Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от RaHzElChO » 04 Окт 2012, 8:21

Gqbriel написа:
RaHzElChO написа:
HackeD написа:Някой нещо за тази?
http://www.mobile.bg/11342679976319537

Кола за 16 000 лв без мулти волан, какво остава за навигация или подгрев. За подобни пари и екстри вече се намират Е90.

Остави мулти волана - 100-а лв е мултито - с М цялостен пакет е :yes:
Настрана,че тоя сантиметър между предна броня и фар,а най вече тоя педал на газта може да е на 330 ама не и на 230 000км...аз не съм виждал толкова изтрит педал на газта....
:dunno:

Е тоя М цялостен пакет нито ще те топли зимата, нито е нещо, което не можеш да добавиш в последствие. С едно обаждане на Babuna ще уредиш повечето неща, салона е по-сложен. Но с това Pioneer-че тотално ме изгуби обявата. Тая кола не трябва да струва повече от 13 000 лв.
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 04 Окт 2012, 8:23

mustang1986 написа:
Bavarcho написа:+ всичко отгоре, не е с М пакет, а само добавени предна и задна М-тех 1 брони.

А това ,,М пакет ли е,,?

Не, то си пише "M Aerodynamics package" (външно брони, прагове)
А М пакет е друго - S338A M SPORTPAKET II, който включва S716A M AERODYNAMIKPAKET II (или 715A като вслучая за М тех 1) и още няколко дето пише М (волан, джанти,...)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 04 Окт 2012, 12:27

Мерси. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 04 Окт 2012, 15:06

RaHzElChO написа:
Gqbriel написа:
RaHzElChO написа:
HackeD написа:Някой нещо за тази?
http://www.mobile.bg/11342679976319537

Кола за 16 000 лв без мулти волан, какво остава за навигация или подгрев. За подобни пари и екстри вече се намират Е90.

Остави мулти волана - 100-а лв е мултито - с М цялостен пакет е :yes:
Настрана,че тоя сантиметър между предна броня и фар,а най вече тоя педал на газта може да е на 330 ама не и на 230 000км...аз не съм виждал толкова изтрит педал на газта....
:dunno:

Е тоя М цялостен пакет нито ще те топли зимата, нито е нещо, което не можеш да добавиш в последствие. С едно обаждане на Babuna ще уредиш повечето неща, салона е по-сложен. Но с това Pioneer-че тотално ме изгуби обявата. Тая кола не трябва да струва повече от 13 000 лв.

Бисери след бисери в тази тема,човека пита за е46 купе м-спорт,ти му предлагаш е90 :kuku: ,мнението ти за м-пакета е безсмислено,има хора които ценят тези неща и ги искат в оригиналния им вид.Конкретно тази 30-ка изглежда доста измъчена,какъв човек трябва да си,че да занимариш седалката си по този начин,педалите нямат нужда от коментар...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Окт 2012, 15:12

jumjumski написа:Бисери след бисери в тази тема,човека пита за е46 купе м-спорт,ти му предлагаш е90 :kuku: ,мнението ти за м-пакета е безсмислено,има хора които ценят тези неща и ги искат в оригиналния им вид.Конкретно тази 30-ка изглежда доста измъчена,какъв човек трябва да си,че да занимариш седалката си по този начин,педалите нямат нужда от коментар...

то и твоето мнение е доста смислено ... :mhihi: педалите не знам си к'ви били, имало леке на седалката... представи си, че някои хора си ползват колите всеки ден и нямат време да си перат салоните :mhihi: иначе може да цъкне едни 140 кинта за инвестиция за нови ///М педали за да могат хора като теб да си викат "брейййй, тая е с чисто нови педали" :bowdown: :mhihi: :lalala: - демек не е карана :clap: :paranoid:

цд-то пък е доста хубаво, музиката в багажника също... има НЕ-маниаци, които обичат музиката и биха направили компромис с таблото за да може колата да СВИРИ, а не да дрънчи като радио-точка с оригиналната навигация :mhihi:

за цената обаче и аз се съгласих - 13 000лв. мисля, че са ОК и ще се продаде за толкова... всичко нагоре е в сверата на мечтите :smoke: за 9-годишен автомобил :D
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 04' 330ci M-sport 2

Мнение от jumjumski » 04 Окт 2012, 15:20

vicho написа:
jumjumski написа:Бисери след бисери в тази тема,човека пита за е46 купе м-спорт,ти му предлагаш е90 :kuku: ,мнението ти за м-пакета е безсмислено,има хора които ценят тези неща и ги искат в оригиналния им вид.Конкретно тази 30-ка изглежда доста измъчена,какъв човек трябва да си,че да занимариш седалката си по този начин,педалите нямат нужда от коментар...

то и твоето мнение е доста смислено ... :mhihi: педалите не знам си к'ви били, имало леке на седалката... представи си, че някои хора си ползват колите всеки ден и нямат време да си перат салоните :mhihi:

цд-то пък е доста хубаво, музиката в багажника също... има НЕ-маниаци, които обичат музиката и биха направили компромис с таблото за да може колата да СВИРИ, а не да дрънчи като радио-точка с оригиналната навигация :mhihi:

за цената обаче и аз се съгласих - 13 000лв. мисля, че са ОК и ще се продаде за толкова... всичко нагоре е в сверата на мечтите :smoke: за 9-годишен автомобил :D

Нали е за съвети темата,тези педали на 200к км не изглеждат така,не ми казвай кой колко кара,лично аз минавам поне 600км седмично и успявам да си държа колата чиста...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Окт 2012, 15:29

jumjumski написа:Нали е за съвети темата,тези педали на 200к км не изглеждат така,не ми казвах кой колко кара,лично аз минавам поне 600км седмично и успявам да си държа колата чиста...

