Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Мерси Батман, знаеш ли в коя тема е обсъждана ад прочета какво е писано там ?
- Батман
- младши ентусиаст
-
- Кара: х5 4.6is
- Детайли за колата: трака..на 8 цилиндъра
PetkoBMW написа:Мерси за отговора това исках. А някой може ли да ми каже кой от двата мотора (316 или 318) ще ми дава по-голяма икономия в града предвид, че са еднакви по литраж.Също така искам да попитам и двата ли са с верига или само 316ката.
И двата са с верига!
cvetkov87 написа:Мерси Батман, знаеш ли в коя тема е обсъждана ад прочета какво е писано там ?
В тази тема 20тина страници преди да я заключат един колега беше питал за конкретната.
Бяха я обсъждали по снимките от мобиле, май. Не си спомням дали някои е беше гледал.
http://mx.bmwpower-bg.net/forums/viewto ... start=3465
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
PetkoBMW написа:Мерси за отговора това исках. А някой може ли да ми каже кой от двата мотора (316 или 318) ще ми дава по-голяма икономия в града предвид, че са еднакви по литраж.Също така искам да попитам и двата ли са с верига или само 316ката.
Търси си друга кола, от 316 и 318 нито икономия, нито вървеж ще видиш...,а като се наложи да смениш нещо по окачването и ще псуваш, че не си взел голфа.
Като не си сектант на тема БМВ и гледаш икономията, си вземи голф-а, защото в твоята ситуация е по-практичния автобомил и като разход и като поддръжка.
А ако сложиш метан на голф 1.6 или на бмв 316..си просто за смях!
PetkoBMW, отивай във кенеф форума, ако искаш великото заБългария еФтино, е46 е доста по-добър автомобил от гоУфа. Ама тебе така като ти гледам изискванията си за гоУф 2-ке...
Искаш да е Бмв, искаш да гори малко и да гори малко искаш да гори още по-малко, да има еФтини части... но както казах ти си за 2-ке...
cww: Кой беше ти, че си позволяваш да говориш така на хората!? След само още един такъв пост ще преминеш в режим четене на форума за много дълго време!
Искаш да е Бмв, искаш да гори малко и да гори малко искаш да гори още по-малко, да има еФтини части... но както казах ти си за 2-ке...
cww: Кой беше ти, че си позволяваш да говориш така на хората!? След само още един такъв пост ще преминеш в режим четене на форума за много дълго време!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Много обичам хора дето не са се качвали никога на Е46 316/318 1.9 мотора да говорят колко спрел бил и колко харчел
За предимно градско каране е перфектен! И плюс това е много здрав мотор.
Господин Аграр (извинявам се ако това не е правилния превод на ника Ви, но не мога да го разчета) тези постове може и да минават в Извън темата, но айде да си спестим коментарите ви поне в тази тема

За предимно градско каране е перфектен! И плюс това е много здрав мотор.
AgeraR написа:PetkoBMW, отивай във кенеф форума, ако искаш великото заБългария еФтино, е46 е доста по-добър автомобил от гоУфа. Ама тебе така като ти гледам изискванията си за гоУф 2-ке...
Господин Аграр (извинявам се ако това не е правилния превод на ника Ви, но не мога да го разчета) тези постове може и да минават в Извън темата, но айде да си спестим коментарите ви поне в тази тема

Благодаря на хората които ми влизат в положението и ми дават съвети. Знам че сравнението ми е малко не уместно, но това са 2та модела на които съм се спрял. В Понеделник ще отида да карам и двата модела, и така да преценя за себе си коя ми пасва повече.А да попитан някой има ли представа колко върви една 318 (като почетох във форума сякаш 318 е по добрият избор) в Германия, става въпрос за хора, които често ходят или живеят там, понеже гледам тук в мобиле.де и цените са доста разтегливи, а и с немския не съм добре, за да разбера коя кола с какви проблеми е.
- Burnar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 M550D LCI
- Детайли за колата: Champagner quarz metallic
PetkoBMW написа:Благодаря на хората които ми влизат в положението и ми дават съвети. Знам че сравнението ми е малко не уместно, но това са 2та модела на които съм се спрял. В Понеделник ще отида да карам и двата модела, и така да преценя за себе си коя ми пасва повече.А да попитан някой има ли представа колко върви една 318 (като почетох във форума сякаш 318 е по добрият избор) в Германия, става въпрос за хора, които често ходят или живеят там, понеже гледам тук в мобиле.де и цените са доста разтегливи, а и с немския не съм добре, за да разбера коя кола с какви проблеми е.
316 е по-добрия вариант, по-здрав е мотора. Мой близък приятел има 316 (105к.с.) и върви прилично, на газ също, а за метан нямам наблюдения. А БМВ-то няма нищо общо с Голф.
- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Понеже в Е36 раздела няма тема за съвети се наложи да попитам тук ,извинявам се предварително.
http://www.mobile.bg/11362861328188508 Става въпрос за тази кола.
По снимките предполагам ,че нищо особено не може да се каже понеже са обработвани. Цвета е dunkenblau ,всичките им коли бяха уж нов внос , тази я видях с регистрация правена преди поне 2 години и има лайснички на Капитолия под номерата. Ако някой знае нещо за тази кола моля да сподели.
http://www.mobile.bg/11362861328188508 Става въпрос за тази кола.
По снимките предполагам ,че нищо особено не може да се каже понеже са обработвани. Цвета е dunkenblau ,всичките им коли бяха уж нов внос , тази я видях с регистрация правена преди поне 2 години и има лайснички на Капитолия под номерата. Ако някой знае нещо за тази кола моля да сподели.

- 100n
- Потребител
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: МИГ27
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
100n написа:http://www.mobile.bg/11364732083533575
Колата само преди месец-два се продаваше за доста повече пари.. На снимки изглежда много добре, но е 2005-та максимум. По-скоро са объркали датата. Поне тогава си беше реална 2004-та или 5-та.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Bavarcho
- Пантерчо
-
За какво е снимал кутията с инструментите да видим че е празна
И гумите да се знае, че кара с различни предни и задни
Хубава кола, един ВИН ще ти изясни датата на производство и така нататък.
От послените модели, ЦД-то трябва да чете МП3

И гумите да се знае, че кара с различни предни и задни

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Bavarcho написа:За какво е снимал кутията с инструментите да видим че е празна![]()
И гумите да се знае, че кара с различни предни и задни![]()
Не е само МП3-то,ами и лайт модула поддръжа някой шукарни функции

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Gqbriel написа:Не е само МП3-то,ами и лайт модула поддръжа някой шукарни функции
Да не издребняваме

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Някой да е гледал тази ? http://www.cars.bg/u1013141

shalashaska написа:Някой да е гледал тази ? http://www.cars.bg/u1013141
Ето същата кола, но с по-хубава цена.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2nh819
И не е нов внос, преди съм чел обявата и беше писано, че е купувана от България.