Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- sido
- Потребител
-
- Кара: Vectra C20XE
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Здравейте колеги,спрял съм се на тази 46-ца
http://www.cars.bg/c479268
Дайте някакви мнения и отзиви за нея !!!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
136 коня е, а не 150! 

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
sido написа:Здравейте колеги,спрял съм се на тази 46-ца
Преди да тръгнеш за Варна звънни един телефон, да не се окаже тва е цена без джанти... ама и без това без онова. Просто съвет де

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ociata написа:Преди да тръгнеш за Варна звънни един телефон, да не се окаже тва е цена без джанти... ама и без това без онова. Просто съвет де
и без рекаро и без фарове... нищо чудно! така наредиха един приятел, че не е истина

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Е то си пише в обявата, че цената е на стил 44 ...
тия автокъща ли са изобщо или некво фотографско студио
тия автокъща ли са изобщо или некво фотографско студио

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:тия автокъща ли са изобщо или некво фотографско студио
СНИМКИТЕ продават - както се вижда!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- beammer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 318d LCI
sido написа:Здравейте колеги,спрял съм се на тази 46-ца
доста запазена 320-ка колега, според мен трябва да я видиш на място, защото ако чакаш хубави отзиви от тоя форум едва ли ще има такива, освен ако обявата не е на някой от форума... общо взето на всички коментирани коли им се намират една камара косури и едва ли не те отказват.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
аз не мога да разбера как може да има хора да им се връзват на тея мошенници!, единственото хубаво на тея коли е начина по които са снимани (и начина по които работят с фотошоп продавачите), а да и джантите с които ги снимат ама ако ги питаш ще ти кажат бахти цената за да вземеш колата с тях
това е било някои италиански гроб дето тук са сложили рекарото, предната броня менте маде ин таиван (99% да не кажа 100% от колите им са с предна М броня
), маниашките джанти дето ги снимат, иначе за написаната цена некви обикновенни джанти с галоши на тех, половината работи няма да работят гаранция...
изключително много ме е яд че постоянно получавам ЛС-та и много от ценните си такива съм ги изгубил, но преди време покрай една тема за въпросните "джамбази" си писах с двама човека изревали много лошо от тях. познавам едно момче което също може да каже за разликата снимки/реалност. какато и аз преди няколко години имах интерес към едно е36 което от пълен м пакет се оказа със стъклопластова прдна броня, прагове и добавка на задната. колата беше подмладена с 2 години (уж фейслифт) и оригинално екстри имаше само теглич и климата
извинявам се за дългия си пост.

това е било някои италиански гроб дето тук са сложили рекарото, предната броня менте маде ин таиван (99% да не кажа 100% от колите им са с предна М броня

изключително много ме е яд че постоянно получавам ЛС-та и много от ценните си такива съм ги изгубил, но преди време покрай една тема за въпросните "джамбази" си писах с двама човека изревали много лошо от тях. познавам едно момче което също може да каже за разликата снимки/реалност. какато и аз преди няколко години имах интерес към едно е36 което от пълен м пакет се оказа със стъклопластова прдна броня, прагове и добавка на задната. колата беше подмладена с 2 години (уж фейслифт) и оригинално екстри имаше само теглич и климата

извинявам се за дългия си пост.

Здравейте колеги, отдавна съм регистриран в форума но за първи път ще пиша.
Спрял съм се на този автомобил http://www.mobile.bg/11382472348093585 ще съм ви благодарен ако някой си изкаже мнението
Спрял съм се на този автомобил http://www.mobile.bg/11382472348093585 ще съм ви благодарен ако някой си изкаже мнението
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
minimalcoholic написа:Здравейте колеги,
Извинявам се за авторекламата, но реших да си продам моята кукла : http://www.cars.bg/c476392 . Моля всички недоброжелателни коментари да бъдат спестени. Количката си е много гледана. Ако някой прояви интерес да ми пише на ЛС. Поздрави на всички !
Само, че тук не е мястото!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sido
- Потребител
-
- Кара: Vectra C20XE
Говорих с продавача преди малко и ми каза че мотора е 136к.с. + чип слаган в Германи и частичен М-пакет,и се продава на обявената цена с джанти 17-ки Стил 44,увери ме че колата си е дошла така и е без никакви интервенций правени в БГ.,даже учтиво ме помоли да отида,да я вида,да я пробвам и ако ми хареса чак тогава да коментираме.
Незнам какво да правя... посъветвайте ме маля
sido написа:Говорих с продавача преди малко и ми каза че мотора е 136к.с. + чип слаган в Германи и частичен М-пакет,и се продава на обявената цена с джанти 17-ки Стил 44,увери ме че колата си е дошла така и е без никакви интервенций правени в БГ.,даже учтиво ме помоли да отида,да я вида,да я пробвам и ако ми хареса чак тогава да коментираме.
Като е толкова учитив кажи му да ти прати снимки на колата така както се продава, демек със джанти стил 44 на светло, без обработка на снимките. Така ще видиш всички дефекти както ще ги видиш и на живо, а не да гледаш потъмнени снимки на черния салон без никакви детайли и като идеш на място да ти пълнят главата с бръмбари.
аз подкрепям мнението на Bavarcho
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
само аз ли си мисля че волана е бил отдясно ? ? ,тия са мошенници не бих искал да имам нищо общо с тях..и те съветвам да гледаш други коли 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
sido написа:Говорих с продавача преди малко и ми каза че мотора е 136к.с. + чип слаган в Германи и частичен М-пакет,и се продава на обявената цена с джанти 17-ки Стил 44,увери ме че колата си е дошла така и е без никакви интервенций правени в БГ.,даже учтиво ме помоли да отида,да я вида,да я пробвам и ако ми хареса чак тогава да коментираме.
Да нали как така с тоя "чип" стана точно 150к.с.? Или дай да пишеме 150к.с. пък все някой ще се хване че е новия мотор...
Какво му викат те на частичен М пакет? Една предна менте броня? Ми това е 1/20-та поне от М пакета.
То много лесно да кажеш те в германия са си я правили така.. сега му искай ВИН и ще ти каже че не дава такива неща (преди месец някъде колега си беше харесал купе от тях и му казах искай ВИН като отговора към него е бил "че такива неща не се дават"

- red bulll
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Кучките да се подмокрят
Хора тук само оплювате на някой си обявите.... аз пък мога да кажа ,че имам приятел който си купи кола е36 купе от въпросните продавачи и човека е много доволен!! Колата му е с абсолютно целия фабричен М пакет и доста натоварена като екстри...чак се чудихме как е възможно да има такива е36ци още и да се продават!Въобще съм забелязал че тези продавачи имат само такива спретнати коли, къде се продават по автосалоните читави БМВ та ? Не съм срещнал нито едно което да се доближава до колите на въпросните продавачи,така че според мен си разбират от работата!! Човекът си е уточнил в обявата с кви джанти и кви неща се продава дадената кола ... и телефон има , който желае му звъни и получава детайлна информация..... немога да разбера този балкански манталитет, само да оплюваш и да клеветиш
До колега който е пуснал запитването за тая е46-ца,защо не идеш и сам си я видиш колата ? Как може да разчиташ на хорското мнение..вземаш някой познат майстор с теб и гледате, това да получиш какъвто и съвет от форум е безсилно ако лично не видиш кое как е...Айде успех ...

До колега който е пуснал запитването за тая е46-ца,защо не идеш и сам си я видиш колата ? Как може да разчиташ на хорското мнение..вземаш някой познат майстор с теб и гледате, това да получиш какъвто и съвет от форум е безсилно ако лично не видиш кое как е...Айде успех ...