Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Ползвам готов имидж-файл на ВМ, който се пуска с ВМПлеър, от склад66. Имам го заедно с кабела.
Просто не знам дали трябва да инсталирам и ВМ и да я конфигурирам.
Гледам, че имам 2 ВМ адаптора, но Виндоса ги дава че не са дефинирани. Това, което казваш е при конфигурирането на ВМ.
Във ВМплеъра никъде няма меню за настройки.
А и емулатора ми дава подобно съобщение, че няма конфигуриран адаптор.
Гледам, че имам 2 ВМ адаптора, но Виндоса ги дава че не са дефинирани. Това, което казваш е при конфигурирането на ВМ.
pazokolarov написа:Ползвам готов имидж-файл на ВМ, който се пуска с ВМПлеър, от склад66. Имам го заедно с кабела.
vmnet адаптерите се конфигурират като всеки друг мрежов адаптор
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Емулатора за сега тръгна. Първо настроих двата нетуърк адаптора (при мен излизат 2) с ИП 192.168.68.1 и 30 и С.маск 255.255.255.0. Преди първия беше със 192.168.61.1. След "Рън" емулатора показва това:
После ги размених така, че да работи VMNA 1, a VMNA 8 го сложих на автоматично приемане на настойките (вероятно съм го изключил).
Утре ще сляза да го включа към колата да видя какво ще се получи.

После ги размених така, че да работи VMNA 1, a VMNA 8 го сложих на автоматично приемане на настойките (вероятно съм го изключил).
Утре ще сляза да го включа към колата да видя какво ще се получи.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Тръгна
Проблема беше в антивирусната програма. Аз съм с Нортън ИС 2009 и трябваше да разреша вх/изх. във фаяъруола й за ИП адрес 192.168.68.1. Същият адрес го зададох и за адаптора ВМнет1. И резултатът е това:
Диагностиката върви добре.
Но ми направи впечатление, че за програмирането нещо процедурата тече много бавно, направо спира. След като му зададох да чете Кар мемори, останах с впечатлението, че зацикли. Чаках го около 10 минути и го изглючих.
Колко време трябва да отнеме тази операция?

Проблема беше в антивирусната програма. Аз съм с Нортън ИС 2009 и трябваше да разреша вх/изх. във фаяъруола й за ИП адрес 192.168.68.1. Същият адрес го зададох и за адаптора ВМнет1. И резултатът е това:

Диагностиката върви добре.
Но ми направи впечатление, че за програмирането нещо процедурата тече много бавно, направо спира. След като му зададох да чете Кар мемори, останах с впечатлението, че зацикли. Чаках го около 10 минути и го изглючих.
Колко време трябва да отнеме тази операция?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Имам известни съмнения във Вистата.
Предполагам, че повечето от колегите работят с ХР. Някой има ли наблюдение за работата на ДИС-а под Виста? А може и пак Нортъна да играе к**ва с някой бан ...
Предполагам, че повечето от колегите работят с ХР. Някой има ли наблюдение за работата на ДИС-а под Виста? А може и пак Нортъна да играе к**ва с някой бан ...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
И аз съм с ХП под виста не съм пробвал. Ако си го свалял от Руския торент виж май пише че не може под виста
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Re: Софтуер
С това кабелче дали мога да влезна в Car Memory?
И Дали нещо трябва да го преправям или да инсталирам Руската версия на DIS Която така и немога да я намера
http://programatoribg.com/inpa/index.htm
И Дали нещо трябва да го преправям или да инсталирам Руската версия на DIS Която така и немога да я намера

http://programatoribg.com/inpa/index.htm
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Евала колега,от къде го изрови това!Но не е ли по добър вариант BMW scenner 1.3.6,BMW CARSOFT 6.5(в смисъл,че вървят заедно със софта), от същия сайт?
А със това Galletto 1260,може и чиптуниг да си направиш(стига да имаш нужните познания).
А със това Galletto 1260,може и чиптуниг да си направиш(стига да имаш нужните познания).
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Някой с регистрация в torrents.ru може ли да пусне файла за сваляне на този торент
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1429188
Сутринта станах в 5.50 нещо се замотах и изпуснах регистрацията която е до 6.00 наше си време
Не знам дали с кабела от първата страница ще ми отваря всичко в ДИС, някой пробвал ли е на е 38ца дали отваря car memory?

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1429188
Сутринта станах в 5.50 нещо се замотах и изпуснах регистрацията която е до 6.00 наше си време

Не знам дали с кабела от първата страница ще ми отваря всичко в ДИС, някой пробвал ли е на е 38ца дали отваря car memory?