Angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- released
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Детайли за колата: M47D20
Re: Angel eyes
dido0o``` написа:Gqbriel написа:Така,утре специално снимам заради теб ма френдо
Датчика там е за осветлението на таблото,косато е тъмно намаля интензитета на таблото и обратното .За светлините е само сензора на стъклото
![]()
Обаче и аз да те поправя за 3тото .. released е питал за габарити + дълги, а ти си му отговорил за халогени + дълги
Момчета, моя модул е без автоматични светлини, а такъв -

Понеже не става да си пусна габарит и дълги, затова питам?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Покажи ми снимка на габарит + дълги на процент...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Gqbriel написа:Покажи ми снимка на габарит + дълги на процент...
Старият ми модул беше като този на снимката C28 и като завъртиш копчето на габарит светеха габарити + дълги на %
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
dido0o``` написа:Gqbriel написа:Покажи ми снимка на габарит + дълги на процент...
Старият ми модул беше като този на снимката C28 и като завъртиш копчето на габарит светеха габарити + дълги на %
Така да....ако това има предвид се прави за 2 мин
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- released
- кандидат ентусиаст
-
Завъртя ли копчето на габарит и бутна ли лостчето напред за да включа дълги, те не светват, само габарита си свети...

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
released написа:Завъртя ли копчето на габарит и бутна ли лостчето напред за да включа дълги, те не светват, само габарита си свети...
Колега - прекодира се модула за светлини - незнам как не го разбра досега 2 пъти ти го написахме...пиши ми едно лично ако си от София да се разберем ще ти помогна щом искаш..няма проблем
- released
- кандидат ентусиаст
-
Gqbriel написа:released написа:Завъртя ли копчето на габарит и бутна ли лостчето напред за да включа дълги, те не светват, само габарита си свети...
Колега - прекодира се модула за светлини - незнам как не го разбра досега 2 пъти ти го написахме...пиши ми едно лично ако си от София да се разберем ще ти помогна щом искаш..няма проблем
Извинявам се не съм прочел правилно... От Бургас съм малко сме далече

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
released написа:Gqbriel написа:released написа:Завъртя ли копчето на габарит и бутна ли лостчето напред за да включа дълги, те не светват, само габарита си свети...
Извинявам се не съм прочел правилно... От Бургас съм малко сме далечеКак става това програмиране, чрез компютър предполагам?
Другата седмица съм в Бургас уикенда ще се разбереме нещо

- dzambazov
- Потребител
-
- Кара: BMW 320i
- Мечтае да кара: BMW X6
- Детайли за колата: BMW E46 320i 1998
здравейте колеги доста прочетох,и искам да попитам свързах си angle eyes към габаритите всичко си е точно ,колата ми е 1998 година има плафони в краката ,мисълта ми е как да подкарам и аз това включване на енджълите когато я отключа.Значи пуснал съм плюс от плафона на пасажера плюсов и съм го свързал към плюса на габаритите последователно и се получава ефекта когато си пусна габаритите и ме светят и плафоните много куцо стана ,иначе стана този ефект с отключването,нонещо бъркам и ми трябва вашата помощт:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Най-лесното решение в случая е едни диод (не светодиод) който да ти пропуска тока само в посока от плафона към ангелите. Така няма габаритите да ти светват и плафона. Иначе аз съм си направил схемичка за управление на ангелите и габаритите (отделно). Пускат се автоматично при запалване като светват и угасват плавно. Също сетват и при заключване/отключване. Ето схемата, с извинения за вида й:

Ако някой изяви желание да си я направи мога да дам по-подробни описания. Сега нямам време
edit: Схемата е само за диодни ангели! При CCFL няма как да светват плавно. Благодаря на хакерчето че се усети:)

Ако някой изяви желание да си я направи мога да дам по-подробни описания. Сега нямам време

edit: Схемата е само за диодни ангели! При CCFL няма как да светват плавно. Благодаря на хакерчето че се усети:)
Последна промяна pimpo на 28 Дек 2013, 20:56, променена общо 1 път
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Добре е да се сподели ,че става въпрос само за Диодните Ангели... На колегите със студеният катод да не се мъчат да правят такива екстри нема да им се получи 

Здравейте и от мен. Проблема е следния - вързах диодни ангели както си му е реда включително и с тази лампичка дето е долу под жабката. Преди няколко дни обаче забелязах , че три от диодите (един до друг) на ринга , който е на лупата на десния фар не светят. Реших , че е дефектен ринга но все пак го размених и го сложих на другия фар и там си му светят всичките диоди. Поставих друг ринг на въпросното място - късата светлина на десния фар и пак на същото място не светят три диода
320д 2003

320д 2003
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Единственото което ми идва наум е ако задната част на ангелите не е изолирана и се вижда платката. Тогава може да опира в нещо метално и да прави късо на част от диодите. Малко вероятно ми се види, ама друго не ми ражда главата.
Кога се пише "И" и кога "Й"
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Схемата със светването от плафоните при ЛЕД ангелите става посредством релето, което трябва да имате в комплекта. Ако нямате си поискайте.
Инак при мен се наблюдава друг интересен проблем. Ангелите са вързани директно към двете букси на габаритите. Пиновете се събират идеално в дупките на буксата. Там където стой единия пин на единия ринг стои и другия пин на другия ринг. Но когато отключа колата и двата вътрешни ринга светват, но супер слабо. Забелязва се само вечер. Защо прави така нямам обяснение, при положение че кабелите и на външните и вътрешните рингове са на едно и също място.
Инак при мен се наблюдава друг интересен проблем. Ангелите са вързани директно към двете букси на габаритите. Пиновете се събират идеално в дупките на буксата. Там където стой единия пин на единия ринг стои и другия пин на другия ринг. Но когато отключа колата и двата вътрешни ринга светват, но супер слабо. Забелязва се само вечер. Защо прави така нямам обяснение, при положение че кабелите и на външните и вътрешните рингове са на едно и също място.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Има остатъчен ток, който е супер малък. От рода на чека, може би. И диодите го хващат. И моите си посветваха, до като не ги преместих на реле.