Върви ли ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
215км с 4 човека и леко нагорнище, но не беше на макс. Гуми 205/60/15. Вадим 10% заради височината на гумата - около 193км. Иначе зимата с нормалните си гуми 195/65/15 210км. По надолнище и пак с 4 човека. Няма чип и бла бла. Няма такава возия и такова истрелване след 130км. За тези коне е като млад жребец
Дреми ми на шапката че немога да гонкам по свтофарите. Да ходим по магистралата с тировете и големия трафик
п.п. Разбира се това го провя рядко но с тази кола просто те досърбява петата и си я чешиш по педала доста. А не са хубави тези неща

п.п. Разбира се това го провя рядко но с тази кола просто те досърбява петата и си я чешиш по педала доста. А не са хубави тези неща

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Пак ше стане "големото надлъгване" в тая тема
И защо вадиш 10% заради размер 205/60/р15 - това са си стандартни гуми
Иначе скоростомера е доста точен на Е46, и дава съвсем леко отклонение.
А иначе и дават 209км/ч макс спийд на 318ката.
Но ако знаеш за колко време ги дига няма да си толкова убеден за магистралните гонки

Но ако знаеш за колко време ги дига няма да си толкова убеден за магистралните гонки

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
kriso85 написа:Пак ше стане "големото надлъгване" в тая тема![]()
Ами колега на врата си пише с какви гуми какви проценти какви 5 лв.
Ами за мене си набира не един човек го е казвал. То нали знаеш приказката

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Да се върнем на питането на човека, викам аз
Колега в по-горните постове с 320ДА си го каза доста точно, според мен. Аз съм с комби, и с автоматик на всичкото отгоре, та въпреки това не мисля че тройката е по-бавна от преждеспоменатите сапунерки.
Определено имаш проблем с остарели чарколи под предния капак.

Колега в по-горните постове с 320ДА си го каза доста точно, според мен. Аз съм с комби, и с автоматик на всичкото отгоре, та въпреки това не мисля че тройката е по-бавна от преждеспоменатите сапунерки.
Определено имаш проблем с остарели чарколи под предния капак.
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
bad_bad_boy написа:когато купих моята Е46320д просто останах силно разочарован от динамиката на колата очаквах нещо съвсем друго, предната ми кола беше Голф-4 ТДИ-110кс и си набираше доста по-бързо, НО след като смених дебитомера, сложих чип и махнах катализаторите, както и почистване на АГР и колектори, мога да кажа, че колата си е много добре, като ускорение и държание!!! Просто наистина предното дава усещане, че се движиш/ускоряваш по-бързо но не е точно така! БМВ-то
вози доста по-конфортно от изброените коли, в купето почти не се чуват шумове и затова ни се струва че се движим бавно, за пример карам си аз в събота по магистралата шумен-варна, говоря си с приятелката ми и си мисля че карам с около 120км, поглеждам и180км, просто не съм усетил/то и по нищо не личи/ иначе няколко пъти вдигнах 200км, но повече не съм я настъпвал това на 4000об. за доускорение от 120 до 180 набира страшно бързо
Ти си преди фейса, нали?
- raduslaf
- ентусиаст
-
VRPerformance написа:да,преди фейса е
Виждам, че е отбелязал колата си 320dA.'А'-то ли означава, че е преди фейса?
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
bscsystem написа:Кажете ми как ги правите тия работиАз с 330ката никога немога да вдигна 240
Най-много 230иииинещо и то със зор....
А иначе, не е важно колко вдига, а как ги вдига. Всяка кола е до към 220км.
Астра гси 150к.с. прави веселба на 136к.ц. бмв... даже си мисля, че и 150к.с. бмв ще си го бие спокоино
Колега за 330 бензин ли говориш

Аз сас моита до 240 250 си набира доста хубаво а след като и махнах ограничителя 250 си ги подминавам и стрелката се спира на средата та мислта ми е 4е ако си сас 330 бензин би трябвало да не се спира стрелката на километража до 250

Извинявам се на колегата дето е негова темата за ОФтопика

- raduslaf
- ентусиаст
-
narcosan написа:bscsystem написа:Кажете ми как ги правите тия работиАз с 330ката никога немога да вдигна 240
Астра гси 150к.с. прави веселба на 136к.ц. бмв... даже си мисля, че и 150к.с. бмв ще си го бие спокоино
Колега за 330 бензин ли говориш![]()
![]()
![]()
Аз сас моита до 240 250 си набира доста хубаво а след като и махнах ограничителя 250 си ги подминавам и стрелката се спира на средата та мислта ми е 4е ако си сас 330 бензин би трябвало да не се спира стрелката на километража до 250Поне аз така мисля
![]()

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
raduslaf написа:narcosan написа:bscsystem написа:Кажете ми как ги правите тия работиАз с 330ката никога немога да вдигна 240
![]()
![]()
Аз сас моита до 240 250 си набира доста хубаво а след като и махнах ограничителя 250 си ги подминавам и стрелката се спира на средата та мислта ми е 4е ако си сас 330 бензин би трябвало да не се спира стрелката на километража до 250Поне аз така мисля
![]()
Това трябва да е с 204 кончовата, нали?Дори за нея ми се вижда доста това
да колега 204 беше сега е малко 4ипната и сам на 247 а и август я чакат осте няколко промени по двигателя и генерацията

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
според мен означава 'Автоматик' което ще рече че е сбаркал малко,понеже е ръчка неговото.Може да греша,да ме поправи ако е такаraduslaf написа:VRPerformance написа:да,преди фейса е
Виждам, че е отбелязал колата си 320dA.'А'-то ли означава, че е преди фейса?

- raduslaf
- ентусиаст
-
narcosan написа:raduslaf написа:narcosan написа:bscsystem написа:Кажете ми как ги правите тия работиАз с 330ката никога немога да вдигна 240
![]()
![]()
![]()
Това трябва да е с 204 кончовата, нали?Дори за нея ми се вижда доста това
да колега 204 беше сега е малко 4ипната и сам на 247 а и август я чакат осте няколко промени по двигателя и генерацията
Е, значи не трябва да те учудва, че останалите колеги не могат да правят такива неща с колите си, защото твойта явно е доста по-различна

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3