Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
русиабн написа:Здравейте колеги,
отново се допитвам до вас за малко експертни мнения!
Днес ходих да гледам тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?
Много боядисвана, преден десен калник и задна дясна врата нямат общо с цвета...

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
[quote="русиабн"]Здравейте колеги,
Днес ходих да гледам тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1hhesg
quote]
Колеги дайте инфо за проблема с климатроника и саждите от ауспуха. Това са малко по-сериозните неще които ме интеренсуват защото досега не съм карал собствен дизел и кола с климатроник
Знам че има много колеги които ги разбират тези неща / да не правя лични реклами/ Моля дайте по е дно мнение. Благодаря предварително

Днес ходих да гледам тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1hhesg
quote]
Колеги дайте инфо за проблема с климатроника и саждите от ауспуха. Това са малко по-сериозните неще които ме интеренсуват защото досега не съм карал собствен дизел и кола с климатроник

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
русиабн написа:Здравейте колеги,
и ми направива няколко неща впечатление и искам да попитам за тях. На първо място искам да избегнем излишният спам от сорта за тези пари толкова и т,н. все пак знам,че за евтиното винаги има една въпросителна,
Последните два дни температурата падна до - 12, 13 градуса и колата не беше палена. При опита да я запалим естествено акомулатора беше аут и се започна едно подпомагане с други и т.н. Колата запали на 4 тия опит без много въртене,но си личеше, че няма ток защото въртеше едвам вдвам-
1. от тук мисля, че поради слабия ток е нормално да не запали бързо- ако не е така ме поправете?
При запалването отзад излезна съвсем малко черен дим и след това само бяла пара, но ми миришеше малко особенно, но не на масло а и аз незнам от какво- може би калпава нафата
2. Нормално ли е това?
При огледа на колата от вън едниствената забележка е леко натиснатата броня и калник отпред отляво
3/ Ако има друго пишете?
След около 5-10мин работа на място колата беше излезнала от синята зона на темпратурата и бе на 2/3 термостатите поне работят. При рязко поаване на газ до 4000 0борота колата не изпуши, но ръката ми стана цялата в черни сажди:
4. Какво може да ми кажете за това и дали е нормално?
5. друго питане е относно климатроника- след като бе позагряла го бях пусна на 32 градуса но тои духаше само хладко- размрази прозорците, но си нямаше нищо общо с 32 градуса. Какъм може да е проблема?
6. Мисля, че СД е сменено с тази касетка, иначе мултифункцията работи. Дали е така?
ВИН на КОЛАТА е JL41372 и ми излезна дата на производство 02.2002г, което значи че продавача естетвенолъже
Във връзка с вина искам да помоля накои колега да ми извади какви са и произвидствените екстри ако може, че се опитвам ама не ми се получава нещо?
Колата е италианка и без да искам видях че е закупена от жабара за 1500 евро/. Моля споделете вашите мнения за колата и гореописаните въпроси и какво друго може да се очаква освен това че гумите са пистови и че акомулатора е нов на 3 месеца според продавачаи. т,н
моля помагаите че съм се запалил да я взимам, но не на всяка цена де
благодаря предварително
Нещо не си наясно - при -12 не палена кола от дни акумулатора си пада,5-10 мин на място и 4000 оборота ,ако аз я продавам ще ти запаля вратът и ще те изгоня да не казвам как..
Айде сега намери кола без печка,не палена от дни с тези темп навън която след 5 мин да задуха 32 градуса - аа и ако го направиш ми кажи колко пластмаси са се напукали в колата!
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vinchenzo написа:русиабн написа:Здравейте колеги,
Днес ходих да гледам тази кола http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?
Много боядисвана, преден десен калник и задна дясна врата нямат общо с цвета...
това щях да отбележа и аз... колата е 14 цвята...
лошо няма да се боядисва една кола, стига да не е с различни боички

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Gqbriel написа:Нещо не си наясно - при -12 не палена кола от дни акумулатора си пада,5-10 мин на място и 4000 оборота ,ако аз я продавам ще ти запаля вратът и ще те изгоня да не казвам как..
Айде сега намери кола без печка,не палена от дни с тези темп навън която след 5 мин да задуха 32 градуса - аа и ако го направиш ми кажи колко пластмаси са се напукали в колата!

