Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
ociata написа:skipper написа:ЧНГ и честит празник на дамите . Към въпроса: Търси се ежедневка - на ден въртя около 30-35 километра . За сега съм се насочил към четирицилиндровите бензинови красавици. Не ми трябва дизел или да слагам газ. Какво мислите за тази кола : http://www.mobile.bg/11355923420921140 ?
Предния номер е на вестник, което навежда на мисалта за челен удар. Вътре изглежда поизморена(салон, топка). Ама пък за 5000лв... Ако е в твоя град или близо до теб иди и хвърли един оглед. Ако обаче трябва да се пътува надалеч аз лично не бих тръгнал![]()
ПП Ти сигурен ли си че точно след 2 месеца няма да ти омалее с този двигател
И аз това гледах явно е имало челен удар . Номера е смачкан ,преден ляв фар нещо не е сложен както трябва , преден десен калник нещо не ми се връзва . Явно ще поогледам още , защотото ми писна от моята кола . Само проблеми ми прави ( Fiat Stilo 1.9 jtd (115 к.с. ) 3-врати ) .
п.п. Не няма да ми умалее

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
ociata написа:skipper написа:ЧНГ и честит празник на дамите . Към въпроса: Търси се ежедневка - на ден въртя около 30-35 километра . За сега съм се насочил към четирицилиндровите бензинови красавици. Не ми трябва дизел или да слагам газ. Какво мислите за тази кола : http://www.mobile.bg/11355923420921140 ?
Предния номер е на вестник, което навежда на мисалта за челен удар. Вътре изглежда поизморена(салон, топка). Ама пък за 5000лв... Ако е в твоя град или близо до теб иди и хвърли един оглед. Ако обаче трябва да се пътува надалеч аз лично не бих тръгнал![]()
To да беше само предния номер...лява лайстна под фара стърчи и тя не знае къде 1 см фуга...предния капак и калника няма нищо общо като цветове ...бояджията си е оставил пръстите
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
skipper написа:ociata написа:skipper написа:ЧНГ и честит празник на дамите . Към въпроса: Търси се ежедневка - на ден въртя около 30-35 километра . За сега съм се насочил към четирицилиндровите бензинови красавици. Не ми трябва дизел или да слагам газ. Какво мислите за тази кола : http://www.mobile.bg/11355923420921140 ?
И аз това гледах явно е имало челен удар . Номера е смачкан ,преден ляв фар нещо не е сложен както трябва , преден десен калник нещо не ми се връзва . Явно ще поогледам още , защотото ми писна от моята кола . Само проблеми ми прави ( Fiat Stilo 1.9 jtd (115 к.с. ) 3-врати ) .
п.п. Не няма да ми умалееКарам само градско , но ако беше за извънградско 100% щях да отделя повече пари и бих взел нещо от сорта на 330 d / i .
Ако бюджета ти е около 5000лв, според мен огледай други модели/марки. За тея пари трудно ще вземеш сносно е46. Разбира се винаги има изключения, но като цяло шанса да ти писне от проблеми с е46 за 5000лв е прилично голям

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
ociata написа:skipper написа:ociata написа:skipper написа:ЧНГ и честит празник на дамите . Към въпроса: Търси се ежедневка - на ден въртя около 30-35 километра . За сега съм се насочил към четирицилиндровите бензинови красавици. Не ми трябва дизел или да слагам газ. Какво мислите за тази кола : http://www.mobile.bg/11355923420921140 ?
п.п. Не няма да ми умалееКарам само градско , но ако беше за извънградско 100% щях да отделя повече пари и бих взел нещо от сорта на 330 d / i .
Ако бюджета ти е около 5000лв, според мен огледай други модели/марки. За тея пари трудно ще вземеш сносно е46. Разбира се винаги има изключения, но като цяло шанса да ти писне от проблеми с е46 за 5000лв е прилично голям
Отделил съм около 6700 с регистрация и обсужване ( Според мен - масла ( диф , скоростна кутия , двигател , хидравлично ) , спирачна течност , антифриз , водна помпа , филтрите , ремъци , ролки + труд , еко такса , гражданска и данъка ще излязат около 1200-1300 и евентуално термостата ~ 100 ) . Mисля , че за тези пари би трябвало да се вземе сносна кола . В интервала 5000-6000 гледам , че има много обяви и би трябвало да ми стигнат тези пари .

Oo (|||)(|||) oO
- burningb0w
- Потребител
-
- Кара: 330i SMG E46 03`
- Мечтае да кара: 330i SMG E46 03`
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Определено хваща окото, но за техническо състояние незнам. Мен ме кефи. Карай я на диагностика някаде и ако всичко е ОК се хвърляй. Регистрирана е, така че няма проблем да я закарате до някой сервиз.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
burningb0w написа:Някой да знае нещо за тазиhttp://www.cars.bg/u917093 мерси предварително
поздрави
Заден десен панел нещо не ми харесва много, но всичко е поправимо...
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- burningb0w
- Потребител
-
- Кара: 330i SMG E46 03`
- Мечтае да кара: 330i SMG E46 03`
Мерси отново колеги

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
burningb0w написа:Някой да знае нещо за тазиhttp://www.cars.bg/u917093 мерси предварително
поздрави
С годината се е престарал, в най-добрия случай е 08.2000 г.

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
maikooo написа:burningb0w написа:Някой да знае нещо за тазиhttp://www.cars.bg/u917093 мерси предварително
поздрави
Знаеш ли, може първа регистрация да е 2002-ра

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
cHaunepucTa написа:maikooo написа:burningb0w написа:Някой да знае нещо за тазиhttp://www.cars.bg/u917093 мерси предварително
поздрави
Знаеш ли, може първа регистрация да е 2002-ра...
В карс-а специално информацията, която се изисква е "Година на производство" , а не на първа регистрация

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
maikooo написа:...
нито е първия, нито последния, който лъже и не виждам, защо има нужда да се коментира годината на производство...
не вярвам, че има човек от форума, който ще си купи кола без да и провери ВИН-а

п.с. тези коментари са напълно излишни!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- MihailMihov
- Потребител
-
- Кара: 330I Touring
- Мечтае да кара: Турбо бензин
Night_Wolf написа:Какво ще кажете за тази:
http://www.cars.bg/u514495
Тя не беше ли на колега от форума?
Предполагам е била деснячка?
И тази, за 7К лв 328-ца?
http://www.cars.bg/u864137
Колега, ако не си купил вече, отивай да гледаш синята за 7 000лв. Като си там на студена я виж дали й играят оборотите на празен ход! Аз чистих дросел и купих 3те контролни чипа на ваносите за 600лв. (оригинални). Ако я усетиш, че твоята давай й газ, пък ако си закъсал за лев разбрах, че ги имало за до около 230лв...(ментаци). Аз съм Флюбен в моята и ще ти отговарям на лс на всякакви въпроси

Вичка, аз си купих кола без да и гледам вина! После като го вкарах се уплаших колко много екстри имала
По темата, не всички хора знаят, фейс мейс и от коя до коя година и месец са, така че мисля че коментарите не са излишни

По темата, не всички хора знаят, фейс мейс и от коя до коя година и месец са, така че мисля че коментарите не са излишни

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vinchenzo написа:Вичка, аз си купих кола без да и гледам вина! После като го вкарах се уплаших колко много екстри имала
това си е твоя грешка

You said: "Time will change!" What if it changes you?