Зимни гуми е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: Зимни гуми е46
(h)aman написа:Сложих зимните 15ски, преди това бях със 17 ски - не съм очаквал толкова голяма разлика...Волана стана по-лек, започна да вози много по-меко - няма дран дрън по дупките...Стана като S класаНаправо се замислям и лятото да си карам със 15ски
![]()
шъ съ сетишшшшшшш
Че вози много по меко вярно, ама пък не ми седи добре на тоя голям калник и кажи сега по завоите как е
За мен оптималния вариант е 16 от към визия и возия,и много ме е яд че не мога да сложа този размер.

bullet83m написа:Че вози много по меко вярно, ама пък не ми седи добре на тоя голям калник и кажи сега по завоите как еЗа мен оптималния вариант е 16 от към визия и возия,и много ме е яд че не мога да сложа този размер.
Айде сега завоите, остави ме да се нарадвам на возията

Шегата настрана, определено в завоите ми липсват 17ските, дори с по-стари и изтъркани гуми държаха повече от 15ските и като цяло се усеща много по-стабилна и директна с големите валяци..пълно щастие няма

А бе то и Формулата кара с 13-ки джанти, пък гледам не се оплакват от проблеми със завиването. 

Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Елемента отварящ най-много един автомобил са колелата.
Няма нищо по красиво от една голяма и красива джанта с хубави свежи гуми... ама туй нашето пътища ли са бре

Няма нищо по красиво от една голяма и красива джанта с хубави свежи гуми... ама туй нашето пътища ли са бре

Последна промяна vvasilev1 на 30 Дек 2014, 1:14, променена общо 1 път
lubeto написа:Джантите за колата са като токчетата за жената!
Да изглеждат лачени, а реално да са пълна развалина?
Реално една жена, както и една кола, да я видиш и на 15-ки/с гуменки, тя като си има стойка, то се вижда от далече.
Иначе се стига до "тунинговане", за да хваща окото на нищо неразбиращия зяпач и да гледа да минава по-бързо, за да не ѝ излезе някой ябълковиден болт. Че то от тунинговане не остават пари за друго.

- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Еееееееееееееее няма такива малоумни гуми като Dunlop WinterSport 4D днеска цял ден по Цариградско и в младост се скъса да свети DSC-то настъпвам колата и това не спира да свети и на 1 2 завоя ме спасява.От мъглата ли днес така се получи че е така хлъзгаво не знам........може да е и от многото въртящ момент ама ме издразни
streetracing12 написа:Еееееееееееееее няма такива малоумни гуми като Dunlop WinterSport 4D днеска цял ден по Цариградско и в младост се скъса да свети DSC-то настъпвам колата и това не спира да свети и на 1 2 завоя ме спасява.От мъглата ли днес така се получи че е така хлъзгаво не знам........може да е и от многото въртящ момент ама ме издразни
Не са ти виновни гумите.
Така е от няколко дни. Пътя е много хлъзгав в момента и просто карай с повишено внимание.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
streetracing12 написа:Еееееееееееееее няма такива малоумни гуми като Dunlop WinterSport 4D днеска цял ден по Цариградско и в младост се скъса да свети DSC-то настъпвам колата и това не спира да свети и на 1 2 завоя ме спасява.От мъглата ли днес така се получи че е така хлъзгаво не знам........може да е и от многото въртящ момент ама ме издразни
Айде айде малко по сериозно,стига с тея детски глупости..навън е хлъзгаво по-зле от на лед.Аз съм с xdrive и летя настрани като и чукна газта,гумите Ти са страхотни в това време навън сцеплението е минимално и много опасно ако не внимаваш,отделно идва момента,че колата ти не е малолитражка...
В момента няма кола,която да държи здраво - защото просто пътищата в София са отвратителни мъглата,кал,химикали - винаги е така зимата..
И не казвай,че е от гумите - какви искаш сложи пак ще си така...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На тия лигави улици нищо не помага, освен ниска скорост като видите, че е мокър асфалта, реално колата се държи като на лед или разлята нафта...
Never mistake motion for action...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Leon написа:На тия лигави улици нищо не помага, освен ниска скорост като видите, че е мокър асфалта,
На същото мнение съм. На подлигавен път със сутрешна слана. Май само с Дискавъри 2 или Нисан Патрол може да се чувстваш спокоен.
Но скороста винаги трябва да е много ниска на такъв път.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Демирев написа:Leon написа:На тия лигави улици нищо не помага, освен ниска скорост като видите, че е мокър асфалта,
На същото мнение съм. На подлигавен път със сутрешна слана. Май само с Дискавъри 2 или Нисан Патрол може да се чувстваш спокоен.
Но скороста винаги трябва да е много ниска на такъв път.
какво Дискавъри ква сигурност..тея 2.5 тона като поднесат не е приятно..то няма сцепление
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
И точно догодина този потребител ще каже този Дънлоп колко бил зле, а с Континентала колата не мърдала. Че разбираш ли на сух асфалт Дънлопа поднасял като за световно, а Конти-то на сняг дори дърпал повече. Ей такива са масовите мнения. 

- ganick
- Потребител
-
- Кара: e46 320d 2003г.
Колеги, тази зима ще ми е първа с колата(преди месец и половина я купих). Е46 320д фейс. По този повод какво ще кажете за тези гуми: KLEBER KRISALP HP3 91H 205/55 R16 и firestone winterhawk 3 205/55 r16 91h и едните и другите са около 130лв./бройката. Също така в този бюджет горе долу други предложения също приемам.