Angel eyes

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Angel eyes

Мнение от oci » 21 Юли 2013, 8:07

koziak написа:Колеги, имам проблем с моите ангелски очи - не се включват при отключване на колата.
Видях че имат едно реленце което трябва да е за тази екстра и подозирам, че то се е прецакало. Някой знае ли дали мога да си купя от някъде само релето?

това е обикновенно реле с нормално отворени контакти 30 амперово, свали го има го във всеки един магазин за авточасти или аксесоари и не струва повече от 5 лв защото е китайче твоето, ако искаш може и по качествено да вземеш те ще ти предложат или пък си вземи оригинално от морга, но провери първо дали проблема е в релето замери му бибината и дали идва ток до него и като си сигурен, че не работи тогава го сменяй.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koziak » 21 Юли 2013, 18:30

Днес огледах въпросното реле и май не е свързано към плафона или поне не видях да влиза кабелче към купето. От друга страна обаче на всички крачета на релето имаше свързани кабели. Незнам към кое краче се свързва плафона. Имаше един дебел кабел на който имаше постоянни 12 волта. Останалите не разбрах за какво аа

Sent from my Galaxy Nexus

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 23 Юли 2013, 21:42

Понеже темата е за angel eyes ме интересува кой вид/модел светят най-силно. Имам CCFL такива и не съм впечатлен,особено през деня. Използвам ги като дневни светлини, но при ярка светлина не се виждат. Диодните като, че ли са малко по-ярки, но и те не могат да се сравнят с ринговете на новите модели /Х3 например/, които са ясно видими ипри пряка слънчева светлина.
Има ли на пазара нещо наподобяващо това за нашите коли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 24 Юли 2013, 8:51

MMG написа:Понеже темата е за angel eyes ме интересува кой вид/модел светят най-силно. Имам CCFL такива и не съм впечатлен,особено през деня. Използвам ги като дневни светлини, но при ярка светлина не се виждат. Диодните като, че ли са малко по-ярки, но и те не могат да се сравнят с ринговете на новите модели /Х3 например/, които са ясно видими ипри пряка слънчева светлина.
Има ли на пазара нещо наподобяващо това за нашите коли?

Има на цена обаче приблизително 300лв...
Фирмата е Umnitza,и освен от сайта им ,тук никой не се е похвалил с такива.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар

Мнение от MMG » 25 Юли 2013, 20:18

Прегледах им сайта, имат доста продукти, даже няколко вида рингове за Е46. Не съм задълбавал, но като че ли повечето им модели рингове са диодни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 27 Юли 2013, 22:57

MMG написа:Прегледах им сайта, имат доста продукти, даже няколко вида рингове за Е46. Не съм задълбавал, но като че ли повечето им модели рингове са диодни.

Като им гледам сайта ми се струват диодни. На е36цата имам ЦЦФЛ а на е46цата диодни (LED). Разликата е осезаема. Наистина ЦЦФЛа срещу слънцето не се забелязва, докато диодните си се виждат. Даже диодните са ми амбър и пак на слънце са си перфе. Ако смениниш твойте с такива ще си очарован ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 28 Юли 2013, 20:01

Wierdo написа:
MMG написа:Прегледах им сайта, имат доста продукти, даже няколко вида рингове за Е46. Не съм задълбавал, но като че ли повечето им модели рингове са диодни.

Като им гледам сайта ми се струват диодни. На е36цата имам ЦЦФЛ а на е46цата диодни (LED). Разликата е осезаема. Наистина ЦЦФЛа срещу слънцето не се забелязва, докато диодните си се виждат. Даже диодните са ми амбър и пак на слънце са си перфе. Ако смениниш твойте с такива ще си очарован ;)

Да те помоля За една снимка че го мисля дали жълти или бели лед,моята е черна с жълти мигачи ма американски режим и незнам бялото дали ще пасне просто
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

ентусиаст
Аватар

Мнение от MMG » 28 Юли 2013, 20:24

Да, и аз бих искал да видя снимка, ако може на светло през деня :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wierdo » 29 Юли 2013, 11:34

Ще ви направя момчета. По-късно през деня или утре я имате ;)
Gqbriel, на теб от сега ти казвам, че с жълтите ще е много по-добре. Разликата в цвета с белите ще стои грозно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 29 Юли 2013, 12:25

Wierdo написа:Ще ви направя момчета. По-късно през деня или утре я имате ;)
Gqbriel, на теб от сега ти казвам, че с жълтите ще е много по-добре. Разликата в цвета с белите ще стои грозно.

То не са едно и две...но просто да видя как светят пущините :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 29 Юли 2013, 12:55

Gqbriel написа:

Само да вметна, че бялото диод свети по силно от жълтото! :mhihi:
Много исках да са ми жълти ангелите, но не от Бабуна, а от умница (амбъра). Скъпи са и ги няма тук, за евентуална гаранция. :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 29 Юли 2013, 13:58

vavilon написа:
Gqbriel написа:

Само да вметна, че бялото диод свети по силно от жълтото! :mhihi:
Много исках да са ми жълти ангелите, но не от Бабуна, а от умница (амбъра). Скъпи са и ги няма тук, за евентуална гаранция. :(

Знам,че е по-силен белия...но пък оранжеви мигачи леко светещи + ксенон(бял) + бели рингове - ще се върже с фара...но пък на дневните с тея жълти на дългите ....пак може и да е красиво...но май няма черна с жълти и с бели с таквиа нстройки :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 245

Мнение от dido0o``` » 29 Юли 2013, 20:07

Аз мисля да си взема бели и да ги облепя с оранжево прозрачно фолио. Виждал съм в нета снимки и светят баш оранжево като мигачите. А ако не ми хареса махам фолиото и ги оставям бели. Тези жълтите грам не ме кефят.
Естествено въпрос на вкус е всичко ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wierdo » 30 Юли 2013, 22:33

@Gqbriel MMG
Ето ви две снимки момчета. Съжалявам, че качеството не е много добро, ма с айфонята не можах да направя по-добри.

Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MMG » 30 Юли 2013, 22:47

Благодаря, доста ярко свети. Добре изглежда. :yes: Замислям се дали да не сменя ССFL с диодни.. но при мен мисля, че ще се върже повече белия цвят.

ПредишнаСледваща

Назад към E46