Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
В основното меню, за избор има меню СД карта, като го натисна и ми излиза Invalid. През нави music player си виждам сд картата. Идеи?

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
за кое основно меню става въпрос?
Най-вероятно има грешен път или не избираш това което трябва
Най-вероятно има грешен път или не избираш това което трябва
- UBAH5
- ентусиаст
-
Ето затова. Говоря за секцията SD.

Както колегата е написал по горе, от програмите от секция Навигатион, звука е само от предните колони.

Както колегата е написал по горе, от програмите от секция Навигатион, звука е само от предните колони.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
от това меню не може да ползваш СД картата - щом си в оранжевия интерфейс използваш само юсб вхда отпред и единя отзад. Когато си в WinCE ползваш СД картата + другия юсб вход отзад. Това предполагам е останало от устройството на Е39 което май беше с две СД карти отпред
Иначе звука е само от предните колони в WinCE защото в настройките на оранжевия интерфейс е отметнато Navi sound
Махни отметката и като има звук през WinCE ще спира всички колони и ще се чува през 4-те. Това за мен при навигация е по-лошият вариант
Иначе звука е само от предните колони в WinCE защото в настройките на оранжевия интерфейс е отметнато Navi sound
Махни отметката и като има звук през WinCE ще спира всички колони и ще се чува през 4-те. Това за мен при навигация е по-лошият вариант
Точно така е, бутона SD е само за уредите които имат гнезда за 2 карти на панела.
Но за сметка на това, тези които са с 2 карти нямат изкаран отпред вход за мини USB
Но за сметка на това, тези които са с 2 карти нямат изкаран отпред вход за мини USB
- UBAH5
- ентусиаст
-
Вчера, както си ровех из Navigation менютата, натиснах Initial setup или нещо подобно, и сега всичко в Navigation секцията ми е на китайски
Нито ми иска потвърждение нито нищо, направо си показа прогрес бара и осра езика
Идеи от къде да си сменя езика? Говорете ми в картинки 

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Момчета, скоро идва новата доставка (включително с камерите за задно виждане, които ще са на много добра цена), както нова партида, които ще са все още с 5-та верия и аналоговите ТВ тунери.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
UBAH5 написа:Вчера, както си ровех из Navigation менютата, натиснах Initial setup или нещо подобно, и сега всичко в Navigation секцията ми е на китайскиНито ми иска потвърждение нито нищо, направо си показа прогрес бара и осра езика
Приятел в нужда се познава

Заповядай "в картинки"

http://www.youtube.com/watch?v=ZSkCepIYHIs&feature=player_embedded
- UBAH5
- ентусиаст
-
lynx написа:UBAH5 написа:Вчера, както си ровех из Navigation менютата, натиснах Initial setup или нещо подобно, и сега всичко в Navigation секцията ми е на китайскиНито ми иска потвърждение нито нищо, направо си показа прогрес бара и осра езика
Приятел в нужда се познава![]()
Заповядай "в картинки"![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ZSkCepIYHIs&feature=player_embedded
Благодаря колега

Колеги, когато искам да се свържа през wi-fi с мрежа на която знам паролата не ми излиза клавиатурата и не мога да я напиша паролата в полето. Някой знае ли как става?
Има ли начин да повикам виртуалната клавиатура?
Иначе когато си ровя из Опера-та си излиза клавиатурата и всичко е точно.
Има ли начин да повикам виртуалната клавиатура?
Иначе когато си ровя из Опера-та си излиза клавиатурата и всичко е точно.
долу в дясно до часовника има иконка за клавиатура и от там я извикваш ... абе тъпа работа е с тези клавиатури в wince
- slavyan5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330xi
- Мечтае да кара: F25 X3 35i
Babuna написа:Момчета, скоро идва новата доставка (включително с камерите за задно виждане, които ще са на много добра цена), както нова партида, които ще са все още с 5-та верия и аналоговите ТВ тунери.
Какво значи 5та версия? Че е DVN-E46 v5 или, че WinCE e 5, защото така като гледам и с WinCE 5 и с WinCE 6, все си се води DVN-E46 v5.
И ако е за самия DVN, то "все още" означава ли, че очакваш скоро DVN-E46 v6, което слуховете говорят, че май ще е с Андроид, което според мен е по-зле в този случай. Аз съм фен на Андроид и го ползвам на смартфон, но в този случей нещата за WinCE са много по-разработени. Примерно на Андроид до сега не съм намерил читави Примо (само iGO - да, но не и Примо) и Гармин.
Също така гледам, че освен, че вече си има пач за английския и на WinCE 6, във самото описание на wi-fi пача пише, че става и за WinCE 5, и за WinCE 6. Следователно би трябвало всичко да е на 6 и с WinCE 6 (ако нема рима - удраи ма

И все пак е по-новата система, за това би трябвало да е по-добра.
Така че, към Бабуна, аз лично бих се радвал ако за напред са си с WinCE 6.
WinCE 6 e по-нов, но засега се води по-нестабилен от 5,0.
Също така приложенията които ще откриеш в нета за версия 6 са в пъти по-малко от тези които работят на 5,0.
А за Андроид да не говорим, там приложенията са много тежки и се изисква як процесор и много рам за да върви всичко нормално, но ме съмнява че малките жълти ръчички са сложили скъпарски и мощни чарколяци в Динавин .
Също така приложенията които ще откриеш в нета за версия 6 са в пъти по-малко от тези които работят на 5,0.
А за Андроид да не говорим, там приложенията са много тежки и се изисква як процесор и много рам за да върви всичко нормално, но ме съмнява че малките жълти ръчички са сложили скъпарски и мощни чарколяци в Динавин .

ето тунера за устройствата,които са без вграден
тези дни ще се боря и с него.
някой да сподели подходящо място за антената?
в комплекта има само една, но устройството има възможност и за втора
Това юсб за какво ли е?
- UBAH5
- ентусиаст
-
Къде ще я навреш тази чудесия? Аз едвам навигацията наместих