Angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Angel eyes
Manuel написа:Колеги скоро взех една е46 и angel eyes-a винаги се включва като дам на контакт, но от вчера не се включва, а на таблото показва че са включени светлините и като включа фаровете тогава се включва и той. Къде може да е проблема.
Някой?

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Manuel написа:Manuel написа:Колеги скоро взех една е46 и angel eyes-a винаги се включва като дам на контакт, но от вчера не се включва, а на таблото показва че са включени светлините и като включа фаровете тогава се включва и той. Къде може да е проблема.
Някой?
щом винаги се включва като дадеш на контакт значи някъде по веригата има реле, и ако е направено като хората и бушон проследи ги и виж да не би да е изгорял бушона или да се е прецакало релето.
oci написа:Manuel написа:Manuel написа:Колеги скоро взех една е46 и angel eyes-a винаги се включва като дам на контакт, но от вчера не се включва, а на таблото показва че са включени светлините и като включа фаровете тогава се включва и той. Къде може да е проблема.
Някой?
щом винаги се включва като дадеш на контакт значи някъде по веригата има реле, и ако е направено като хората и бушон проследи ги и виж да не би да е изгорял бушона или да се е прецакало релето.
Къде по точно да погледна, че като гледам те са свързани на габарита, а бушони изгорели в панела няма.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Manuel написа:oci написа:Manuel написа:Manuel написа:Колеги скоро взех една е46 и angel eyes-a винаги се включва като дам на контакт, но от вчера не се включва, а на таблото показва че са включени светлините и като включа фаровете тогава се включва и той. Къде може да е проблема.
Някой?
Къде по точно да погледна, че като гледам те са свързани на габарита, а бушони изгорели в панела няма.
Обикновено релето трябва да е в или около кутията зад дясното бомбе, където са изводите за външно захранване.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
А очите LED или CCFL са щото 2 рите нямат реле в комплекта и се връзват директно към габарита и като пуснеш габарит те светват без да минават през реле .
hacker4eto1 написа:А очите LED или CCFL са щото 2 рите нямат реле в комплекта и се връзват директно към габарита и като пуснеш габарит те светват без да минават през реле .
Color led мисля че са, и когато дам на контакт за няколко секунди леко примигват но не се включват, а вътре показва че са включени.?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Manuel написа:hacker4eto1 написа:А очите LED или CCFL са щото 2 рите нямат реле в комплекта и се връзват директно към габарита и като пуснеш габарит те светват без да минават през реле .
Color led мисля че са, и когато дам на контакт за няколко секунди леко примигват но не се включват, а вътре показва че са включени.?
Кое казва ,че са включени колега врътката е на габарит за фаровете модула или на таблото светят 2 крушки за изгорели лампи от пред автомобила.
Взимаш един мултицет и тръгваш по жицата, така от разстояние трудно.
hacker4eto1 написа:Manuel написа:hacker4eto1 написа:А очите LED или CCFL са щото 2 рите нямат реле в комплекта и се връзват директно към габарита и като пуснеш габарит те светват без да минават през реле .
Кое казва ,че са включени колега врътката е на габарит за фаровете модула или на таблото светят 2 крушки за изгорели лампи от пред автомобила.
Взимаш един мултицет и тръгваш по жицата, така от разстояние трудно.
На таблото показва пред автомобила че светят предните светлини.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Ако имаш тази индикация, само, че на предната част на колата, то по скоро ти показва проблем и, че НЕ светят!!!

ka4i написа:Ако имаш тази индикация, само, че на предната част на колата, то по скоро ти показва проблем и, че НЕ светят!!!
Да тази индикация имам, а като ми го показва къде може се крие проблема, защото нямам изгорели крушки преди малко ги прегледах.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
точно това се опитвах и аз да кажа, че тази индикация означава ,проблем с крушките от пред, дали фар или габарит.
Проблема може да ти се крие в това ,че няма товар на габарита или там където си вързал Очите с 2 думи имаш прекъсната някъде верига която отива към консуматора ти очичките.
Колега ,вземи научи първо кое какво означава по таблото ,да не направиш някъде белята .Тези лампи са предупредителни и човек трябва да е наясно с тях
Проблема може да ти се крие в това ,че няма товар на габарита или там където си вързал Очите с 2 думи имаш прекъсната някъде верига която отива към консуматора ти очичките.
Колега ,вземи научи първо кое какво означава по таблото ,да не направиш някъде белята .Тези лампи са предупредителни и човек трябва да е наясно с тях

hacker4eto1 написа:точно това се опитвах и аз да кажа, че тази индикация означава ,проблем с крушките от пред, дали фар или габарит.
Мерси много колега! Утре като имам време ще я прегледам.

Колеги потърсех по веригата ама нищо, обаче новото което забелязах е че като включех и късите светлини а не само габарит и очите ми изгаснаха двата фара пред колата на таблото след това дадох на дълги не светнаха, изключвам фаровете от копчето и оставех само дългите да работят, обаче дълги няма светят само късите. Някакви идеи модул нещо може ли да има или на диагностика ако отида?
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
колеги купих си СМД ангели вързвам всичко както трябва обаче и като са изгасени светят супер слабо отечка ли дава немога да разбера
От какво може да се получава това
От какво може да се получава това
BMW
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Това е нормално и не трябва да те притеснява. Това е утечка през лайт модула, докато той е "буден". Като заключиш колата и изчакаш ще изгаснат напълно.
Ако те дразни, можеш да ги прекараш през реле или да включиш товарно съпротивление.
Ако те дразни, можеш да ги прекараш през реле или да включиш товарно съпротивление.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)