Колеги помагайте !!! монтаж на HARMAN/KARDON***
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Re: Колеги помагате !!! монтаж на HARMAN/KARDON***
narcosan написа:Amatior4o написа:narcosan написа:frizzante написа::
Нищо не е рязано колега просто си правиш дървена кора по формата на облегалките (от хубаво и меко дърво),после я тапицираш в желания от теб цвят!!Аз ползвах отвора за ски сака мисля че всички би трябвало да имат ски сак или бъркам![]()
![]()
Колега ти нямаш ли ски сак ????
Аз нямам ски сак и точно затова питах. Аз имам цяла ламарина отзад зад седалката. Доколкото видях има няколко точкови заварки които я държат, но да те питам пробва ли със суб-буфер в багажника или директно прикрепи баса към ски сака. Чудя се дали да си купувам суб-буфер или да направя като тебе дирекно само бас.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Re: Колеги помагате !!! монтаж на HARMAN/KARDON***
Amatior4o написа:narcosan написа:Amatior4o написа:narcosan написа:frizzante написа::
Нищо не е рязано колега просто си правиш дървена кора по формата на облегалките (от хубаво и меко дърво),после я тапицираш в желания от теб цвят!!Аз ползвах отвора за ски сака мисля че всички би трябвало да имат ски сак или бъркам![]()
![]()
Колега ти нямаш ли ски сак ????
Аз нямам ски сак и точно затова питах. Аз имам цяла ламарина отзад зад седалката. Доколкото видях има няколко точкови заварки които я държат, но да те питам пробва ли със суб-буфер в багажника или директно прикрепи баса към ски сака. Чудя се дали да си купувам суб-буфер или да направя като тебе дирекно само бас.
Колега имаш ЛС !извинявам се за

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3