E46 Retrofit kit cornering light
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: E46 Retrofit kit cornering light
stilko написа:Както съм написал и по-горе трябва да се добави BFDY във VO(FA) на автомобила. Аз го правя с NCS. VO(FA) е списък от кодове с екстрите на автомобила.
Tака те разбрах
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
stilko написа:Gqbriel написа:UBAH5 написа:stilko написа:UBAH5 написа:Аз доколкото съм чел, екстрата я има само на оригинални лед стопове, тоест седан/комби автоматично отпадат
Има го при всички модели след 2002 година в два варианта. Включване на допълнителни секции от стоповете или мигането им. Аз избрах мигане на третия стоп защото се вижда най-добре.
http://www.youtube.com/watch?v=VW6MAnlu ... ature=plcp
Би ли споделил как се активира?
Да ако обичаш,сподели - това е мн добре особено зимата или дъждовно време,този зад ще усети веднага,за какво става дума
Добавя се във VO-то "BFDY". Не се поддържа от Е46 преди фейслифта, освен ако не са с по-нов модул.
За лайт модула ли имаш на предвид?
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
stilko написа:vavilon написа:За лайт модула ли имаш на предвид?
Веднага ти забивам още един въпрос.
vavilon написа:stilko написа:vavilon написа:За лайт модула ли имаш на предвид?
Веднага ти забивам още един въпрос.След коя версия на лайт модула, позволява пускане на екстричката? Мисля, че след 2003г е над вер.2.0.
След 32-ра, което е след 09/2002. Поне по-стари с този модул не съм срещал.
- mslmisko
- кандидат ентусиаст
-
eLight module има много интересни насройки, но сам виждал само на е38 и е39.
ако някой от колегите има инфо за тоя модул, нека сподели..
ако някой от колегите има инфо за тоя модул, нека сподели..
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Искам да попитам можели с този лайт модул да се направи третият стоп да мига BMW 61.31-4 108 HW:10 SW:2.0 ? Четох по чужди форуми едният път пишат версия на лайт модул-а 2.0 и по висока на друго място версията да бъда над 2.0 и по точно 3.5 ? 
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Никой ли няма мнение ?
Става въпрос за Dynamic Brake Force Displaу след задълбочено ровене из форуми открих че въпросната функция се предлагала само за купе до 2004 след което става за всички модели !
Ето какво намерих по чуждите форуми тък като си свалих лайт модул от купе с HW:10 SW:2.0 дали с този модул ще тръгне Dynamic Brake ,задни LED светлини или фабричен ксенон!THIS UNIT WILL RUN LED REAR LIGHTS
This has been removed from a 2001 vehicle and I'm told that these can run the LED rear light clusters. The information to look for is an 'SW' reading of 2.0 or higher.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
имах подобна идея преди време за допълнително осветление в завой и си мислех секцията на дългите да я ползвам за това защото при наличието на би-ксенон вече мога да се лиша от нея и идеята ми дойде след като видях че тази секция се ползва при последната петица именно за това, само че не намерих начин освен с чупене да насоча рефлектора надолу и се отказах.
Относно стоп светлината при компакта, ако забелязахте освен че започва да мига третия стоп се включва и долния полукръг на стопа, като стандартно свети само горния.
Относно стоп светлината при компакта, ако забелязахте освен че започва да мига третия стоп се включва и долния полукръг на стопа, като стандартно свети само горния.
- tuporashko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Мечтае да кара: 330xd
колеги какво стана с този ретрофит при завиване да светва халогена,някой направи ли го вече.?много ме зарибихте по това,обаче си нямам на идея как да го направа.
Ето това намерих аз, но с немския съм скаран. А също така си мисля че може да се върже, вместо към допълнителната крушка която е във фара, към халогените.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Kris написа:
Ето това намерих аз, но с немския съм скаран. А също така си мисля че може да се върже, вместо към допълнителната крушка която е във фара, към халогените.
Има си ретрофит - готов за нашите коли...цената обаче не е малка..това с халогените,като при новите коли - хич не е лесна работа - освен окабеляването ,което е елементарно,но устройство да следи ъгъла на завиване - ще е по-трудоемко
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Gqbriel написа:Kris написа:
Има си ретрофит - готов за нашите коли...цената обаче не е малка..това с халогените,като при новите коли - хич не е лесна работа - освен окабеляването ,което е елементарно,но устройство да следи ъгъла на завиване - ще е по-трудоемко
То вътре са показани някакви "пластини" които се монтират на волана и от там следи за завиването.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
не може ли да се използва датчика за ъгъла на волана, който е за АСЦ/ДСЦ
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
iv4o9999 написа:не може ли да се използва датчика за ъгъла на волана, който е за АСЦ/ДСЦ
Едва ли,той следи показанията и на този за шаситo с повече от един фактора,въртене около вертикална ос,следене на сцеплението на колелата и т.н..
Като гледам ретрофит-а така го мислех и аз,пластини,които затварят веригата ...
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4