Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
dragz написа:Какво ще кажете за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=26i98c
Изглежда добре но за парите си ми се струва че може да вземеш нещо по добро(много са тези пари за колата).Това е само мое мнение нека кажат и другите колеги от форума.
Здравейтеколеги! Начинаещ шофьор съм и искам да си взема бмв насочил сам се кам е46 320д фейслифта какво ви е мнението за този модел здрав ли е мотора, има ли проблеми тази серия и скъпи ли са ремонтите и поддръжката горе долу на година колко излизат.Според вас кой двигател е по-добар бензиновия или дизеловия.
За около 7500лв. могали да намеря фубаво бмв седан от тази серия.Ако имате някакви предлойения може да дадете линк. Мерси предварително
За около 7500лв. могали да намеря фубаво бмв седан от тази серия.Ако имате някакви предлойения може да дадете линк. Мерси предварително
badboy4а написа:Здравейтеколеги! Начинаещ шофьор съм и искам да си взема бмв насочил сам се кам е46 320д фейслифта какво ви е мнението за този модел здрав ли е мотора, има ли проблеми тази серия и скъпи ли са ремонтите и поддръжката горе долу на година колко излизат.Според вас кой двигател е по-добар бензиновия или дизеловия.
Като цяло е46 320д фейслифта е с по добрия мотор 150к.с. здрави са от мой наблюдения но за обслужване като я вземеш трябва да си прегласиш около 700-800 лева иначе за около 7 000 мисля че можеш да си намериш някоя добра е46-ца.Успех.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
SnipY написа:като я вземеш трябва да си прегласиш около 700-800 лева иначе за около 7 000 мисля че можеш да си намериш някоя добра е46-ца.Успех.
Това в случай,че сменяш ролки и ремъци ,в противен случай - филтрите и маслото са около 400лв (всички от горивен до филтър картерни газове)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
vicho написа:6800лв за нерегистриран седан 320-ска преди фейса ...![]()
наистина ли има още хора, които вярват, че тези коли на по 15 години струват една шапка пари![]()

Последна промяна BMW_1914 на 23 Фев 2013, 22:58, променена общо 1 път
Какво мислите за тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=26yddv
Прави ми впечатление че има нещо червено на кората на дясната врата, но не мога да разбера какво е
Прави ми впечатление че има нещо червено на кората на дясната врата, но не мога да разбера какво е
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BMW_1914 написа:vicho написа:6800лв за нерегистриран седан 320-ска преди фейса ...![]()
наистина ли има още хора, които вярват, че тези коли на по 15 години струват една шапка пари![]()
и това го казва колега, които продава автоматичен седан преди фейса, същата година за 9'000 лв
![]()
Ти разлика между 330 и 320 правиш ли?
или вари го печи го все си е е46

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Gqbriel написа:SnipY написа:като я вземеш трябва да си прегласиш около 700-800 лева иначе за около 7 000 мисля че можеш да си намериш някоя добра е46-ца.Успех.
Това в случай,че сменяш ролки и ремъци ,в противен случай - филтрите и маслото са около 400лв (всички от горивен до филтър картерни газове)
Написал съм толкова понеже аз лично им нямам вяра и като вземам кола сменям и ремъците и ролките.Иначе ако не ги сменя само филтрите и маслото наистина са около 400 лева.
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
K_Ilkov написа:BMW_1914 написа:vicho написа:6800лв за нерегистриран седан 320-ска преди фейса ...![]()
и това го казва колега, които продава автоматичен седан преди фейса, същата година за 9'000 лв
![]()
Ти разлика между 330 и 320 правиш ли?
или вари го печи го все си е е46
Айде стига с това да мерим кой колко искал и дали е 320 или 330. Всеки като купува иска да е на половин цена и да я продаде на двойна. Има коли който купуваш и караш има такива който купуваш и отиваш до сервиза да оставиш една солидна сума там.
Изказването на колегата наистина не е много в час. Винаги има хубави и не до там хубави коли всеки си избира сам. Ако ще коментираме цени то нека е съобразено с екстрите и състоянието на колата и лично за мен е от най-голямо значение, колко е истинска тази кола, а не това съм сложил онова съм преправял и тн.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Усещам как катинара идва, ако не се спре с тези спорове 

koziak написа:Какво мислите за тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=26yddv
Колега добра е за парите си има екстри хубави джанти регистрирана и има коментар по цената а за това червеното трябва да го видиш на място поне аз не се сещам какво е.
Колеги, ходих да видя колата.Колата е карана около 2 години в БГ, има регистрация, гражданска и преглед.Гумите са добри, 2 комплекта джанти с гуми.Това червеното е някаква калинка 
Това което открих като забележка по колата е, че има конденз във фаровете, поизтъркани са предните седалки, но не са скъсани.Уплатнението на шофьорската врата е прецакано и свети лампата на еърбега и за накладките.Технически колата е изрядна и работи добре, няма видими следи от удари и фуги.Има малко външни забележки.
Към момента лапмите на таблото ме притесняват най-много.
Какво бихте посъветвали?

Това което открих като забележка по колата е, че има конденз във фаровете, поизтъркани са предните седалки, но не са скъсани.Уплатнението на шофьорската врата е прецакано и свети лампата на еърбега и за накладките.Технически колата е изрядна и работи добре, няма видими следи от удари и фуги.Има малко външни забележки.
Какво бихте посъветвали?
koziak написа:Колеги, ходих да видя колата.Колата е карана около 2 години в БГ, има регистрация, гражданска и преглед.Гумите са добри, 2 комплекта джанти с гуми.Това червеното е някаква калинка
Какво бихте посъветвали?
Какво има да те притесняват лампите, сменяш датчика на накладките ( и накладките ако са заминали) и лампата угасва. За еърбега, като закачиш колата на диагностика (което е редно да направиш преди покупката) ще видиш какво е, а ако е кантара на седалката както при повечето има писано как да си го оправиш или ако пък решиш сменяш и пак няма проблем.
Тия двете лампи не са ти проблем, гледай по колата другите неща.
Всичко друго освен изброените забележки, беше наред.Сетих се и за още една забележка, не работеше механизма на шофьорската седалка за местене напред и назад.
Не знам какво повече да гледам.Двигателя предпочитах да е някой по мощен, но за тези пари толкова
Не знам какво повече да гледам.Двигателя предпочитах да е някой по мощен, но за тези пари толкова