Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Не бе - аз не искам да влизам в полемики, колко гори дадена кола (което в случая е неточно, разбира се) а по-скоро това , че се коментира че волана бил претапициран и изглежда като нов - това че колата е 4х4 АВД Комби Автоматик - не е толкова важно , по-важно е колко е скъпа кожата на волата 

- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Kris написа:bioz написа:nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Прекалено намачкана ми се вижда шоф. седалка. Е60-то на 330 000 е в същото състояние,
претапициран волан, но пък изглежда година. 2004, фейс 4х4, автомат, кожа, подгрев и т.н.
Ами ти тая на колко мислиш, че е? Аз не бих взел кола претапициран волан чесно казано, предпочитам аз да си го изтъркам и да го претапицирам ако ме разбираш
На 15 годишни коли трудно ще стане това. Нали като купуваме гледаме и техническото състояние на колата, така че по-добре да е претапициран волана от колкото аз да се занимавам да го правя.
Тази кола се продава поне от 6 месеца

- Vmax84
- Потребител
-
- Кара: E61 530xi, F11 530xd LCI
- Мечтае да кара: BMW E91 335 xi
Здравейте колеги,
утре мисля да гледам този автомобил и ще съм много благодарен за мнения и съвети.
http://www.cars.bg/c578273
утре мисля да гледам този автомобил и ще съм много благодарен за мнения и съвети.
http://www.cars.bg/c578273
BMW е любов...
- petar_majarov
-
-
- Кара: BMW E60 545i
- Мечтае да кара: E23 745i Turbo, E24 M6, E26 M1, E28 M5, E31 850 CSI, E34 M5
miroslav_r написа:Kris написа:bioz написа:nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Прекалено намачкана ми се вижда шоф. седалка. Е60-то на 330 000 е в същото състояние,
претапициран волан, но пък изглежда година. 2004, фейс 4х4, автомат, кожа, подгрев и т.н.
Ами ти тая на колко мислиш, че е? Аз не бих взел кола претапициран волан чесно казано, предпочитам аз да си го изтъркам и да го претапицирам ако ме разбираш
На 15 годишни коли трудно ще стане това. Нали като купуваме гледаме и техническото състояние на колата, така че по-добре да е претапициран волана от колкото аз да се занимавам да го правя.
Е,и?
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Kris написа:miroslav_r написа:Kris написа:bioz написа:nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Е,и?
Мисълта ми бе друга

- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
petar_majarov написа:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-850csi-coupe-leder-bremen/187559496.html?lang=en&pageNumber=5&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=43&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT
мнение за тази?
Кенефф

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5o98bz Мнение? Само да не беше тази цигания с М решетките и неоригиналните фарове... 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колата изглежда добре с доста екстри е,обаче тия фарове и тия калници направо ми се драйфа от тях
хубавото в случая е че като гледам не са пестени пари за тази кола като гледам салона и навигацията,обаче пък дали с фаровете е правен компромис заради парите или просто му харесва циганията един господ знае.
p.s парктроника отзад не е фабричен

p.s парктроника отзад не е фабричен
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Фаровете не знам дали е пестено за тях, но са грозни... решетките на калниците... защо??
Джантите също не и вървят, добре поне, че салона е хубав и навигация има и м-пакета е оригинален.
п.с А другите функции на салона какви са, че не съм запознат точно?

- Maxmadness
- ентусиаст
-
HackeD написа:Фаровете не знам дали е пестено за тях, но са грозни... решетките на калниците... защо??![]()
Джантите също не и вървят, добре поне, че салона е хубав и навигация има и м-пакета е оригинален.
Ел седалки,памет,подгряване,надуване. и има още некъв бутон дет не го знам за кво е
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Maximilian-E46 написа:HackeD написа:Фаровете не знам дали е пестено за тях, но са грозни... решетките на калниците... защо??![]()
Ел седалки,памет,подгряване,надуване. и има още некъв бутон дет не го знам за кво е
Какво подгряване

Нито фарове са фабрични ,отделно не ви ли се набива на очи че дясната страна на шофьоркста седалка е с няква странна кожа (сменяна),няма да се учудя салона да е от англичанка и да е завъртян.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Относно 330ХИ на АутоКА искам да попитам за видимо фрапиращи забележки. Нито е комби, нито има динамика на 323, в това съм убеден.
Факта, че се продава от много време и неясно с колко е въртян километража.
Факта, че се продава от много време и неясно с колко е въртян километража.
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Гледах доста назад в темата да видя дали е обсъждана тази кола, но не намерих нищо
Интересува ме някой ходил ли е да я гледа на живо, ако може да сподели мнение. Гледам че от доста време се продава, а състоянието поне от снимките изглежда доста добро
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387810514314152&f1=details&slink=5oavoz
Интересува ме някой ходил ли е да я гледа на живо, ако може да сподели мнение. Гледам че от доста време се продава, а състоянието поне от снимките изглежда доста добро
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387810514314152&f1=details&slink=5oavoz
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Gqbriel написа:Maximilian-E46 написа:HackeD написа:Фаровете не знам дали е пестено за тях, но са грозни... решетките на калниците... защо??![]()
Какво подгряванеподгряването не се управлява от седалката а от централната конзола.Отделно че този салон е от М3,дори не мисля че има и "надув" тези предните копчета управляват подбедреника (изпъкналата част на рекарото) + при тези салони самта предна част се движи независимо от самата височина на седалката нагоре-надолу,това го има и в обикновен ел.салон не рекаро.
Нито фарове са фабрични ,отделно не ви ли се набива на очи че дясната страна на шофьоркста седалка е с няква странна кожа (сменяна),няма да се учудя салона да е от англичанка и да е завъртян.
Е подгряването не е ли функция на седалките,какво като се управлява от централната конзола

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME