Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова кола
Това е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли
То даже е46 ми беше последна като избор,но ми се струва,че по-лесно ще се намери нещо свежо.

То даже е46 ми беше последна като избор,но ми се струва,че по-лесно ще се намери нещо свежо.
- titio
- Потребител
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: Е30 М3
- Детайли за колата: 330d, 04'', 6 speed manual M-tech II, 282hp 650nm
(bubsa) написа:Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова колаТова е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли
![]()
Така е, моята я търсих от декември месец и я намерих преди 1 седмица.. трудно се намира хубава а и особенно ако имаш някакви по-специални желания от към външен вид/екстри/двигател.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
(bubsa) написа:Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова колаТова е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли
![]()
Мисля, че това е в бюджета ти (съдейки публикациите ти): http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d6hpm0
Вчера я видях в автокъщата, и поне на външен вид изглеждаше доста свежа.

![]()
Колега ако питаш мен за да намериш наистина читава кола или трябва да идеш директно от германия и да намериш някоя гаражна или от някоя жена/бабичка която не я е мъчила и си я е пазила или ако е от България е можеби семейна кола или на някого тук от форума пак за да си сигурен че си я е кътал понеже няма какво да се лъжем бмв 3та серия якичко си ги гъзят и за да намериш читава и пазена 3ка трябва да си голям късметлия.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
![]()
http://www.cars.bg/c1595408 тази е на познат като е видях като е сваляха бях ей така

/едит: Колата не е моя колеги , такаче звъннете си му на момчето .

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
na7su написа:(bubsa) написа:Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова колаТова е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли
![]()
Колега ако питаш мен за да намериш наистина читава кола или трябва да идеш директно от германия и да намериш някоя гаражна или от някоя жена/бабичка която не я е мъчила и си я е пазила или ако е от България е можеби семейна кола или на някого тук от форума пак за да си сигурен че си я е кътал понеже няма какво да се лъжем бмв 3та серия якичко си ги гъзят и за да намериш читава и пазена 3ка трябва да си голям късметлия.
И като отидете в Германия, и най-евтиното Е46 приличащо на нещо Е46 с по-голям мотор е 3 000 евра ще запалите джапанките обратно към България.

Bavarcho написа:na7su написа:(bubsa) написа:Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова колаТова е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли
![]()
И като отидете в Германия, и най-евтиното Е46 приличащо на нещо Е46 с по-голям мотор е 3 000 евра ще запалите джапанките обратно към България.
да но там закона ги задължава да казват истината примерно ако ти каже че скоростната кутия е наред и след 5км се скчупи в ръцете ти е подсъдим там закона ги задължава да каже истината не като нас а и при тях има комисии като тюф който до колкото знам е за окачването а за да го минеш ти трябва кола на 90% исправна говоря от страна на купето.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
na7su написа:да но там закона ги задължава да казват истината примерно ако ти каже че скоростната кутия е наред и след 5км се скчупи в ръцете ти е подсъдим там закона ги задължава да каже истината не като нас а и при тях има комисии като тюф който до колкото знам е за окачването а за да го минеш ти трябва кола на 90% исправна говоря от страна на купето.
Този закон важи единствено, за автокъщите. Частно лице не носи отговорност (и си го пишат в обявите), освен да ти предаде автомобила със зимни гуми след септември. Автокъщите, които знаят, че колата има проблем, описват проблема отгоре-отгоре. И все пак, в Германия една счупена Е46 струва доста повече от колкото "здрава" тук. За читаво Е46 от германия си пригответе от 5к евра нагоре.
Аз моята я купих за 5к евра със проблем в кутията SMG на 150к км.
Както винаги съм казвал, всяка кола винаги си достига реалната цена, а някои даже я и надвишават и пак си остават кошове

- iradev
- Потребител
-
- Кара: 328ci и Alfa Romeo 155
Te e46-ците само баби и лелки ги карат, защото се чустват по-млади
.
5К евра за счупена е46, това кога беше?
И като е от германия не е гаранция че ще е читава, но почти ти е сигурна ръждата на екземплярите преди фейса.
Гледате, чете и като ви хареса взимате, аз като търсех 328 купе се видях в чудо.
за тази англичанка http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d7nf76
Като се обадих на телфено ми вдигна някакъв келеш и взе ми обяснява вренели кипели, че бил е ударил и да съм минел след 5 дни да е изправят

5К евра за счупена е46, това кога беше?
И като е от германия не е гаранция че ще е читава, но почти ти е сигурна ръждата на екземплярите преди фейса.
Гледате, чете и като ви хареса взимате, аз като търсех 328 купе се видях в чудо.
за тази англичанка http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d7nf76
Като се обадих на телфено ми вдигна някакъв келеш и взе ми обяснява вренели кипели, че бил е ударил и да съм минел след 5 дни да е изправят

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
iradev написа:Като се обадих на телфено ми вдигна някакъв келеш и взе ми обяснява вренели кипели, че бил Я ударил и да съм минел след 5 дни да Я изправят
Колега, ти търсиш ли или вече си намерил, че не става ясно от мнението ти?

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
- g0dkratos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
- Мечтае да кара: BMW M3 CSL
почти пълен

- iradev
- Потребител
-
- Кара: 328ci и Alfa Romeo 155
chris_barnes написа:iradev написа:Като се обадих на телфено ми вдигна някакъв келеш и взе ми обяснява вренели кипели, че бил Я ударил и да съм минел след 5 дни да Я изправят
Колега, ти търсиш ли или вече си намерил, че не става ясно от мнението ти?
Да, накрая си взех 328ci нов внос от Италия. Обаче ходих чак до Дупница.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
iradev написа:Да, накрая си взех 328ci нов внос от Италия. Обаче ходих чак до Дупница.
От София чак до Дупница ?!? Човече ти си се убил от път .......

Направо не искам да се сещам с какъв акъл ходя до Германия да си купувам коли

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Silverlight написа:http://www.cars.bg/c1594791
Предната броня не е оригинална от М3, трябва да приготвиш едни 5-600лв да не изглежда тъпо на по-широките вежди.
Задната, също изглежда съмнително.
Огледалата са от десен волан, т.е. са неизползваеми.
Волана е със изскубнати резби на долната част, доколкото се вижда.
Толкова с оригиналните М-елементи, другото са як кастофон и салон.