Бордови компютар Моля помогнете
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Бордови компютар Моля помогнете
Аз имах един колега дойде за отключване имаше копче с БК ама не работеше ...... откючихме го ама пак няма БК
. Отворих лостчето и кво да се види кабелцето едното вътре прекъснато....... Така че не се знае защо не му работи лостчето

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
Drum написа:Баси якия спам![]()
От цялата тема се разбира, че ако искаш да провериш дали имаш БК, щото продавача разбира се не е пропуснал да го отбележи като екстра, както и че колата е на 96 к, трябва да си купиш лостче с бутон за БК. Ако копчето не сработи, начи нямаш БК и си още 100 лв назад
най-правилно ако не е активирано е да пишат "с готовност за..." но звучи тъпо с готовност за борд компютър, с готовност за зимни гуми, за навигация, зa ///M броня

- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Я, темичка за спам, тре'а и аз да се нацепим между 'ората.
Аз имам упрек към автора на темата, защо като неразбира не си е написал домашното да се поинтересува от колата която купува? Или най-малкото при огледа да е взел с него някой приятел който поназнайва това-онова. Аз като взимах моята отидохме 4 човека, аз и трима "разбирачи"
, а регистрацията ми във форума е един месец преди да си купя колата. През това време само четене и като отидох бях подготвен за това което ме чака и пак си имах неща за доизкусуряване.
П.С. Сори за спамчето.

Аз имам упрек към автора на темата, защо като неразбира не си е написал домашното да се поинтересува от колата която купува? Или най-малкото при огледа да е взел с него някой приятел който поназнайва това-онова. Аз като взимах моята отидохме 4 човека, аз и трима "разбирачи"

П.С. Сори за спамчето.

- slavei_chelebiev
- Потребител
-
- Кара: E46 320d 1999
- Мечтае да кара: E92
Благодаря на всички соделили и другата информация ми дойде добре да понауча нещичко.А за борда нямам такова копче на лостчето на мигачите.А би ли трябвало заради един борд (има или няма) да се откажа от колата си като ме накална колегата Ivakis Solo .И това за километрите ми е ясно че няма да са реални само тя си знае на колко е.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
slavei_chelebiev написа:Благодаря на всички соделили и другата информация ми дойде добре да понауча нещичко.А за борда нямам такова копче на лостчето на мигачите.А би ли трябвало заради един борд (има или няма) да се откажа от колата си като ме накална колегата Ivakis Solo .И това за километрите ми е ясно че няма да са реални само тя си знае на колко е.
Ако я питаш може и да ти покаже
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Няма толкова оттарвана тема...честно
след 1 страница всичко друго си е мега излишно 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3