Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 323ci

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от the_dentist » 29 Дек 2011, 20:17

Здравейте колеги какво е вашето мнение за тая кола
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
мисля да отида да я разгледам, струва ми се доста запазена, а и бихте ли ми казали средно колко гори точно този модел 330 с 180 коня. Мерси предварително!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 29 Дек 2011, 21:17

the_dentist написа:Здравейте колеги какво е вашето мнение за тая кола
мисля да отида да я разгледам, струва ми се доста запазена, а и бихте ли ми казали средно колко гори точно този модел 330 с 180 коня. Мерси предварително!

на табелата пише TDi и " километри - РЕАЛНИ" ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Дек 2011, 22:30

Bavarcho написа:
vicho написа:
zealotdesigns написа:Пичове, какво ви е мнението за тази колица: http://www.cars.bg/u245292 :confused:

неграмотен собственик и/или измамник
- блокаж на деференциала :kuku: :mhihi:
- няма стелки :shock: , няма мулти волан, няма дори част от м пакета :mhihi: , няма ксенон, кофти джанти :|
- 10 000лв за нерегистрирана 4-ри цилиндрова кола ... трябва да е абсолютно перфектна ... а дано, ама на дали
по-скоро не ... :banghead:

да това че няма стелки :no: най-вероятно шофьорската е била стабилно протрита и е изхвърчала с другата.
това с блокажа на диференциала много хора си го мислят :mhihi:
к'во им е на джнатите :conf: 17" оригинални, мен ми харесват и на живо изглеждат добре
наистина ако е перфектна 10хил са добре иначе си е скъпичка

Този двигател тепърва ще става популярен в БГ . Колата (уж) е 2003та май и е купе . Цената не е чак толкова нереална . "Блокаж на диференциала" е популярното има не тракшън контрола сред 90% от населението :mhihi:
Регистрацията - все още много хора държат колата да не е карана в БГ и даже дават повече пари за това .
И все пак на бих да 10к лв за тази кола . 9000 е по-реалната цифра

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Дек 2011, 23:29

latrel написа:на табелата пише TDi и " километри - РЕАЛНИ" ...

има Турбо - T, има Дизел - D, има и интеркулер - i :mhihi: :mhihi: :mhihi:

acho.rs написа:Този двигател тепърва ще става популярен в БГ.

да, това е най-хубави 4-ри цилиндров бензин от тези години и все пак... :no:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530D xDrive

Мнение от Ciki » 30 Дек 2011, 2:05

the_dentist написа:Здравейте колеги какво е вашето мнение за тая кола

Колега,
На снимките колата изглежда доста прилично с изключение на кожения салон... нещо не ми седи както трябва...аз бих отишъл да я погледна на твое място...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ciki » 30 Дек 2011, 2:06

vicho написа:
acho.rs написа:Този двигател тепърва ще става популярен в БГ.

да, това е най-хубави 4-ри цилиндров бензин от тези години и все пак... :no:

Това не е ли Валветроник мотора?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 30 Дек 2011, 10:12

acho.rs написа:Регистрацията - все още много хора държат колата да не е карана в БГ и даже дават повече пари за това

Мда, регистрираните коли цената им е по-ниска от новия внос, дори да си я регистрирал онзи ден.
Повече се търси нов внос, регистрираните ги избягват.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от BLShark » 30 Дек 2011, 11:23

има ли някой от Русе или някой който е гледал това бмв http://www.cars.bg/u518946 ? На външен вид изглежда атрктивно, но екстрите май са му малко. Какво мислите за предимството, че е с 6-скоростна кутия?
Едни 10000лв са му по-прилична цена

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 30 Дек 2011, 11:31

Bavarcho написа:
acho.rs написа:Регистрацията - все още много хора държат колата да не е карана в БГ и даже дават повече пари за това

Мда, регистрираните коли цената им е по-ниска от новия внос, дори да си я регистрирал онзи ден.

значи са големи глупаци въпросните хора, друго обяснение нямам...

Сякаш ако тропа отвсякъде, ще я взема, понеже видиш ли не е карана тук. Или в инверсния случай ще я откажа...

