Angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Re: Angel eyes
Колеги и аз ще слагам angel eyes CCFL,да попитам трябва ли да минават през реле за да не светва индикацията за изгоряла крушка или направо да ги вързвам към габаритите?Релето само за LED angel eyes ли се ползва или и за CCFL?
- R12
- Потребител
-
- Кара: E53
Аз мойте CCFL ги вързах направо за габарита и нямам проблем с индикацийте за изгорели крушки на таблото. 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
miroslav_r написа:Колеги и аз ще слагам angel eyes CCFL,да попитам трябва ли да минават през реле за да не светва индикацията за изгоряла крушка или направо да ги вързвам към габаритите?Релето само за LED angel eyes ли се ползва или и за CCFL?
Релето колега ти обесних ,че може да се ползва за всичко това е управляващ елемент посредством бобина която през протичането на напрежение през нея задейства една пластина която от своя страна Прави контакт с друга..Използва се в повечето случай когато искаш с малко работно напрежение да пуснеш Мощен консуматор като прекъсваш просто неговото захранване на другата или силовата мрежа..
Релето може да го ползваш със всичко то е просто един ключ без значение дали са ти ЛЕД или Студен катод Ангелите...
По студен катод технологията не можеш да я накараш да светва плавно и да изгася плавно като и сложиш едно реле и я управляваш през плафоните..
Принципа на работа им е различен... Вземи си направи експиримент на Инвертора от 12 волта тръгни да го сваляш бавно към 0 та и още на 11 волта очите леко ще трепнат по слабо а под 10 те ще изгаснат... Диодите не са така при тях може да регулираш плавно напрежението..
Относно дали ще ти свети чека...
Ако вържеш към габарита директно Ангели по технологията ЛЕД е възможно да ти дава грешка за крушка поради малката консумация на Диодите
и като сметнеш едно законче Мощноста е равна на тока по напрежението ще ти стане ясно защо може да ти набие грешка на таблото...
При ЦЦФЛ имаш по-голяма мощност която ако вържеш към Буксата на габарита директно не би трябвало да свети чека...
Моята кола Поне не и свети ,чека верно е че е преди Фейс... но едвали това е проблема... Тока си е ток винаги напрежението също както и да го смятащ и мощността си е същата...
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
R12 написа:Аз мойте CCFL ги вързах направо за габарита и нямам проблем с индикацийте за изгорели крушки на таблото.
+1

- 123.
- Потребител
-
- Мечтае да кара: самолет
А къде да включа тези накрайници на 330 хи?
И как мога при слагане на ринговете да прекъсна дългите, но опцията с присветване с фаровете още да работи
И как мога при слагане на ринговете да прекъсна дългите, но опцията с присветване с фаровете още да работи

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
123. написа:А къде да включа тези накрайници на 330 хи?
+ и - ги вкарваш в буксата за габарита , другите са за самите рингове ( тоест на брой ринг за фар имаш по 1 букса ) това са за 1фар тоест 2 ринга
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Колеги имам един проблем. След като сложих ринговете, забелязах една фуга която ме дразни и не съм обръщал внимание дали я имаше преди това. Ето за какво говоря https://www.dropbox.com/sc/2il7kumwgbpp ... _01cZrRHxa. Стъклата на фаровете ми не са оригинални, а са от бабуна. Струва ми се, че подпират от долу на едно място черната бленда около рефлекторите и за това се повдига така. Някой може ли да ми снима фара си за да сравня?

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
lancerpor написа:Колеги имам един проблем. След като сложих ринговете, забелязах една фуга която ме дразни и не съм обръщал внимание дали я имаше преди това. Ето за какво говоря https://www.dropbox.com/sc/2il7kumwgbpp ... _01cZrRHxa. Стъклата на фаровете ми не са оригинални, а са от бабуна. Струва ми се, че подпират от долу на едно място черната бленда около рефлекторите и за това се повдига така. Някой може ли да ми снима фара си за да сравня?
Ето снимах моята преди малко

с 2 думи всичко е ОК..

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Колеги, ще може ли някой да сподели как се монтират (или по-точно закрепват) подобни рингове на е46 330д седан фейслифт фарове с фабричен ксенон? http://pic.alisvr.com/cn008/201306/23728_5.jpg?fffbbe41-d462-46f6-868f-846b1ebd53df
При други рингове съм забелязал, че двата края за свързани и се слагат по две щипки, но тук не виждам къде може да се сложат някакви щипки.
При други рингове съм забелязал, че двата края за свързани и се слагат по две щипки, но тук не виждам къде може да се сложат някакви щипки.

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
в комплекта няма ли такива извити двойно залепящи лепенчици
П.П после искам снимка с тези RGB очички да видя как стой

П.П после искам снимка с тези RGB очички да видя как стой

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
SheTrqa написа:Колеги, ще може ли някой да сподели как се монтират (или по-точно закрепват) подобни рингове на е46 330д седан фейслифт фарове с фабричен ксенон? http://pic.alisvr.com/cn008/201306/23728_5.jpg?fffbbe41-d462-46f6-868f-846b1ebd53df
Колега, като ги монтираш ще пуснеш ли 1-2 снимки, за да видя как светят, че от доста време си мисля да сменя моите CCFL с диодни. Едно, че няма инвертори, които да горят и второ, че се виждат и денем.
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
Няма проблем само да ги взема
Надеждата ми е да може поне да изглеждат като дневни, а и се връзват директно и няма ядове с грешки и т.н.