Ангелски о4и
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Marrshal
- Потребител
-
add1cted написа:bmw525tds написа:Колега недей си загрозява колата с тези турски боклуци.Нестига че се запотяват постояно, а и си личат много че са ментаци.С оригиналните си е мн добре.Вече ако решиш да си купиш оригинални кристални си е друго нещо, самоче доколкото знам цената им е драстично в пъти повече.Ако се чудиш как да я украсиш повече продаи си джантите и добави тези пари за някакви много яки 17ки.Аз така бих направил.Разбира се това е лично моето мнение иначе бавареца ти е бомба
Оригинални? За е46 няма "оригинални" angel eyes като за начало. Второ в ebay.com се продават и цените варират от 30$ до 200$ зависи какво искаш. Аз щях да си поръчвам от 200$ от тук - http://www.jlevisw.com тъй като те са доста дебели и се виждат и през деня, но ще си сменям колата и се отказах. А такива опции като "HELLA" и тн се откажи защото са адски грозно направени, много са малки и да не говорим, че се завъртат надолу и се губи цялата идея. Виждал съм 1-2 из София и е адски грозно. Виж в галерията ми тези съм ги купувал за 100$ за старата ми кола и Виктор (gazzzar) ми ги монтира. Успех ако имаш повече въпроси питай
Аз съм сигурен че за е46 оригинални angle eyes има само че много трудно се намират и съм чувал цена от около 1000 лв. (500 евро попринцип е цената)
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M

© написа:още един въпрос
в упътването дават да се лепят щипките и там където се свързват с стартерите
Какво лепило използвате? Става ли с безцветен силикон или ще се разтопи от нагряването?
Става, правихме на един приятел, засега няма проблеми.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
© написа:ето една снимка и от мен със загасен габарит![]()

П.П. Отиде малко напред с модификациите, но идва пролет... ще те стигам

Realize..
Real eyes..
Real lies..
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3