Ангелски о4и

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Дек 2007, 12:59

още един въпрос
в упътването дават да се лепят щипките и там където се свързват с стартерите
Какво лепило използвате? Става ли с безцветен силикон или ще се разтопи от нагряването?

Потребител
Аватар

Мнение от Marrshal » 19 Дек 2007, 13:35

add1cted написа:
bmw525tds написа:Колега недей си загрозява колата с тези турски боклуци.Нестига че се запотяват постояно, а и си личат много че са ментаци.С оригиналните си е мн добре.Вече ако решиш да си купиш оригинални кристални си е друго нещо, самоче доколкото знам цената им е драстично в пъти повече.Ако се чудиш как да я украсиш повече продаи си джантите и добави тези пари за някакви много яки 17ки.Аз така бих направил.Разбира се това е лично моето мнение иначе бавареца ти е бомба ;)

Оригинални? За е46 няма "оригинални" angel eyes като за начало. Второ в ebay.com се продават и цените варират от 30$ до 200$ зависи какво искаш. Аз щях да си поръчвам от 200$ от тук - http://www.jlevisw.com тъй като те са доста дебели и се виждат и през деня, но ще си сменям колата и се отказах. А такива опции като "HELLA" и тн се откажи защото са адски грозно направени, много са малки и да не говорим, че се завъртат надолу и се губи цялата идея. Виждал съм 1-2 из София и е адски грозно. Виж в галерията ми тези съм ги купувал за 100$ за старата ми кола и Виктор (gazzzar) ми ги монтира. Успех ако имаш повече въпроси питай ;)

Аз съм сигурен че за е46 оригинални angle eyes има само че много трудно се намират и съм чувал цена от около 1000 лв. (500 евро попринцип е цената)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 19 Дек 2007, 14:35

:roll: Aз си мислех, че само Е39 има "оригинален" аngel eyes (изключвам по-новите модели Е90, Е60...) Някаква снимка може ли да ги видим какво представляват ;)

© написа:още един въпрос
в упътването дават да се лепят щипките и там където се свързват с стартерите
Какво лепило използвате? Става ли с безцветен силикон или ще се разтопи от нагряването?

Става, правихме на един приятел, засега няма проблеми. ;) После мислиш ли да лепиш и самите фарове?
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Дек 2007, 16:50

не, няма да ги лепя, мисля че гуменото уплътнение е здраво и достатъчно добре ще уплътни. Чудя се дали самото "стартерче" да го монтирам вътре във фара както е показано на едната инструкция или да го изведа извън него. Притеснява ме да не се нагрява от дългите и да изгори нещо :roll:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 19 Дек 2007, 17:57

Те така го дават в упътването-и за ги сложих вътре,ако го сложиш отвън-няма да ти стигнат проводниците
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Дек 2007, 22:15

ето една снимка и от мен със загасен габарит :mhihi:
Изображение

сега ще питате, защо не държа книги там :mhihi:
всъщност в дясно се вижда какви книги имам

С включено едино кръгче мигача светва, но с двете изгасва.
Изглежда заедно консумират около 5 вата и не отчита грешка т.е. не прехвърля габарита към мигача

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 19 Дек 2007, 22:28

© написа:ето една снимка и от мен със загасен габарит :mhihi:

:yes:

П.П. Отиде малко напред с модификациите, но идва пролет... ще те стигам :mhihi:
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..