Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
pe6kata_ написа:pe6kata_ написа:pe6kata_ написа:Здравейте колеги искам да попитам има ли някой преки наблюдения върху тази кола? http://www.mobile.bg/11390143756193601
Чух се със собственика каза ми че имала ръждички по калниците . ?
Никой ли не знае нищо за тази ???
Така и никой не каза нищо за тази кола ?
колега хубава е колата но е с обръщан волан , знам че е направено много добре , но си имай едно наум
здравейте колеги нов съм в сферата на бмв и съм си харесъл е46-тица бихте ли ми дали съвет дали някоя от долопосочените е добра благодаря предварително
http://www.cars.bg/c607098 http://www.cars.bg/c602188 http://www.cars.bg/c559083 http://www.cars.bg/c537331

- alioshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525d
- Мечтае да кара: F82 ///M4
demon1026 написа:здравейте колеги нов съм в сферата на бмв и съм си харесъл е46-тица бихте ли ми дали съвет дали някоя от долопосочените е добра благодаря предварителноhttp://www.cars.bg/c607098 http://www.cars.bg/c602188 http://www.cars.bg/c559083 http://www.cars.bg/c537331
Първата е с предница от фейса, пък двигател от преди него. Човек да си помисли, че е удряна. Втората е обръщана и като гледам снимките не е направено никак качествено. Третата като я гледаш в какво състояние е има ли смисъл въобще да се коментира. По таблото светят 1000 лампи, вътре е все едно някой е гледал кокошки.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
alioshev написа:demon1026 написа: По таблото светят 1000 лампи
На теб ако НЕ ти светят толкова лампи ,когато даваш контакт - значи нещо не ти е в ред колата

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Прекалено намачкана ми се вижда шоф. седалка. Е60-то на 330 000 е в същото състояние,
претапициран волан, но пък изглежда година. 2004, фейс 4х4, автомат, кожа, подгрев и т.н.
Прекалено намачкана ми се вижда шоф. седалка. Е60-то на 330 000 е в същото състояние,
претапициран волан, но пък изглежда година. 2004, фейс 4х4, автомат, кожа, подгрев и т.н.
nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Ами ти тая на колко мислиш, че е? Аз не бих взел кола претапициран волан чесно казано, предпочитам аз да си го изтъркам и да го претапицирам ако ме разбираш

bioz написа:nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Ами ти тая на колко мислиш, че е? Аз не бих взел кола претапициран волан чесно казано, предпочитам аз да си го изтъркам и да го претапицирам ако ме разбираш
На 15 годишни коли трудно ще стане това. Нали като купуваме гледаме и техническото състояние на колата, така че по-добре да е претапициран волана от колкото аз да се занимавам да го правя.
Kris написа:bioz написа:nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
На 15 годишни коли трудно ще стане това. Нали като купуваме гледаме и техническото състояние на колата, така че по-добре да е претапициран волана от колкото аз да се занимавам да го правя.
Ами нали за това избираме с месеци, аз съм седял без кола полвин година докато намеря подходящата, все пак нямаше как да скоча от перфектна е36ца на е46ца с изтъркан волан и протрит салон някак не върви. А и 10 бона хич не са малко пари, точно конкретния екземпляр съм сигурен че наживо салона е леш, без да броя драскотините по елементите.
bioz написа:Kris написа:bioz написа:nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Ами нали за това избираме с месеци, аз съм седял без кола полвин година докато намеря подходящата, все пак нямаше как да скоча от перфектна е36ца на е46ца с изтъркан волан и протрит салон някак не върви. А и 10 бона хич не са малко пари, точно конкретния екземпляр съм сигурен че наживо салона е леш, без да броя драскотините по елементите.
А тия коли Вие после карате ли ги?
Или само на кафенце като е слънчево и сухо и като съм с късите панталонки, че капсите от дънките ми може да надерат салона.
- alioshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525d
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Gqbriel написа:alioshev написа:demon1026 написа: По таблото светят 1000 лампи
На теб ако НЕ ти светят толкова лампи ,когато даваш контакт - значи нещо не ти е в ред колата,няма как да не светят при положение,че прави чекове
Еми всеки случай не ми свети сървиза...
И за да не е изцяло ОФ: 330-ката като цяло на снимки изглежда много добре, ама този салон и се струва претапициран и то не с естествена кожа, може и да се бъркам де.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bioz написа:nikolae написа:Тази гледам, че не е дискутирана или поне не се сещам. Километрите, че не са тези - не са.
Е какво като е претапициран - заводската кожа на толкова години става неприятно гладка и хлъзгава - поне е така за хора които ми се запотяват ръцете често (като мене) . Никой не обръща внимание че става въпрос за кола с разход като на 540и и динамика на 323ка

Пък и нормално да не е обсъждана тук - нали има тема за Х 46ците
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
"Никой не обръща внимание че става въпрос за кола с разход като на 540и и динамика на 323ка "
Аз се бях откъснал от тази тема, случайно надникнах и това изречение ме впечатли!
Да ти кажа приятелю, имам такава, при това комби, при това автомат, градският разход е 15л/100км газ, а извънградският е 10л/100км. На фона на 19-те лв/100км., срещу които се возя по над 1500км. месечно, динамиката повярвай ми остава настрана, ако ще сравняваш 323-ката с 330-ка (макар и X). Колата е дъ бест !
Аз се бях откъснал от тази тема, случайно надникнах и това изречение ме впечатли!
Да ти кажа приятелю, имам такава, при това комби, при това автомат, градският разход е 15л/100км газ, а извънградският е 10л/100км. На фона на 19-те лв/100км., срещу които се возя по над 1500км. месечно, динамиката повярвай ми остава настрана, ако ще сравняваш 323-ката с 330-ка (макар и X). Колата е дъ бест !
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
kokok0 написа:"Никой не обръща внимание че става въпрос за кола с разход като на 540и и динамика на 323ка "
15/100 газ , значи 13/100 бензин 330иХ Автомат КОмби

Иначе е добре че се кефиш на колата - в крайна сметка важното е на тебе да ти харесва .
- kokok0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 333xi Touring
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Без да навлизам в излишни подробности, които най-вероятно ще се изтълкуват по превратен начин, само ще кажа че 330 бензин въобще не е тази ламя, за която го мислят много хора. За мен разходът, който е посочил колегата е напълно постижим при определени условия. Аз лично съм правил 12.5 градско в София при умерен трафик и внимателно каране и 7.5 извънградско навън. Карам само на бензин.
Не знаем стила на каране на колегата, режимът, в който е постигнат цитирания разход и други важни подробности. Но за мен далеч НЕ Е невъзможен, дори за комби + автомат + ИХ
Не знаем стила на каране на колегата, режимът, в който е постигнат цитирания разход и други важни подробности. Но за мен далеч НЕ Е невъзможен, дори за комби + автомат + ИХ