не е толкова радваща.А и ми е странно като кажете " за 20ка..." .За мен 320д 150 коня е един от най-оптималните и комплексни варианти за е46 ,освен ако не търсите специално бензинов мотор.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 14 Фев 2014, 23:26

Maximilian-E46 написа:
Gqbriel написа:
Maximilian-E46 написа:
HackeD написа:Фаровете не знам дали е пестено за тях, но са грозни... решетките на калниците... защо?? :banghead: :banghead: Джантите също не и вървят, добре поне, че салона е хубав и навигация има и м-пакета е оригинален.
п.с А другите функции на салона какви са, че не съм запознат точно?

Ел седалки,памет,подгряване,надуване. и има още некъв бутон дет не го знам за кво е

Какво подгряване :shock: подгряването не се управлява от седалката а от централната конзола.Отделно че този салон е от М3,дори не мисля че има и "надув" тези предните копчета управляват подбедреника (изпъкналата част на рекарото) + при тези салони самта предна част се движи независимо от самата височина на седалката нагоре-надолу,това го има и в обикновен ел.салон не рекаро.

Нито фарове са фабрични ,отделно не ви ли се набива на очи че дясната страна на шофьоркста седалка е с няква странна кожа (сменяна),няма да се учудя салона да е от англичанка и да е завъртян.

Е подгряването не е ли функция на седалките,какво като се управлява от централната конзола :kuku: и да седалките са от М3 и си имат надуване...

Tова :kuku: си го запази за вкъщи :idea: :!:
Искам да видя как ще пуснеш подгряване на седалките без централна конзола :banghead: много ще се радвам...даже ще те почерпя
Подгряването,че е функция на седалките - аз си мислех,че е функция на стъпковото моторче :kuku: едното няма нищо общо с другото...
По твоята логика,ако си тупна СМГ волан автоматично имам СМГ :clap:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 14 Фев 2014, 23:28

Gqbriel написа:
Maximilian-E46 написа:
Gqbriel написа:
Maximilian-E46 написа:
HackeD написа:Фаровете не знам дали е пестено за тях, но са грозни... решетките на калниците... защо?? :banghead: :banghead: Джантите също не и вървят, добре поне, че салона е хубав и навигация има и м-пакета е оригинален.

Ел седалки,памет,подгряване,надуване. и има още некъв бутон дет не го знам за кво е

Какво подгряване :shock: подгряването не се управлява от седалката а от централната конзола.Отделно че този салон е от М3,дори не мисля че има и "надув" тези предните копчета управляват подбедреника (изпъкналата част на рекарото) + при тези салони самта предна част се движи независимо от самата височина на седалката нагоре-надолу,това го има и в обикновен ел.салон не рекаро.

Нито фарове са фабрични ,отделно не ви ли се набива на очи че дясната страна на шофьоркста седалка е с няква странна кожа (сменяна),няма да се учудя салона да е от англичанка и да е завъртян.

Е подгряването не е ли функция на седалките,какво като се управлява от централната конзола :kuku: и да седалките са от М3 и си имат надуване...

Tова :kuku: си го запази за вкъщи :idea: :!:
Искам да видя как ще пуснеш подгряване на седалките без централна конзола :banghead: много ще се радвам...даже ще те почерпя
Подгряването,че е функция на седалките - аз си мислех,че е функция на стъпковото моторче :kuku: едното няма нищо общо с другото...
По твоята логика,ако си тупна СМГ волан автоматично имам СМГ :clap:

Винаги успешно ме разсмиваш с професорските си постове.Човека пита какви екстри има салона,а не дали нещо се пуска от конзолата или не,въпроса беше кратък и ясен КАКВИ други екстри има салона,точка.Кат няма конзола ще си намери от някоя кола втора ръка и готово,няма да е първия нито последния.Какво ми развиваш некви теории за некви SMG волани и подобни глупости.А това :kuku:,ти също си го запази за вкъщи ;) И понеже от край време ми говориш на "пич",а аз не се обръщам така към нито един колега,и нещо се опитваш да ми се караш,та да не цапаме темата с излишни постове ако имаш да ми казваш нещо лично на мене,пиши ми на ЛС.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 15 Фев 2014, 0:42

Какви са моите коментари и дали те веселя ми е през корея че в китай ;)

Понеже ги разбираш нещата,вържи му конзолата на човека,ако я вземе..явно гк разбираш тънкостите ;)
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

Потребител
Аватар
Кара: 320i '02
Мечтае да кара: F30 & F35 ;)

Мнение от MindControl » 15 Фев 2014, 12:44

Gqbriel написа:
Maximilian-E46 написа:

Струва ми се ,че и ключалката не си е на мястото . Май наистина е бая въртяна таз колица !
Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!

