Мултифункционален волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
pazokolarov написа:Да, точно така. И точно за този кабел ме интересува - от къде мога да си го набавя и как ( че се плаща е ясно) . Предполагам, че в комплекта има и няколкото специфични джиджавки за байпас на кабелите, за които е необходимо да се направи такъв?
мога да ти помогна с набавянето на кабела , има всичко необходимо за инсталацията . По принцип го няма като отделна част , а се предлага заедно с комплекта за надграждане , номера дет си дал по-нагоре
- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e60
- Мечтае да кара: служебна :)
re
Здравеите на всички!Искам да споделя с всички желаещи да си сложат темпомат че това не представлява абсолютно никаква труднос особенно ако кабелите са оригинални!Днес сам си я направих тази интервенция става бързо и лесно можеби за 30мин но в моя случаи беше кам час затрудни ме единствено освобождаването на буксата в компютара иначе е фасулска работа
а ЕФЕКТА Е
А И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА СПОМЕННА ЧЕ НЕ Е НУЖНО НИКАКВО ПРОГРАМИРАНЕ ИЛИ ТАМ КАКВОТО И ДА БИЛО!!!!!!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ НЕ Е НИКВА ФИЛОСОФИЯ !!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ НЕ Е НИКВА ФИЛОСОФИЯ !!
И аз да кажа, че въобще не ви е нужен и кабел
Този кабел нито е с някви букси нито нищо , трябват ви най обикновенни кабели, два по 0.5м със сечение 0.35 и един от метът със сечение 0.5, едно кабелче от компютър каквото всеки има вкъщи поне един брой, аз лично имах 4
и 30мин работа и всичко е ток. Смея да твърдя, че сам с го направих без да съм виждал даже как става за 40-50мин и всичко работи безупречно- свети, управлява CD-то и автопилота. Просто си купете копчета и всичко е лесно, ако някой иска мога да му съдеиствам.

- vladi_bmwE41
- кандидат ентусиаст
-
Re: re
колеги колко излиза цялата философия
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
Добре де аз си сложих геврека и търся кой да пусне трите кабела от два месеца. Нямате ли телефон на някой да го пусне срещу някой лев ?
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3