Ма то затова повечето хора си ги бият у главата после, нищо чудно... като са им такива критериите. Но това е добре за останалите дето имат акъл.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 30 Дек 2011, 12:46

BLShark написа:има ли някой от Русе или някой който е гледал това бмв http://www.cars.bg/u518946 ? На външен вид изглежда атрктивно, но екстрите май са му малко. Какво мислите за предимството, че е с 6-скоростна кутия?

Колата изглежда много добре - на мен ми харесва. Цената не е лоша ако няма никакви проблеми по нея (явно продавача не го гони грандоманията), но наистина може да се сбори малко надолу.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Дек 2011, 14:27

Zagy написа:
BLShark написа:има ли някой от Русе или някой който е гледал това бмв http://www.cars.bg/u518946 ? На външен вид изглежда атрктивно, но екстрите май са му малко. Какво мислите за предимството, че е с 6-скоростна кутия?

Колата изглежда много добре - на мен ми харесва. Цената не е лоша ако няма никакви проблеми по нея (явно продавача не го гони грандоманията), но наистина може да се сбори малко надолу.

на същото мнение съм, колата изглежда повече от добре и ако е всичко и е наред си заслужава, цвета е много хубав, джантите са хубави, гуми има, 6-степенна кутия, подлакътник, има цд

на пръв поглед цената от 11500 е висока, но ако колата наистина е здрава според мен си струва 11 000лв отвсякъде и не е нужно да я свалиш до 10к за да я купиш, освен ако това не ти е прага и 1000лв са проблем

успех и да се похвалиш ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 30 Дек 2011, 14:57

sub_eleven написа:
Bavarcho написа:Мда, регистрираните коли цената им е по-ниска от новия внос, дори да си я регистрирал онзи ден.

значи са големи глупаци въпросните хора, друго обяснение нямам...
Сякаш ако тропа отвсякъде, ще я взема, понеже видиш ли не е карана тук. Или в инверсния случай ще я откажа...
Ма то затова повечето хора си ги бият у главата после, нищо чудно... като са им такива критериите. Но това е добре за останалите дето имат акъл.

Не знам... на някой ни е по-добре така де :mrgreen:
Едно 80% най-малко търсят нов внос.
Просто като отворят сайтовете за коли и цъкат "нов внос" , тея с регистрация ги отбиват хич не ги гледат.
От една страна се дължи на това че новия внос колите са измити изпрании т.н., а почти всички които са си карани тука се продават мръсни и разхвърляни вътре, а хората искат колата поне външно да изглежда като от магазина.
Друго че масово всеки почна да си пише "от първи собственик/един собственик" и хората се връзват, а то особенно на италиянките е много лесно да разбереш колко собственика е имала (не че има разлика дали ще имала един, два или три собственика, но хората се радват на такива неща)
И третото най-важното е че нов внос трудно ще видиш над 180 - 200хил., а регистрираните почти всички са над 200хил, а хората вярват че са истински (имат съмнение, но вътрешно си се надяват да са истински). Кола нов внос над 160/170хил. колкото и да е хубава трудно се продава (хич няма кой да ти се обади да те напсува),
дори да си има сервизни книжки и километрите да са толкова.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 30 Дек 2011, 15:49

Още веднъж ме убеди, че става въпрос за глупаци... дано не са 80% де, но при тази изродена нация, няма да се учудя.

BLShark написа:но екстрите май са му малко

В днешните времена да имаш малко екстри май си е плюс... При това крадене и мизерните измамници от автокаското.

кандидат ентусиаст
Аватар

Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от Ciki » 30 Дек 2011, 21:50

Да си мисли някой, че видиш ли новия внос и факта, че всички коли в обявите са на по 130-160хил.е вярно си е доста лаишко според мен.

Преди да си купя и първото и сегашното е46 съм обикалял и проверявал всичко що е обява което задължително включва проверка по вин в оторизиран сервиз и отговорно мога да кажа, че колите нов внос.... Просто не си знаят километрите...това да попаднеш на кола под 200хил си е постижение!

Лично аз предпочитам кола която е регистрирана и подържана от колкото нов внос за който незнаеш нищо...

Според мен реалната цена на Е46 в перфектно състояние започва от 13 000лв. Всичко отгоре което е екстра е отгоре като цена...

Разбира се това е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 31 Дек 2011, 10:10

Абе то всички говорят за италиянците, ама ние сме си същите ;)
Това че тука в форума някаква шепа хора се правят на много прилежни, айде няма нужда.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46