я, хвърли боб да видим на колко е колата? :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Окт 2012, 15:35

:cop: Айде да не правя повече такива включвания в темата ;)
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 04 Окт 2012, 17:54

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Някой гледал ли е тази?

Потребител
Аватар

Мнение от raze8 » 04 Окт 2012, 19:09

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Като оферта мисля е добре, лично не сьм бил на оглед но ако някой има преки наблюдения нека сподели. А и оште нешто, мисля че е на човек от форума.

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 04 Окт 2012, 23:31

Цената на коментираната по-горе кола наистина е височка - 16 000лв е невъзможно. Но тук се коментира външния вид и екстрите - тоест неща, които се виждат на снимките. Ако колата е по VIN е такава каквато е на снимките хич не е лоша, но на правилната цена. Да някой каза М Пакет, който струва 1200лв без боята...И това е оптиката - волана и топката отделно и работата отиде над 2 бона...

Май не е толкова евтино като се замисли човек.

Да не говорим, че ако е технически изправна може да има оше по-голяма стойност. Аз съм дал за обслужвания и ремонти последния месец 2700лв (тотал цена с отстъпки) и ако ви дам снимки преди и след това - няма да откриете разликите :D Ще ги открият на подемника в Камор като се окаже, че има нищожни забележки от рода на омаслен маркуч на хидравликата...

От друга страна пък и читавите коли не могат да се продадат на много по-висока цена, понеже БГ-то отваря мобилето, гледа най-евтината кола нов внос, коята е такава, точно защото предстоят скъпи ремонти и не си струва според европееца и пита твойта що е по-скъпа? Не го интересува, че едната е дръгел, а другата е ок - важна е цената.

Така, че на снимки само може да си гадаем и да си приказваме глупости за забавление. Ако има реален интерес се гледа на място...

PS - Относно пробега - гаранция е над 230 000км или колата е карана от кон с копита. Няма друго обяснение за педалите...
"Чемодан, вокзал, Москва"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 05 Окт 2012, 8:26

bg_11 написа:Колеги , какво мислите за тази кола http://www.cars.bg/u815682 :?: По-принцип търся 2-ка дизел , но това е на половин цена та се чудя дали има смисъл да я поогледам :?:
316 116 к.с здрава ли е ... има ли слаби места и на кое най-вече да обърна внимание :?:

Има смисъл да я поогледаш, това е новия мотор, който е доста пъргав и същевременно икономичен. 316 всъщност е 1,8, а не 1,6 :idea: . Километрите са доста върнати като гледам обеления волан, а и фатка, че "случайно" не е снимал шофьорската седалка. Цената няма да я коментирам, ако колата не е била ударена най-вероятно е претърпяла ремонт на мотора :| . Обърни внимание на работата на мотора и дали не работи като дизел. Ауспуха също не изглежда добре.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Детайли за колата: N42B20

Мнение от pimpo » 05 Окт 2012, 9:07

bg_11 написа:Колеги , какво мислите за тази кола http://www.cars.bg/u815682 :?: По-принцип търся 2-ка дизел , но това е на половин цена та се чудя дали има смисъл да я поогледам :?:
316 116 к.с здрава ли е ... има ли слаби места и на кое най-вече да обърна внимание :?:

Цената според мен е твърде ниска. А предвид че е от Пловдив, за мен е много вероятно да е обръщана англичанка. Не се вижда много добре, но ми се струва, че няма ключалка на шофьорската врата. Иначе по снимки изглежда добре, но но на тази цена не може да няма кахъри. За километрите мисля че няма смисъл да говорим.
Иначе мотора не е лош. Икономичен е, но ако се пипа нещо по него цените са стряскащи :)
Аз лично бих я огледал много внимателно.
Кога се пише "И" и кога "Й"

1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ

2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)

Потребител
Аватар
Кара: BMW E60

Мнение от :Georgi: » 06 Окт 2012, 19:20

Здравейте!
Нов съм тук и последните дни нон-стоп чета форума, защото искам да си купя 320d варианта с 150hp. Имам един въпрос, в какво се изразява разликата на това, че на някои червената зона на оборотомера започва от 4500, а на други от 5000? И още нещо, като си харесам конкретна кола, в кой сервиз съветвате да я заведа да я погледнат и на диагностика? В Камор ауто или...?

Благодаря предварително за отговорите и се извинявам, ако някъде е имало подобни питания и се повтарям!

Потребител
Аватар
Кара: E4243AT

Мнение от jenkarche » 06 Окт 2012, 19:41

Може ли да си кажете мнението за тези две коли: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details и тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details. Като втората в момента се кара от втори собственик в БГ от 2.5 г. А първата е вкарана преди 1г. Благодаря.

ПредишнаСледваща

Назад към E46