Въпрос за задните светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
от този на prel
не е твоя вид.след като я постнах видях че си дал модел различен от първоначалният
не е твоя вид.след като я постнах видях че си дал модел различен от първоначалният
Последна промяна Frank на 24 Авг 2009, 22:15, променена общо 1 път
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ако закачиш още една "светлина"? Като? Крушка? Реле?
Крушка не знам как ще набуташ още една - а ако е като другите - ще прегориш стопа заради горещината. Другото е че кабелите за масата ще почнат да ти топят буксата към стопа. То става с нормалните стопове без допълнителни "модове", та какво остава за още една крушка натоварване.
Крушка не знам как ще набуташ още една - а ако е като другите - ще прегориш стопа заради горещината. Другото е че кабелите за масата ще почнат да ти топят буксата към стопа. То става с нормалните стопове без допълнителни "модове", та какво остава за още една крушка натоварване.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
Archangel написа:Ако закачиш още една "светлина"? Като? Крушка? Реле?
на допълнителните светлини за мъгла ако сложа крушка с 2 светлини (2 жички) едната ще е активна с габарита, другата с фара за мъгла... лично аз невиждам нужда от реле...
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Колеги, след мнооого ровене из мрежата вече имам план за действие.
Открих, описание на пиновете на лайт модула - този който имам и този който ми трябва, сравнявах, чертах и се чесах по главата и измислих точно как трябва да разменя пиновете за да се оправи работата. Мисля утре вечер да сваля модула и да се помъча да го отворя и направо вътре в него да презапоя кабелите по моя начин.
Стискайте палци да не го скапя съвсем, че иначе парите предвидени за други неща ще идат за "глупости"
Ще пиша какво е станало
Стискайте палци да не го скапя съвсем, че иначе парите предвидени за други неща ще идат за "глупости"
Ще пиша какво е станало
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Е ти защо просто не размениш кабелите и пиновете на буксата? Модула почнеш ли да му презапояваш нещата по платката - гаранция ще умре.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- prel
- кандидат ентусиаст
-
Да, така ще е по-лесно, но не искам да пипам и буксата. То не стига, че вече е сменян този модул не искам заради него да променям и други компоненти.
Ще видим.
Ще видим.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
© написа:и аз така си мисля - не пипай буксата, защото ще омажеш много нещата
този вариант с разменянето на кабелите по принцип не ми се струва удачен, но пробвай
не знам защо съм останал с убеждението, че лайт модула на Е46 е доста сложно нещо
Сложно са го измислили. Иначе е една платка, нищо особено - като повечето им модули. Само цените са доста надути.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- prel
- кандидат ентусиаст
-
Тъй, оказа се, че наистина промени по самата платка на лайт модула са меко казано невъзможни в домашни условия.
Размених пиновете по самата букса както бях измислил, че ще стане.
Ами.... стана... ама не съвсем. Пак мислих и измислих нова комбинация. Пак не стана. Сега конфигурацията е друга, но е далеч от истината.
След още четене и мислене измислих, че тая работа няма да я бъде. Просто модула за компакта не може да управлява всички крушки, които аз имам. Освен това няма пинче само за стоповете. Шибана работа.
Като цяло мога да кажа, че придобих безполезни знания. Ако някой има въпроси относно тия задни светлини да пита, мисля, че вече съм навътре в нещата.
Колега, ©, кажи какъв е твоя лайт модул и колко пари му търсиш?
Сега ще гледам и из нета как вървят на старо. Благодаря на всички за напътствията.
Размених пиновете по самата букса както бях измислил, че ще стане.
Ами.... стана... ама не съвсем. Пак мислих и измислих нова комбинация. Пак не стана. Сега конфигурацията е друга, но е далеч от истината.
След още четене и мислене измислих, че тая работа няма да я бъде. Просто модула за компакта не може да управлява всички крушки, които аз имам. Освен това няма пинче само за стоповете. Шибана работа.
Като цяло мога да кажа, че придобих безполезни знания. Ако някой има въпроси относно тия задни светлини да пита, мисля, че вече съм навътре в нещата.
Колега, ©, кажи какъв е твоя лайт модул и колко пари му търсиш?
Сега ще гледам и из нета как вървят на старо. Благодаря на всички за напътствията.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
На старо вървят доста евтино, понеже никой не купува такива работи.
Примерно моя го продавам за 80лв.
Аз те съветвам да търсиш модул за ксенонови фарове обаче.
Примерно моя го продавам за 80лв.
Аз те съветвам да търсиш модул за ксенонови фарове обаче.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- prel
- кандидат ентусиаст
-
Колега, сега като гледам може да се купи предния панел с врътката и копчетата отделно. Това значи ли, че мога да търся само кутията с платката и да сложа панела, който аз вече си имам?
Т.е. ако например намеря модул, който потдъжа ксенонови фарове, но няма позиция авто, мога ли да го накарам да работи с моята врътка? Също и за фаровете за мъгла?
Т.е. ако например намеря модул, който потдъжа ксенонови фарове, но няма позиция авто, мога ли да го накарам да работи с моята врътка? Също и за фаровете за мъгла?
prel написа:Колега, сега като гледам може да се купи предния панел с врътката и копчетата отделно. Това значи ли, че мога да търся само кутията с платката и да сложа панела, който аз вече си имам?
може, но авто няма да ти работи
по принцип ти трябва само "кутията", но тя трябва да има авто за светлините .... защото иначе просто няма да има ефект от завъртането наляво от 0
панела с бутоните отпред става от какъвто и да е модул
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4