Моля за вашата помощ при избор на кола - ЗАКУПЕНА Е46 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
tankishev написа:благодаря на тези от вас, които ми помогнаха при избора ... а какъв е той ще се разбере скоро
Е ... ок де не беше толкова скоро

Благодаря отново на хората, които ми помогнаха за избора - в тази и в много други теми.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Братко, тепърва ще разбереш качествата на Е46. Аз 6 коли смених и доста от тях бяха супер, но само с Е46-цата колежките искаха да врътнат по едно кръгче. В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път. С една дума BMW е символ на престиж, а дали е надежден автомобил всичко зависи от този който го е карал преди теб.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
© написа:ukelichko написа: В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път.
те в провинцията хората не са виждали е46-

как може да има такива тъпаци

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
ukelichko написа: В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път. С една дума BMW е символ на престиж, а дали е надежден автомобил всичко зависи от този който го е карал преди теб.

Колега много си се объркал, но както и да е

Беше достатъчно да напишеш че Е46 един прекрасен автомобил.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Честито братчед
аз съм от 6 месеца с такова, супер си е колата да си я поддържаш с кеф и много км безаварийни !!! И да я докараш някой път на Дунев да я фотографирам 

stay tuned

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
kriso85 написа:ukelichko написа: В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път. С една дума BMW е символ на престиж, а дали е надежден автомобил всичко зависи от този който го е карал преди теб.
![]()
![]()
![]()
Колега много си се объркал, но както и да е![]()
![]()
![]()
Беше достатъчно да напишеш че Е46 един прекрасен автомобил.
Чак пък прекрасен..... Обаче е престижен. Има много кусури дори като чисто нов, а на 7 години нямам думи. Честно казано съм впечатлен единствено от въздействието което оказва върху околните, както и написах. Но това е и замисъла при покупката на БМВ под 160 коня. За тези пари се взема Мондео 2005 година с фул екстри. Само че е ФОРД и не предизвиква възклицания. Но един балансиран човечец ще си купи точно Мондеото. Е затова собствениците на БМВ са уважавани, защото не постъпват разумно а слушат сърцето си. Искам да кажа че все пак в област Монтана в населените места под 5000 жители такава кола се свързва с някаква изгряваща мутра и не се среща толкова често.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3