Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- the_dentist
- Потребител
-
- Кара: 323ci
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Здравейте колеги какво е вашето мнение за тая кола
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
мисля да отида да я разгледам, струва ми се доста запазена, а и бихте ли ми казали средно колко гори точно този модел 330 с 180 коня. Мерси предварително!
мисля да отида да я разгледам, струва ми се доста запазена, а и бихте ли ми казали средно колко гори точно този модел 330 с 180 коня. Мерси предварително!
the_dentist написа:Здравейте колеги какво е вашето мнение за тая кола
на табелата пише TDi и " километри - РЕАЛНИ" ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bavarcho написа:vicho написа:zealotdesigns написа:Пичове, какво ви е мнението за тази колица: http://www.cars.bg/u245292
неграмотен собственик и/или измамник
- блокаж на деференциала![]()
![]()
- няма стелки, няма мулти волан, няма дори част от м пакета
, няма ксенон, кофти джанти
![]()
- 10 000лв за нерегистрирана 4-ри цилиндрова кола ... трябва да е абсолютно перфектна ... а дано, ама на дали
по-скоро не ...
да това че няма стелкинай-вероятно шофьорската е била стабилно протрита и е изхвърчала с другата.
това с блокажа на диференциала много хора си го мислят![]()
к'во им е на джнатите17" оригинални, мен ми харесват и на живо изглеждат добре
наистина ако е перфектна 10хил са добре иначе си е скъпичка
Този двигател тепърва ще става популярен в БГ . Колата (уж) е 2003та май и е купе . Цената не е чак толкова нереална . "Блокаж на диференциала" е популярното има не тракшън контрола сред 90% от населението

Регистрацията - все още много хора държат колата да не е карана в БГ и даже дават повече пари за това .
И все пак на бих да 10к лв за тази кола . 9000 е по-реалната цифра
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
latrel написа:на табелата пише TDi и " километри - РЕАЛНИ" ...
има Турбо - T, има Дизел - D, има и интеркулер - i

acho.rs написа:Този двигател тепърва ще става популярен в БГ.
да, това е най-хубави 4-ри цилиндров бензин от тези години и все пак...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
the_dentist написа:Здравейте колеги какво е вашето мнение за тая кола
Колега,
На снимките колата изглежда доста прилично с изключение на кожения салон... нещо не ми седи както трябва...аз бих отишъл да я погледна на твое място...
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:acho.rs написа:Този двигател тепърва ще става популярен в БГ.
да, това е най-хубави 4-ри цилиндров бензин от тези години и все пак...
Това не е ли Валветроник мотора?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
acho.rs написа:Регистрацията - все още много хора държат колата да не е карана в БГ и даже дават повече пари за това
Мда, регистрираните коли цената им е по-ниска от новия внос, дори да си я регистрирал онзи ден.
Повече се търси нов внос, регистрираните ги избягват.

има ли някой от Русе или някой който е гледал това бмв http://www.cars.bg/u518946 ? На външен вид изглежда атрктивно, но екстрите май са му малко. Какво мислите за предимството, че е с 6-скоростна кутия?
Едни 10000лв са му по-прилична цена
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Bavarcho написа:acho.rs написа:Регистрацията - все още много хора държат колата да не е карана в БГ и даже дават повече пари за това
Мда, регистрираните коли цената им е по-ниска от новия внос, дори да си я регистрирал онзи ден.
значи са големи глупаци въпросните хора, друго обяснение нямам...
Сякаш ако тропа отвсякъде, ще я взема, понеже видиш ли не е карана тук. Или в инверсния случай ще я откажа...
Ма то затова повечето хора си ги бият у главата после, нищо чудно... като са им такива критериите. Но това е добре за останалите дето имат акъл.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
BLShark написа:има ли някой от Русе или някой който е гледал това бмв http://www.cars.bg/u518946 ? На външен вид изглежда атрктивно, но екстрите май са му малко. Какво мислите за предимството, че е с 6-скоростна кутия?
Колата изглежда много добре - на мен ми харесва. Цената не е лоша ако няма никакви проблеми по нея (явно продавача не го гони грандоманията), но наистина може да се сбори малко надолу.
Si non confectus, non reficiat.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Zagy написа:BLShark написа:има ли някой от Русе или някой който е гледал това бмв http://www.cars.bg/u518946 ? На външен вид изглежда атрктивно, но екстрите май са му малко. Какво мислите за предимството, че е с 6-скоростна кутия?
Колата изглежда много добре - на мен ми харесва. Цената не е лоша ако няма никакви проблеми по нея (явно продавача не го гони грандоманията), но наистина може да се сбори малко надолу.
на същото мнение съм, колата изглежда повече от добре и ако е всичко и е наред си заслужава, цвета е много хубав, джантите са хубави, гуми има, 6-степенна кутия, подлакътник, има цд
на пръв поглед цената от 11500 е висока, но ако колата наистина е здрава според мен си струва 11 000лв отвсякъде и не е нужно да я свалиш до 10к за да я купиш, освен ако това не ти е прага и 1000лв са проблем
успех и да се похвалиш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
sub_eleven написа:Bavarcho написа:Мда, регистрираните коли цената им е по-ниска от новия внос, дори да си я регистрирал онзи ден.
значи са големи глупаци въпросните хора, друго обяснение нямам...
Сякаш ако тропа отвсякъде, ще я взема, понеже видиш ли не е карана тук. Или в инверсния случай ще я откажа...
Ма то затова повечето хора си ги бият у главата после, нищо чудно... като са им такива критериите. Но това е добре за останалите дето имат акъл.
Не знам... на някой ни е по-добре така де

