Angel eyes

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Re: Angel eyes

Мнение от MMG » 02 Юни 2014, 19:42

Добре :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladko » 03 Юни 2014, 8:28

Здравейте колеги,

Аз съм с Е39, взех LED ангели с реле. В момента съм вързал релето към постоянни 12 В и маса, двата кабела които пускат ангелите съм ги вързал заедно към плюса на габарита. В момента колата отчита че няма габарит и пуска мигачите да светят като карам на габарити, на къси нямам проблем, защото съм ги извадил крушките на габаритите. Мисля да си сложа обратно крушките на габаритите, и да вържа единия пускащ кабел към + на габарита, така колата няма да отчита изгорял габарит и ще си карам на габарити + ангели, мислите ли че е добро решение?

Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Мнение от SheTrqa » 04 Юни 2014, 9:14

Колеги, ще можете ли да ми кажете какъв диаметър да търся, защото не съм сигурен - на едно място се продават 4 ринга по 131мм, а на друго 2х131мм + 2х145мм..видях на едно място и 4х104мм..и навсякъде пише, че е за е46...прилагам снимка с фара, на който ще се монтират http://tinypic.com/r/i1a2jk/8 . Кажете какви размери да търся в този случай :)
Изображение

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 04 Юни 2014, 10:34

SheTrqa написа:Колеги, ще можете ли да ми кажете какъв диаметър да търся, защото не съм сигурен - на едно място се продават 4 ринга по 131мм, а на друго 2х131мм + 2х145мм..видях на едно място и 4х104мм..и навсякъде пише, че е за е46...прилагам снимка с фара, на който ще се монтират http://tinypic.com/r/i1a2jk/8 . Кажете какви размери да търся в този случай :)

2х малки + 2х големи ( за дългите ) ти е размера. само за купе фейс се различат щото са 4х малки там. при всички останали е46 са 2 на 2
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SheTrqa » 04 Юни 2014, 16:17

snaiperist0 написа:
SheTrqa написа:Колеги, ще можете ли да ми кажете какъв диаметър да търся, защото не съм сигурен - на едно място се продават 4 ринга по 131мм, а на друго 2х131мм + 2х145мм..видях на едно място и 4х104мм..и навсякъде пише, че е за е46...прилагам снимка с фара, на който ще се монтират http://tinypic.com/r/i1a2jk/8 . Кажете какви размери да търся в този случай :)

2х малки + 2х големи ( за дългите ) ти е размера. само за купе фейс се различат щото са 4х малки там. при всички останали е46 са 2 на 2

Значи ще се ориентирам към "2 pieces 131mm Rings, 2 pieces 146mm Rings" :)
Благодаря колега :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 320cd '05

Мнение от bad_pesho » 05 Юни 2014, 21:12

Здравейте, колеги!

С фейслифтово е46 купе съм.От Монтана съм, и си имах 2-ма човека, които уж се занимават с монтажи на тия рингове. Единият ми каза,че го е страх да не счупи стъклата,понеже фаровете са залепени. Другият уж можел да ги направи,ама ми казва,че трябвало цял ден за тва. Сега нямал време, а си му личи,че баш не му се и занимава.
Аз не искам да си правя експерименти сам,щото мисля че ще се омажа някъде.

Можете ли да препоръчате колега от София, тъй като ще имам ходене натам, който ще ми свърши качествена работа? Под "качествена" разбирам да отлепи фаровете,да сложи ринговете и после пак да ги залепи така,че после да не влиза вода във фара.

Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///М3 SMG
Мечтае да кара: BMW M3 CSL, M3 GTR, M3 GTS
Детайли за колата: Направо не върви, но уж завива :)

Мнение от TeroRider » 06 Юни 2014, 0:13

Колеги, цялата тема изчетох и сега не разбирам едно две неща все още. С LED Angel Eyes съм и относно релето са въпросите. Едно краче за -, едно краче за +, едно краче за плафон, едно краче за кабел който има 12V при контакт, а последното краче къде да го свържа? И най-важното, кое от крачетата е за съответните работи?? Колата е 330Ci Face.
Благодаря много!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladko » 06 Юни 2014, 11:22

TeroRider написа:Колеги, цялата тема изчетох и сега не разбирам едно две неща все още. С LED Angel Eyes съм и относно релето са въпросите. Едно краче за -, едно краче за +, едно краче за плафон, едно краче за кабел който има 12V при контакт, а последното краче къде да го свържа? И най-важното, кое от крачетата е за съответните работи?? Колата е 330Ci Face.
Благодаря много!

