My Precious
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
адаш можеш ли да дадеш данни за разхода - градско и извън . Ясно ми е , че е според стъпката та и това ако отразиш ще си супер 

Значи при мойто каране среден разход ми дава около 8.5-9.5 Вчера бях до София, до автогарата, да взема един приятел и при каране на отиване през цялото време по магистралата не съм паднал под 150 и на обратно горе долу така, ми изгоря 40 лв. Иначе ако карам спокойно в града ми гори много малко, ама то в града ... много предизвикателста за racing
Миналия ден ходих близо до Хвойна (пътя за Пампорово) и направо ахнах как се държи по завоите. Не мърда, направо ми напълни душата
Кофтито е че вози малко по твъдо заради спортните пружини и спортното окачване, ама на някой им харесва този тип возене. На мен ми допада на 50-50
И колега между другото скоро ще те навестя, ти знаеш за какво

И колега между другото скоро ще те навестя, ти знаеш за какво

Да. Май е с спортно окачване. Даже мисля че е някакво оригинално спортно на BMW. Човека, който ми го продаде казваше нещо такова ама неможахме да го разберем точно, пък и той беше някакъв манияк с доста сертификати от BMW, та няма да се учуда
Иначе със сигурност е с спортни пружини. Незнам марката. Сини са

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3