боядисване на лайсните в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
така така колеги и аз се опитах с такава тема но в раздел Е39 и ..
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71397
немаше голем ефект
маи тука мислите ПО младежки ..че там направо ме пратиха да си купувам нова кола
даваите да видим какво е това КАРБОНОВО фолио .. маи доста сме НАВИТИТЕ
чакаме снимки !
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71397
немаше голем ефект

маи тука мислите ПО младежки ..че там направо ме пратиха да си купувам нова кола

даваите да видим какво е това КАРБОНОВО фолио .. маи доста сме НАВИТИТЕ

чакаме снимки !
Много е важно този ,който ти прави Pattern-a да го направи реален
-да е качествено фолиото
-да е ламинирано
-и мераклия да го залепи muhihihihi muhihihihi
а иначе печатници-бол
Добре е станао , но си личи че е с фолио. А и след време ще започне да се отлепва оттук оттам. Истината е да се пръсне с нещо и сетне с матлак.
- ingenious
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 520d
- Мечтае да кара: 535xd
tomentoza написа:Добре е станао , но си личи че е с фолио. А и след време ще започне да се отлепва оттук оттам. Истината е да се пръсне с нещо и сетне с матлак.
Даа, и аз искам! Няма ли фенове тук на сребристия цвят в контраст с черното купе? Жестоки са сребристи лайстни - светва колата!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
има как да няма
и аз си мисля ,че сребристо ще е по добре дори мислех дали да не си поръчам спрей сребрист металик и да ги пръсна с него и после с лак има и един лак които седи матов като се пръсне с него ,но си мисля ,че с нормалния прозрачен ще е по добре,иначе и за черен металик с едра перла също се 4удя как ще е светлосив ми е салона
сега са тъмно сиви лайсните

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Тези изглеждат добре, защото са снимани от далече или нещо друго, не знам. Но първите които са отблизко+светлината, особено тази около лоста си личи, че е много гето. Аз не бих го направил с това фолио
Stoyan7777 написа:Тези изглеждат добре, защото са снимани от далече или нещо друго, не знам. Но първите които са отблизко+светлината, особено тази около лоста си личи, че е много гето. Аз не бих го направил с това фолио
Първите изглеждат зле щото са снимани на тъмно,а телефона на тъмно прави кофти снимки,по тази логика на първите снимки прави впечатление,че и пластмасата е кофти.Фолиото съм го подгъвал иначе не става гот-невярвам да се отлепи защото е 3М-същото ,което се лепи по автомобилите отвън и е изложено на доста по-сурови условия.
Не искам да убеждавам никой да си слага просто споделям идея