Bluetooth решения за Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Re: Bluetooth решения за Е46

Мнение от gromovich » 22 Ное 2012, 21:39

Аз от скоро си монтирах допълнително фабричния модул за блутут. Иначе преди това си имах навигация 16х9 и съм доволен. Като качество нямам заблежки. На дисплея се показва целия телефонен указател, кой те търси и последни набрани номера. Микрофона е добър, като има добра чуваемост от отсрещната страна дори при отворени прозорци. Единствен недостък ми се струва гласовото набиране. За сега нещо не успявам да го обуча но не е болка за умиране.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: 330xd

Мнение от tuporashko » 23 Ное 2012, 11:32

здравей колега.
Исках да те питам колко $$ ти стъпи блутута за колата,кабели и всичко останало,защото и аз съм се навил да слагам оригиналален,но за сега събирам средства и мнения.
Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 23 Ное 2012, 14:47

Колеги, като стана въпрос за блутуут модули се сетих, че преди половин година в малката жабка под лайт модула имаше някакъв кабел. Вчера го разгледах - има 3 кабела. Един за iPhone/iPad, USB и някакъв чинч. Понеже от музики нищо не разбирам, какво точно е това като тип устройство. Ще му забия някаква флашка да го пробвам.

Изображение

Изображение
"Чемодан, вокзал, Москва"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 23 Ное 2012, 16:05

Това ми изглежда като AUX изход за 3.5мм жак, Iphone/Ipod и USB. Голяма гъзарийка си е :) Пробвай се да включиш някакъв вид носител с mp3 към тях и да намериш AUX канала чрез MODE на радиото.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 23 Ное 2012, 16:09

мерси за инфото колега. ще пробвам. евала на бай жабар. аз съм с Business CD + Changer и ми писна да пиша дискове. до 2-3 месеца ще слагам Dynavin и до тогава май ще се забавлявам с тази чудесия.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 23 Ное 2012, 21:51

doncheff написа:Това ми изглежда като AUX изход за 3.5мм жак, Iphone/Ipod и USB. Голяма гъзарийка си е :) Пробвай се да включиш някакъв вид носител с mp3 към тях и да намериш AUX канала чрез MODE на радиото.

Колеги, кабелите които се виждат от снимките по-горе се оказаха, че са на Папагала (Parrot) :D Забих един сет в айФоня понеже нямам USB под ръка и реших да пробвам. Веднага се върза и почна да свири музиката.

Изписа името на сета на дисплея на Папагала, обаче не знам как да усиля звука. Върза се независимо от режима на радиото. Не го разпозна като AUX. Някой има ли идея как да контролирам звука на това чудо?

Аз ще разцъкам Google междувремено...дано да няма някакво дистанционно понеже липсва...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Мнение от Retrofit » 24 Ное 2012, 0:22

Има дистанционно по принцип, системата ти е много качествена, модела е Parrot MKi 9200, работи с флашка, iPod/iPhone, аукс.
Трябва да имаш безжично дистанционно от където да управляваш системата, също на дисплея отзад има място за SD карта, от нея също може да се плейва музика, но без дистанционното, не знам как ще управляваш.
Системата също позволява слушане на музика по блутут и смяна на песните отново от дистанционното.

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 24 Ное 2012, 2:39

изглежда по-стар модел от този на картинките. дисплея е по-смотан и по това съдя, че не е от последните 2-3 години. може би някой предходен модел. иначе и аз стигнах до извода, че трябва дистанционно :D ще потърся из колата, но се съмнявам да го намеря...мерси за инфото колега :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 24 Ное 2012, 10:59

Дали ще е проблем да снимаш вътрешното устройство да видя дали е подобно на моето? Мойто също е некъф парот с дисплейче и на таблото имам залапен един приемник(или око или както искате го наричайте), който не знам за какво е :) Надявам се да не е точно за парота, че и при мене дистанционното го е фанала липсата :( Аз рових в нета ама такъв модел точно като моя не намерих.

edit: Оказа се че мойто май е ck3200 и няма възможност за стрийм. Но пък се чудя дали не мога да се вържа към входа му по някакъв начин... Въпреки че най-вероятно качеството ще е :no:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 26 Ное 2012, 22:57

Моя Папагал се оказа не толкова "смотан" колкото си мислех. Ето това е модела PARROT MKi9100: http://www.avitel-bg.com/parrot-mki-9100

липсващото дистанционно се продава отделно като аксесоар за 35 паунда. май няма да се занимавам с него понеже ще се обезмисли след слагането на Dynavin...някой ползва ли такова или подобно устройство да сподели впечатления?

Потребител
Аватар
Кара: 04'330CD coupe and 91'318is
Мечтае да кара: 320is
Детайли за колата: много убава :D

Мнение от joreto330 » 27 Ное 2013, 21:18

Здравейте колеги аз като вожд на индиянци ще питам за моите проблеми!
Имам е46 2004 с всичко за телефон и блуту оргинално само че на мястото на слушалката имам капаче както и да е
от прочетеното по горе и други теми опитах следния варянт да задържа от волана копчето R/T на дисплея ми изписва "serching"
пускам си блутута на тела да се търсят но греда. Дайте идея какво да правя и как може и може ли да ги свържа така или да търся слушалка и ако трябва да търся каква да е ? подочух че имало някаква нокия която пасвала там 6230 или неква тухла от сорта.
Ще сложа и няколко снимки сочи за качеството предварително :)
Благодаря предварително!

http://prikachi.com/images.php?images/557/6796557N.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/563/6796563k.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/565/6796565o.jpg

:driving:
На един мъж,конски сили и женски цици все са му малко!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318I e46
Мечтае да кара: BMW M5 touring

Bluetooth решения за Е46

Мнение от tashev_1990 » 17 Дек 2015, 19:45

Колеги купих си parrot Mki 9100 работи нормално, но преди да го сложа бях свикнал да слушам всичко основно на задните колони а сега това устройство не ми позволява да променям баланса на колоните някой знае ли как може да се промени това?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Предишна

Назад към E46