Искам да сложа газов инжекцион
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Здравейте,
Пиша почти година по-късно след последния си пост по темата.
Искам да ви кажа, че разлика във вървенето има, но новият софтуер предлага възможност при дадени обстоятелства след например 5000 об/мин, да припръскват и бензиновите дюзи. Тогава проблемът с разликата във вървенето автоматично изчезва. Като искаш да изцедиш до край - ОК няма проблем. Караш ли нормално, без да бързаш, икономията е налице. Имам навъртяни вече около 30 000 км.
Разходът е следният: 12.3/100 км на газ по маршрут Пловдив-Добрич през Шипка и 10.5/100 км на бензин по маршрут Добрич-Пловдив.
Настройките по софтуера на АГУ са много добри. Момчетата дето слагат Заволи, си разбират много от работата. Препоръчвам ги за БМВ, тъй като има специални допълнителни аксесоари за моят мотор и ги изпратиха от Заволи Италия след 1 месец. Проблема с оборотите изчезна.
До момента всичко е наред и имам сменен само 1 филтър
Поздрави!
Пиша почти година по-късно след последния си пост по темата.
Искам да ви кажа, че разлика във вървенето има, но новият софтуер предлага възможност при дадени обстоятелства след например 5000 об/мин, да припръскват и бензиновите дюзи. Тогава проблемът с разликата във вървенето автоматично изчезва. Като искаш да изцедиш до край - ОК няма проблем. Караш ли нормално, без да бързаш, икономията е налице. Имам навъртяни вече около 30 000 км.
Разходът е следният: 12.3/100 км на газ по маршрут Пловдив-Добрич през Шипка и 10.5/100 км на бензин по маршрут Добрич-Пловдив.
Настройките по софтуера на АГУ са много добри. Момчетата дето слагат Заволи, си разбират много от работата. Препоръчвам ги за БМВ, тъй като има специални допълнителни аксесоари за моят мотор и ги изпратиха от Заволи Италия след 1 месец. Проблема с оборотите изчезна.
До момента всичко е наред и имам сменен само 1 филтър

Поздрави!
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
Карам е46 2002 година, двигател 2.2 170 коня. Платил съм акциз. Бензина ми излиза доста солено, но в момента в който не мога да го плащам ще продам колата. Нека някой друг да и се изкефи, а аз ще си взема дизел. Това съветвам и другите тук. Нека всеки преди да си купи колата да реши какво ще прави с нея, а тия които не могат да изхранват и дизел по - добре да не си купуват изобщо БМВ. Все пак кефа и разходите вървят ръка за ръка!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Две известни сентенции перефразирани малко от мен -
"Европа свършва там, където започват да карат на метан/газ"
"Македонец - тъп, но упорит"
"Македонец - тъп, но упорит"
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Хахахах не бях виждал тая тема. Вече правим годишнина явно от навлизането на подобни дискусии и в е46
Скоро и в е90 

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Archangel написа:Две известни сентенции перефразирани малко от мен -
Пич ти недей така с тия сентенции без да си запознат щото в стремежа си да се направиш на остроумен говориш глипости (що се отнася до первата де), аз живея в Италия и тук бате яко си карата коли на газ и на метан, газстанциите са бъквално навсякъде а по колонките им се забелязват нови и скъпи коли, във BMW форум-а им има цели раздели в които коментират газовите уредби, един мой познат има газов инжекцион дори и на Ягуара си, та ако мислиш че Европа свършва до Италия ок
- Гост
-
kiko™ написа:Archangel написа:Две известни сентенции перефразирани малко от мен -
Пич ти недей така с тия сентенции без да си запознат щото в стремежа си да се направиш на остроумен говориш глипости (що се отнася до первата де), аз живея в Италия и тук бате яко си карата коли на газ и на метан, газстанциите са бъквално навсякъде а по колонките им се забелязват нови и скъпи коли, във BMW форум-а им има цели раздели в които коментират газовите уредби, един мой познат има газов инжекцион дори и на Ягуара си, та ако мислиш че Европа свършва до Италия ок
Бате виж тук и после пак си мисли, че Италианците са Европейци...

http://www.vbox7.com/play:a2fc2db2
Филмчето важи с двойна сила и за у нас...

- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
kiko™ написа:Archangel написа:Две известни сентенции перефразирани малко от мен -
циганина си е циганин.

тия не са мерило за нищо.

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Бе не знам, бил съм в Италия, имам приятели и приятелки(едната женена за италианец) - нещо не съм чувал много хубави работи. Жабари повече им отива от европейци - мързеливи до немай къде, чак да се отчаяш. Айде да не навлизам как ще се съдя с АлИталия, че ми откраднаха куфар на стойност 3000 евро. А, да, те фалираха и скапаните жабари за чопвали. И циганите не са толкова зле.
Така че не ми обяснявай, Италия ми е по-малко мерило и от мамалигите на север и маджарите пак там.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ENZO87 написа:Карам е46 2002 година, двигател 2.2 170 коня. Платил съм акциз. Бензина ми излиза доста солено, но в момента в който не мога да го плащам ще продам колата. Нека някой друг да и се изкефи, а аз ще си взема дизел. Това съветвам и другите тук. Нека всеки преди да си купи колата да реши какво ще прави с нея, а тия които не могат да изхранват и дизел по - добре да не си купуват изобщо БМВ. Все пак кефа и разходите вървят ръка за ръка!
с това се съгласих , една 320ка дизел ще дава 7-8/100км разход и това си е направо по-тънко от тези 12-13 газ.... Добавяме 2та бона инжекцион , които се избиват за поне 50к км , закоито обаче има доста сериозен риск да отвориш мотора поне за едни клапани...Добре , че БМВ са направили бензинките здрави откъм железа та държат на тая синя мизерия , но кому е нужно това посегателство върху всичко инжернерно ??? С тези 4ри ламбда сонди кога ли ще започнат да умират една по една.....кога ще изгори поредния изпускателен клапан ....и така натаък все свежи изненади , пък и трябва да избиваш пари нали това е основната идея на газификацията
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
absix написа:На тая тема и липсва само един голям катинар
След 15тина години може да има и тема -
кой газов инжекцион да избера за 335и

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
за милионерите в метрото се съгласих , че ги има , но пък там не ги убиват и отвличат , както е модерно из нашите ширини....
Ако искаш кола на алтернативно гориво си я купуваш таква - има ги много и те са си направени за това.... А да посягаш на нещо , което не е мислено за това гориво , да го караш докато тотално се съсипе и да го продадеш на някой непознат е доста европейско , нали
Ако искаш кола на алтернативно гориво си я купуваш таква - има ги много и те са си направени за това.... А да посягаш на нещо , което не е мислено за това гориво , да го караш докато тотално се съсипе и да го продадеш на някой непознат е доста европейско , нали

- ForzaBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61
- Мечтае да кара: алпина
V-max написа:за милионерите в метрото се съгласих , че ги има , но пък там не ги убиват и отвличат , както е модерно из нашите ширини....
Ако искаш кола на алтернативно гориво си я купуваш таква - има ги много и те са си направени за това....
Колега точно ти да ги говориш тези неща ми е малко странно. То по същата логика може да се каже и за чипа. “Ако искаш бърза кола си я купуваш таква - има ги много и те са си направени за това....”

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4