DSC и зимата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Re: DSC и зимата
Сега ще се намерят ли 3ма силни шофьора да обяснят как биха излезли от подобна ситуация на останалите слаби шофьори (визирам себе си, ако и други се познаят в това определение, добре дошли са, ще си направим под раздел:).
На мен ми идва на акъла да пусна назад с пълен ляв за да изляза на асфалта и да захапе нагоре. Какво става обаче ако това беше редица от спрели автомобили? Или може би ако пътя (дори и в средата) не беше обработен а е в такова състояние и не дай си боже те хваща светофар?? А я сега добавете и в картинката условието, че сте само с най-обикновенно задно?
На мен ми идва на акъла да пусна назад с пълен ляв за да изляза на асфалта и да захапе нагоре. Какво става обаче ако това беше редица от спрели автомобили? Или може би ако пътя (дори и в средата) не беше обработен а е в такова състояние и не дай си боже те хваща светофар?? А я сега добавете и в картинката условието, че сте само с най-обикновенно задно?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Пак един лекичък призив...придържайте се към конкретиката на темата - няма смисъл от спорове, от клипове и предпоставки за конфликти...колкото и да ми допадна клипа (предишния - не този с 4х4) - Е30ката не е и чувала за DSC, а така като гледах половината от колите на клипа не бяха чували и за АБС дори...перфектният клип за спор от рода "с или без АБС е по-добре"...
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Разчистих зараждащата се разправия, вече само по темата.
Never mistake motion for action...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Идеята на темта не е ли -
- доколко помага ДСЦ/АСЦ в Е46 със само задно при нормални условия тоест с нови зимни гуми със стандартен размер 15/16 цола - Зимата(снежните дни)?
- доколко помага ДСЦ/АСЦ в Е46 със само задно при нормални условия тоест с нови зимни гуми със стандартен размер 15/16 цола - Зимата(снежните дни)?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това е идеята, но се наложи пак да чистя, та май няма смисъл вече...
Never mistake motion for action...