- maximusss888
- Потребител
-
здравейте колеги едно мнение за тази количка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1hpyrw Ходих да я гледам много добре е има газов инжекцион почти всички екстри. каско,гумите и са чисто нови и не се чува никакво тропане по окачването.единствено имаше няколко зъбележки по външния вид, но момчето е съгласно да ми свали малко от цената моля ви дайте съвет да я взимам ли?
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Gqbriel написа:русиабн написа:Здравейте колеги,
и ми направива няколко неща впечатление и искам да попитам за тях. На първо място искам да избегнем излишният спам от сорта за тези пари толкова и т,н. все пак знам,че за евтиното винаги има една въпросителна,
Последните два дни температурата падна до - 12, 13 градуса и колата не беше палена. При опита да я запалим естествено акомулатора беше аут и се започна едно подпомагане с други и т.н. Колата запали на 4 тия опит без много въртене,но си личеше, че няма ток защото въртеше едвам вдвам-
1. от тук мисля, че поради слабия ток е нормално да не запали бързо- ако не е така ме поправете?
При запалването отзад излезна съвсем малко черен дим и след това само бяла пара, но ми миришеше малко особенно, но не на масло а и аз незнам от какво- може би калпава нафата
2. Нормално ли е това?
При огледа на колата от вън едниствената забележка е леко натиснатата броня и калник отпред отляво
3/ Ако има друго пишете?
След около 5-10мин работа на място колата беше излезнала от синята зона на темпратурата и бе на 2/3 термостатите поне работят. При рязко поаване на газ до 4000 0борота колата не изпуши, но ръката ми стана цялата в черни сажди:
4. Какво може да ми кажете за това и дали е нормално?
5. друго питане е относно климатроника- след като бе позагряла го бях пусна на 32 градуса но тои духаше само хладко- размрази прозорците, но си нямаше нищо общо с 32 градуса. Какъм може да е проблема?
6. Мисля, че СД е сменено с тази касетка, иначе мултифункцията работи. Дали е така?
ВИН на КОЛАТА е JL41372 и ми излезна дата на производство 02.2002г, което значи че продавача естетвенолъже
Във връзка с вина искам да помоля накои колега да ми извади какви са и произвидствените екстри ако може, че се опитвам ама не ми се получава нещо?
Колата е италианка и без да искам видях че е закупена от жабара за 1500 евро/. Моля споделете вашите мнения за колата и гореописаните въпроси и какво друго може да се очаква освен това че гумите са пистови и че акомулатора е нов на 3 месеца според продавачаи. т,н
моля помагаите че съм се запалил да я взимам, но не на всяка цена де
благодаря предварително
Нещо не си наясно - при -12 не палена кола от дни акумулатора си пада,5-10 мин на място и 4000 оборота ,ако аз я продавам ще ти запаля вратът и ще те изгоня да не казвам как..
Здрасти точно ти исках да напишеш нещо, ама пак не сме се разбрали, а може и аз да не съм описал точно. За климата разбирам от това което пишеш, че е нормално да е така. Това ок. За оборотите пак не се рабираме или не четете. Преди това написах, че колата е загряла на 2/3 и въпроса ми бе за саждите, защото по-рано питах за една кола за саждите и всички писахте, че е някакъв проблем дори при кола непалена сумати време. Затова питам все пак вие сте хората с е46ците и им знаете мурафетите. За климатика ок благодаря за отговора. Напишете и нещо са саждите, лчно за мен при положение че не е палена и е студено е нормално да има сажди при положение, че няма син или черен пушек, а само нормалната си пара от ауспуха. А за боята сигурни ли сте че е токова различен цвета, не мислите ли, че това е от светлосенките на снимките. Като я гледах на място неможах да ги разбера тези 1000 цвята

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

Щом не си карал кола с климатроник, то сигурно не си нагласил самите духалки да са на топло (3 червени точки). Няма как да е на 90 градуса и да няма парно. Това че е има различни нюанси на сивото не е проблем. Щом е от Дупница шанса да е с махнат катализатор е около 1 000 000 %/ В този случай няма как видимо да не изпуши. Нали няма хора които си мислят, че кола на 10 години е с оригиналната си боя
. Кола втора ръка дизел да не изпуши черно - няма. Гледаш фейсова 3-ка за 6000 лева, няма как да е с 4 чисто нови гуми, акумулатор и рядко със фабрично CD. Ако ти е харесала взимай 

- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
какво ще кажете за това http://www.mobile.bg/11355580546736882 и ли да препоръ4ате нещо подобно

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
///ALPINA\\\ написа:какво ще кажете за това http://www.mobile.bg/11355580546736882 и ли да препоръ4ате нещо подобно
струва ми се,че парите са много за тази кола...

///ALPINA\\\ написа:какво ще кажете за това http://www.mobile.bg/11355580546736882 и ли да препоръ4ате нещо подобно
Пълен М пакет си е колата, ама много постна от към екстри, за тия пари мисля, че ще намериш с мулти волан и нави...

- maximusss888
- Потребител
-
здравейте колеги едно мнение за тази количка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1husec Ходих да я гледам много добре е има газов инжекцион почти всички екстри. каско,гумите и са чисто нови и не се чува никакво тропане по окачването.единствено имаше няколко зъбележки по външния вид, но момчето е съгласно да ми свали малко от цената моля ви дайте съвет да я взимам ли?
Последна промяна maximusss888 на 16 Дек 2012, 21:55, променена общо 1 път
- ///ALPINA\\\
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Трите букви да крещят
много бедна от към екстри да но в момента си продавам моята и си мисля за нещо подобно по принцип дори нямам претенции за дизел досега съм карал само бензин готов съм да дам и пове4е пари но за нещо да си заслужава но то4но в момента няма никакви интересни коли в саитовете за автомобили

Искай ВИН аз залагам, че е било десняк
Иначе и на мен не ми харесва съотношение цена/екстри/състояние .

русиабн написа: А за боята сигурни ли сте че е токова различен цвета, не мислите ли, че това е от светлосенките на снимките. Като я гледах на място неможах да ги разбера тези 1000 цвята
За боята съм обеден, защото когато си търсех аз, този автомобил имаше 2 обяви от 2 различни автокъщи с различни снимки и на двете обяви вратата и калника си личаха...