Потребител
Аватар

Мнение от A80 » 15 Фев 2014, 15:40

Колеги дайте мнение за тези двете, цените им съмнително ниски ли са ? Мисля от дълго стоят обявите, поне на първата, най вероятно и има нещо

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5mgv1u

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5lqqfs

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Фев 2014, 16:53

K_Ilkov написа:
acho.rs написа:
http://www.cars.bg/c608771

facelift 330ci SMG - какви са тия обяви - колата не е в България :dunno: На око ли се предполага че се прави огледа

up :wave:

Готово ...
Обадих се, извини се продава4а и няма да прави пак така :mrgreen:

Оригинален си като 3 лева на цело :mhihi:
Обадих се и аз - било станало опашка за тая кола . Идва в БГ след вторник-сряда . Ше го видим тоя шедьовър

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 15 Фев 2014, 18:21

http://www.cars.bg/c548430 тази е хубава според мен

Потребител
Аватар

Мнение от RackCity » 15 Фев 2014, 20:25

Здравейте спрял съм се на тази http://www.cars.bg/c572661
какво мислите?Мисля да отида да я видя и ако е наред да я взема.Колко пари горе доло трябва да приготвя за диагностика смяна на филтри и разни такива неща в началото?

Аватар
Кара: BMW E60 545i
Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5

Мнение от petar_majarov » 16 Фев 2014, 13:43

A80 написа:Колеги дайте мнение за тези двете, цените им съмнително ниски ли са ? Мисля от дълго стоят обявите, поне на първата, най вероятно и има нещо

Какви съмнителни ниски колега, това са коли на 15г. , мерцедеси и аудита от тия години са и по-евтини.... нищо съмнително няма, напълно нормални са си цените

Потребител
Аватар

Мнение от A80 » 16 Фев 2014, 16:06

petar_majarov написа:
A80 написа:Колеги дайте мнение за тези двете, цените им съмнително ниски ли са ? Мисля от дълго стоят обявите, поне на първата, най вероятно и има нещо

Какви съмнителни ниски колега, това са коли на 15г. , мерцедеси и аудита от тия години са и по-евтини.... нищо съмнително няма, напълно нормални са си цените

Мерси, то и аз смятам че 15 годишни коли на милион км не трябва да струват повече от 5 пъти цената си в желязо, но пазарната цена не се образува по моите мечти за съжаление :) та за това питах. Струва ми се, че е46 е една от колите които държат най много цена с годините.
Значи 328 вървят сравнително евтино на фона на другите е46, като гледам разни 318/320/323/325 еле пък фейсови цената заминава двойно :)

Тези двете как изглеждат на пръв поглед ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318td compact '03
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: с две порти

Мнение от vvasilev1 » 16 Фев 2014, 17:32

RackCity написа:Здравейте спрял съм се на тази http://www.cars.bg/c572661
какво мислите?Мисля да отида да я видя и ако е наред да я взема.Колко пари горе доло трябва да приготвя за диагностика смяна на филтри и разни такива неща в началото?

Само за обслужване ще глътне 300-400 лв.
5.5 литра масло 5/30.
Маслен, горивен, въздушен, филтър на купето и задължително филтър на картерните газове (само последния струва 100 лева).

Успех

Потребител
Аватар

Мнение от RackCity » 16 Фев 2014, 18:17

Някой да каже нещо за нея на пръв поглед как е ?
http://www.cars.bg/c572661

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Фев 2014, 18:29

С ремъци и ролки ако реши да сменя отива на 600лв горе долу...

ПредишнаСледваща

Назад към E46