Тая система с тва реле работи така. Единия кабел го връзваш на постояннни 12 В някаде, другото е на маса, това тия двата по-дебели кабела от релето. Другите малки кабели, който и от тях да вържеш някаде докато има 12V ще ги държи включени, ако искаш да ги ползваш само като габарит, вържи само белия към + на габарита и другите ги остави свободни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 06 Юни 2014, 13:49

Последното не се вързва. :)
http://gavdog.ru/elektrooborudovanie/sh ... eniya-rele
В направи си сам темата, закачена най-тогоре, има доста линкове и обяснения,
за свързвае на ангелски очи. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от abracadabra » 06 Юни 2014, 14:54

Добре де, не ги ли поставят някъде професионалисти? Отиваш плащаш си и ти ги поставят?
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///М3 SMG
Мечтае да кара: BMW M3 CSL, M3 GTR, M3 GTS
Детайли за колата: Направо не върви, но уж завива :)

Мнение от TeroRider » 07 Юни 2014, 9:37

Колеги, тогава релето не беше пред мен тогава и се чудех напразно. Като го видях стана ясно. На мен ще ми ги монтират в AutoPro в Пловдив.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SheTrqa » 02 Юли 2014, 20:34

Колеги, моля дайте някой съвет как да монтирам тези рингове...как да ги прикрепя..с какво? В комплектът няма допълнителни неща за монтаж...фарът е този http://tinypic.com/r/i1a2jk/8 е46 facelift с ксенон :paranoid:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Аватар

Мнение от snaiperist0 » 03 Юли 2014, 11:16

SheTrqa написа:Колеги, моля дайте някой съвет как да монтирам тези рингове...как да ги прикрепя..с какво? В комплектът няма допълнителни неща за монтаж...фарът е този http://tinypic.com/r/i1a2jk/8 е46 facelift с ксенон :paranoid:

2но лепещо ( тънко изрязваш малки парченца слагаш най вече гледай отдоло да е добре хванато ) после 2 капки в и горния край с поксипъл безцветен ( няма да се виждат ) малко тиксо докато дръпне и си бетон :yes:

когато и да решиш даги махнеш поксипола само го подчепваш с макетно ножче и пада цялата топка без да оставя белези и т.н

ако това е реална снимка на фара ти , замисли се за 1 капаци ( стъкла ) + изчистване всичко вътре от прахоляци ефекта ще ти хареса :yes:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SheTrqa » 03 Юли 2014, 20:42

snaiperist0 написа:
SheTrqa написа:Колеги, моля дайте някой съвет как да монтирам тези рингове...как да ги прикрепя..с какво? В комплектът няма допълнителни неща за монтаж...фарът е този http://tinypic.com/r/i1a2jk/8 е46 facelift с ксенон :paranoid:

2но лепещо ( тънко изрязваш малки парченца слагаш най вече гледай отдоло да е добре хванато ) после 2 капки в и горния край с поксипъл безцветен ( няма да се виждат ) малко тиксо докато дръпне и си бетон :yes:

когато и да решиш даги махнеш поксипола само го подчепваш с макетно ножче и пада цялата топка без да оставя белези и т.н

ако това е реална снимка на фара ти , замисли се за 1 капаци ( стъкла ) + изчистване всичко вътре от прахоляци ефекта ще ти хареса :yes:

Благодаря за отговора колега. Звучи добре този вариант, но има още един - с термоустойчив силикон..примерно до 300 градуса. Дали ще бъде по-добър този вариант или първият?
Изображение

Аватар

Мнение от snaiperist0 » 04 Юли 2014, 11:15

SheTrqa написа:
snaiperist0 написа:

Благодаря за отговора колега. Звучи добре този вариант, но има още един - с термоустойчив силикон..примерно до 300 градуса. Дали ще бъде по-добър този вариант или първият?

не съм пробвал със силикон , и честно казано не вярвам да има по добър начин от този с поксипола ( 5-7лв ) е кутийка най безболезнен и за слагане и за махане , но ти решаваш ако мислиш че ще се справиш , похвали се после :driving:

ПредишнаСледваща

Назад към E46