Едно 80% най-малко търсят нов внос.
Просто като отворят сайтовете за коли и цъкат "нов внос" , тея с регистрация ги отбиват хич не ги гледат.
От една страна се дължи на това че новия внос колите са измити изпрании т.н., а почти всички които са си карани тука се продават мръсни и разхвърляни вътре, а хората искат колата поне външно да изглежда като от магазина.
Друго че масово всеки почна да си пише "от първи собственик/един собственик" и хората се връзват, а то особенно на италиянките е много лесно да разбереш колко собственика е имала (не че има разлика дали ще имала един, два или три собственика, но хората се радват на такива неща)
И третото най-важното е че нов внос трудно ще видиш над 180 - 200хил., а регистрираните почти всички са над 200хил, а хората вярват че са истински (имат съмнение, но вътрешно си се надяват да са истински). Кола нов внос над 160/170хил. колкото и да е хубава трудно се продава (хич няма кой да ти се обади да те напсува),
дори да си има сервизни книжки и километрите да са толкова.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Още веднъж ме убеди, че става въпрос за глупаци... дано не са 80% де, но при тази изродена нация, няма да се учудя.
В днешните времена да имаш малко екстри май си е плюс... При това крадене и мизерните измамници от автокаското.
BLShark написа:но екстрите май са му малко
В днешните времена да имаш малко екстри май си е плюс... При това крадене и мизерните измамници от автокаското.
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Да си мисли някой, че видиш ли новия внос и факта, че всички коли в обявите са на по 130-160хил.е вярно си е доста лаишко според мен.
Преди да си купя и първото и сегашното е46 съм обикалял и проверявал всичко що е обява което задължително включва проверка по вин в оторизиран сервиз и отговорно мога да кажа, че колите нов внос.... Просто не си знаят километрите...това да попаднеш на кола под 200хил си е постижение!
Лично аз предпочитам кола която е регистрирана и подържана от колкото нов внос за който незнаеш нищо...
Според мен реалната цена на Е46 в перфектно състояние започва от 13 000лв. Всичко отгоре което е екстра е отгоре като цена...
Разбира се това е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Преди да си купя и първото и сегашното е46 съм обикалял и проверявал всичко що е обява което задължително включва проверка по вин в оторизиран сервиз и отговорно мога да кажа, че колите нов внос.... Просто не си знаят километрите...това да попаднеш на кола под 200хил си е постижение!
Лично аз предпочитам кола която е регистрирана и подържана от колкото нов внос за който незнаеш нищо...
Според мен реалната цена на Е46 в перфектно състояние започва от 13 000лв. Всичко отгоре което е екстра е отгоре като цена...
Разбира се това е мое мнение и не искам да ангажирам никого с него!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Абе то всички говорят за италиянците, ама ние сме си същите
Това че тука в форума някаква шепа хора се правят на много прилежни, айде няма нужда.

Това че тука в форума някаква шепа хора се правят на много прилежни, айде няма нужда.