Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от (bubsa) » 25 Мар 2016, 22:50

Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова кола :confused: Това е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли :bang:
То даже е46 ми беше последна като избор,но ми се струва,че по-лесно ще се намери нещо свежо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46
Мечтае да кара: Е30 М3
Детайли за колата: 330d, 04'', 6 speed manual M-tech II, 282hp 650nm

Мнение от titio » 26 Мар 2016, 0:04

(bubsa) написа:Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова кола :confused: Това е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли :bang:
То даже е46 ми беше последна като избор,но ми се струва,че по-лесно ще се намери нещо свежо.

Така е, моята я търсих от декември месец и я намерих преди 1 седмица.. трудно се намира хубава а и особенно ако имаш някакви по-специални желания от към външен вид/екстри/двигател.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: на безплатна нафта
Детайли за колата: 530xd

Мнение от chris_barnes » 26 Мар 2016, 3:07

(bubsa) написа:Хора,разберете,че се нагледах на отпадъци и вече започна да ми умира ентусиазма за нова кола :confused: Това е и причината да питам в подобни теми.За 2 дена съм навъртял около 300км само в София и не знам колко минути на телефона за огледи на коли :bang:

Мисля, че това е в бюджета ти (съдейки публикациите ти): http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d6hpm0

Вчера я видях в автокъщата, и поне на външен вид изглеждаше доста свежа.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от na7su » 26 Мар 2016, 7:38

Колега ако питаш мен за да намериш наистина читава кола или трябва да идеш директно от германия и да намериш някоя гаражна или от някоя жена/бабичка която не я е мъчила и си я е пазила или ако е от България е можеби семейна кола или на някого тук от форума пак за да си сигурен че си я е кътал понеже няма какво да се лъжем бмв 3та серия якичко си ги гъзят и за да намериш читава и пазена 3ка трябва да си голям късметлия.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 26 Мар 2016, 10:42

http://www.cars.bg/c1595408 тази е на познат като е видях като е сваляха бях ей така :shock: . Беше леко подпряна от левия край преден даже ако не се лъжа си е с нейната броня . Исках да е покарам още тогава пали / работи и върви страхотно . Не е фейслифт вярно :smoke:

/едит: Колата не е моя колеги , такаче звъннете си му на момчето . :driving:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 26 Мар 2016, 18:41

na7su написа:

Колега ако питаш мен за да намериш наистина читава кола или трябва да идеш директно от германия и да намериш някоя гаражна или от някоя жена/бабичка която не я е мъчила и си я е пазила или ако е от България е можеби семейна кола или на някого тук от форума пак за да си сигурен че си я е кътал понеже няма какво да се лъжем бмв 3та серия якичко си ги гъзят и за да намериш читава и пазена 3ка трябва да си голям късметлия.

И като отидете в Германия, и най-евтиното Е46 приличащо на нещо Е46 с по-голям мотор е 3 000 евра ще запалите джапанките обратно към България.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от na7su » 26 Мар 2016, 23:47

Bavarcho написа:
na7su написа:

И като отидете в Германия, и най-евтиното Е46 приличащо на нещо Е46 с по-голям мотор е 3 000 евра ще запалите джапанките обратно към България.

да но там закона ги задължава да казват истината примерно ако ти каже че скоростната кутия е наред и след 5км се скчупи в ръцете ти е подсъдим там закона ги задължава да каже истината не като нас а и при тях има комисии като тюф който до колкото знам е за окачването а за да го минеш ти трябва кола на 90% исправна говоря от страна на купето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 27 Мар 2016, 11:10

na7su написа:да но там закона ги задължава да казват истината примерно ако ти каже че скоростната кутия е наред и след 5км се скчупи в ръцете ти е подсъдим там закона ги задължава да каже истината не като нас а и при тях има комисии като тюф който до колкото знам е за окачването а за да го минеш ти трябва кола на 90% исправна говоря от страна на купето.

Този закон важи единствено, за автокъщите. Частно лице не носи отговорност (и си го пишат в обявите), освен да ти предаде автомобила със зимни гуми след септември. Автокъщите, които знаят, че колата има проблем, описват проблема отгоре-отгоре. И все пак, в Германия една счупена Е46 струва доста повече от колкото "здрава" тук. За читаво Е46 от германия си пригответе от 5к евра нагоре.
Аз моята я купих за 5к евра със проблем в кутията SMG на 150к км.

Както винаги съм казвал, всяка кола винаги си достига реалната цена, а някои даже я и надвишават и пак си остават кошове :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 328ci и Alfa Romeo 155

Мнение от iradev » 28 Мар 2016, 11:32

Te e46-ците само баби и лелки ги карат, защото се чустват по-млади :mhihi: .
5К евра за счупена е46, това кога беше?
И като е от германия не е гаранция че ще е читава, но почти ти е сигурна ръждата на екземплярите преди фейса.
Гледате, чете и като ви хареса взимате, аз като търсех 328 купе се видях в чудо.

за тази англичанка http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d7nf76

Като се обадих на телфено ми вдигна някакъв келеш и взе ми обяснява вренели кипели, че бил е ударил и да съм минел след 5 дни да е изправят :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: F11
Мечтае да кара: на безплатна нафта
Детайли за колата: 530xd

Мнение от chris_barnes » 28 Мар 2016, 13:49

iradev написа:Като се обадих на телфено ми вдигна някакъв келеш и взе ми обяснява вренели кипели, че бил Я ударил и да съм минел след 5 дни да Я изправят :kuku:

Колега, ти търсиш ли или вече си намерил, че не става ясно от мнението ти?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 28 Мар 2016, 17:09

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i
Мечтае да кара: BMW M3 CSL

Мнение от g0dkratos » 28 Мар 2016, 17:29

(bubsa) написа:Тази заслужава ли си?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=d65ph4

почти пълен :) мястото за отпочиващия крак си е стандартно :)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 328ci и Alfa Romeo 155

Мнение от iradev » 28 Мар 2016, 17:33

chris_barnes написа:
iradev написа:Като се обадих на телфено ми вдигна някакъв келеш и взе ми обяснява вренели кипели, че бил Я ударил и да съм минел след 5 дни да Я изправят :kuku:

Колега, ти търсиш ли или вече си намерил, че не става ясно от мнението ти?

Да, накрая си взех 328ci нов внос от Италия. Обаче ходих чак до Дупница.

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 28 Мар 2016, 17:40

iradev написа:Да, накрая си взех 328ci нов внос от Италия. Обаче ходих чак до Дупница.

От София чак до Дупница ?!? Човече ти си се убил от път ....... :shock:
Направо не искам да се сещам с какъв акъл ходя до Германия да си купувам коли :banghead:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 28 Мар 2016, 18:44

Silverlight написа:http://www.cars.bg/c1594791 :driving:

Предната броня не е оригинална от М3, трябва да приготвиш едни 5-600лв да не изглежда тъпо на по-широките вежди.
Задната, също изглежда съмнително.
Огледалата са от десен волан, т.е. са неизползваеми.
Волана е със изскубнати резби на долната част, доколкото се вижда.
Толкова с оригиналните М-елементи, другото са як кастофон и салон.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46