Моля за вашата помощ при избор на кола - ЗАКУПЕНА Е46 320д

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tankishev » 18 Май 2008, 17:49

tankishev написа:благодаря на тези от вас, които ми помогнаха при избора ... а какъв е той ще се разбере скоро ;)

Е ... ок де не беше толкова скоро :) но пък прочетох доста за Е46 преди да направя избора си ... а колата е на лице .. от скоро сме горди собственици на Е46 320д фейслифт .... колата е абсолютен самолет :shock: ... без проблем достига V-Max по книжка и само като се сетя за нея усмивката не може да ми слезне от лицето ... сега започва търсене на хубави 17ки 8) ... скоро ще добавя хубави снимки в галерията

Благодаря отново на хората, които ми помогнаха за избора - в тази и в много други теми. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Май 2008, 21:03

Честито! Да си я караш със здраве, мисля че правилна покупка направи, хората, които си купуват голфове или не ги слуша главата или нямат кинти. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Май 2008, 0:15

Братко, тепърва ще разбереш качествата на Е46. Аз 6 коли смених и доста от тях бяха супер, но само с Е46-цата колежките искаха да врътнат по едно кръгче. В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път. С една дума BMW е символ на престиж, а дали е надежден автомобил всичко зависи от този който го е карал преди теб.

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Май 2008, 9:26

ukelichko написа: В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път.

не е точно така, но все пак трябва да имаме самочувствие :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 19 Май 2008, 13:33

© написа:
ukelichko написа: В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път.

те в провинцията хората не са виждали е46- :ranting:

как може да има такива тъпаци :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 19 Май 2008, 16:37

ukelichko написа: В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път. С една дума BMW е символ на престиж, а дали е надежден автомобил всичко зависи от този който го е карал преди теб.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега много си се объркал, но както и да е :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Беше достатъчно да напишеш че Е46 един прекрасен автомобил.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 19 Май 2008, 16:40

Честито братчед :lol: аз съм от 6 месеца с такова, супер си е колата да си я поддържаш с кеф и много км безаварийни !!! И да я докараш някой път на Дунев да я фотографирам ;)
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Май 2008, 21:14

kriso85 написа:
ukelichko написа: В провинцията като те видят с такава кола ти дават предимство навсякъде, дори когато излизаш на главен път. С една дума BMW е символ на престиж, а дали е надежден автомобил всичко зависи от този който го е карал преди теб.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега много си се объркал, но както и да е :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Беше достатъчно да напишеш че Е46 един прекрасен автомобил.

Чак пък прекрасен..... Обаче е престижен. Има много кусури дори като чисто нов, а на 7 години нямам думи. Честно казано съм впечатлен единствено от въздействието което оказва върху околните, както и написах. Но това е и замисъла при покупката на БМВ под 160 коня. За тези пари се взема Мондео 2005 година с фул екстри. Само че е ФОРД и не предизвиква възклицания. Но един балансиран човечец ще си купи точно Мондеото. Е затова собствениците на БМВ са уважавани, защото не постъпват разумно а слушат сърцето си. Искам да кажа че все пак в област Монтана в населените места под 5000 жители такава кола се свързва с някаква изгряваща мутра и не се среща толкова често.

Предишна

Назад към E46