Твърд педал на спирачка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Re: Твърд педал на спирачка
....това имам и аз предвид- в сервото има нещо, което блокира работата на мембланата- вероятно е това да е спирачна течност и като се поизпарила след първоначалното си влизане да е слепнала мембраната- спирата за това се слага да отмие гадостите- иначе ако има вода- вадиш сервото - източваш и промиваш- гледаш откъде е влезло и си ти
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
В началото на темата пише, че спирачната система е промивана преди да е сменена течността. Ако е отбит номера и не е промита както трябва остават боклуци и симптомите са същите.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
NIKMAN написа:В началото на темата пише, че спирачната система е промивана преди да е сменена течността. Ако е отбит номера и не е промита както трябва остават боклуци и симптомите са същите.
Точно - и имам протокол,уж че няма никакви проблеми по спирачната система...незнам как се сменяна...незнам принципа на работа в такъв случай,на оторизиран сервиз,но все си мисля,че трябва да се промие хубаво,да се провери усилието след това ..НО има при кого да закарам колата...и определено ,ще споделя резултат след проверките

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3