отопление странично огледало
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: отопление странично огледало
Аз малко извън темата, но като имате предвид, че на Е90 и до днес подгрева е екстра, която се доплаща, дали на Е46 са базово оборудване...? Това , че са евтини и много хора са си ги поръчали, не означава, че са всички.
Never mistake motion for action...
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Дамм, явно на моята, немеца е имал средства само за едно огледало
Но както и да е чакам колегата Ludia, да спомене къде се намира точно вързопчето със свитите кабелчета?

Но както и да е чакам колегата Ludia, да спомене къде се намира точно вързопчето със свитите кабелчета?

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- BMW 318 CI Coupe
- Потребител
-
Преди 2 седмици откраднаха дясното ми електрическо огледало от Е46 , което се нагрява. По моргите и магазините нямаха нищо налично (с 2 букси и 5 хълмчета или рогчета на капака). Пробвах еднакви по външен вид и дори цвят (сиви) огледала 2-ра употреба, но не станаха. Основната причина беше ,че моето беше с нагряване,а 3-те огледала, които опитаха да монтират (в съответен сервиз за това) не станаха,т.к. липсваше нагревателя (т.е.втората букса на огледалото).
В тази тема мога да кажа,че моята е бензин, от Германия, с подгряване и на двете огледала. Не си губете времето да търсите по морги и сервизи,нямат в налични (аз търсих 3 седмици).
Поръчах оглеадалото си от Аутотим (по Рамата)
, пристигна след 5 дни, чисто ново, без боя на капака (състои се от корпус,огледалце и капак), 907лв/бр (ако искате...това е положението).
Лошото е друго - ако ви се случи подобно нещо,внимавайте с бояджията,
който трябва да отстрани внимателно шивчетата на капака от корпуса (първия път ходих в сервиз, където ми го монтираха, в Дружба 1, а втория път бояджията, след като е боядисал капака на огледалото , е счупил щивчетата, когато се е опитал да сглоби капака към корпуса... НО най-лошото е,че той не ми каза за това
... Разбрах за счупения капак на новото си огледало едва, когато пристигнах в Армеец,и капака на огледалото ми падна в ръцете само като го докоснах
...Не само аз гледах с удивление само аз, 3-те момчета, които оглеждаха за отстранени щетите също видяха... Така че - съвет към колегите - внимавайте на кого давате огледалата си
!
В тази тема мога да кажа,че моята е бензин, от Германия, с подгряване и на двете огледала. Не си губете времето да търсите по морги и сервизи,нямат в налични (аз търсих 3 седмици).
Поръчах оглеадалото си от Аутотим (по Рамата)

Лошото е друго - ако ви се случи подобно нещо,внимавайте с бояджията,

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Оп е ме е
Та аз не говоря 1-во за моята кола а за Е46 комби на един френд. Колата му е преди фейса (ако има значение).
Аз извадих буксата за която вече знаете, видях че има окабеляване и след това следвах окабеляването от ъгъла на вратата където е маншона от който минават кабелите. Никъде на намерих висящи кабели и решихме да разцепиме изолацията на кабелите. На около 10см. от буксата намерихме двете кабелчета прилежно прибрани и увити там
Тази ватичка не се различаваше по нищо от другите за това ме кара да мисля че е ОЕМ. След като я махнахме почти цялата се наложи и ние да купим подобна но не е болка за умиране

Та аз не говоря 1-во за моята кола а за Е46 комби на един френд. Колата му е преди фейса (ако има значение).
Аз извадих буксата за която вече знаете, видях че има окабеляване и след това следвах окабеляването от ъгъла на вратата където е маншона от който минават кабелите. Никъде на намерих висящи кабели и решихме да разцепиме изолацията на кабелите. На около 10см. от буксата намерихме двете кабелчета прилежно прибрани и увити там

Тази ватичка не се различаваше по нищо от другите за това ме кара да мисля че е ОЕМ. След като я махнахме почти цялата се наложи и ние да купим подобна но не е болка за умиране

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
моята кола също е от Италия и няма черни букси к1м управлението на огледалата .
Мисля 4е отоплението на огледалата е екстра извън стандартния пакет за Е46 !
Ина4е пробвах и с включване на отоплението на задното стъкло , но нямаше ефект !
Честито на печелившите .
Мисля 4е отоплението на огледалата е екстра извън стандартния пакет за Е46 !
Ина4е пробвах и с включване на отоплението на задното стъкло , но нямаше ефект !

Честито на печелившите .
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
ludia написа:Оп е ме е![]()
Аз извадих буксата за която вече знаете, видях че има окабеляване и след това следвах окабеляването от ъгъла на вратата където е маншона от който минават кабелите. Никъде на намерих висящи кабели и решихме да разцепиме изолацията на кабелите. На около 10см. от буксата намерихме двете кабелчета прилежно прибрани и увити там![]()
Клега, много благодаря. Като затопли, почвам да разпарям изолации за пореден път

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Ако случайно при вас го няма окабеляването там което е доста вероятно ако не видите пиновете на буксата. След като сте сваршили толкова работа по разглобяването поне си пуснете две кабелчета с две обувки до буксата и от там по схемата ще се ориентирате много е лесно. 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3