боядисване на лайсните в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Re: боядисване на лайсните в купето
Сешоар и качествено фолио това е решението! 

Dimitroff написа:Добре се е получило.
Надявам се обаче да си сложил повече от 1 ръка лак.
Колега, мойте ги пръснах със сребрист шпрей от "Мосю Бриколаж" за 10 лв. На него пише декоративен лак за дърво, метал, пластмаси и т.н.Повече от половин година не са мръднали и много радват.
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Със структура за пластмаса(грапавата)също е вариант
- niki_eeeo
- Потребител
-
- Кара: 320D 150hp
- Мечтае да кара: M3
Колеги, нека някой с повече опит в саморъчното поставяне на карбоново фолио да обясни в подробности как става. Че то сешоари и пистолети 

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
колеги някой от пловдив който е правил интервенцията с боядисването с шрея и лака има ли защото искам да са сиви като цвета на колата,да даде една ръка помощ да направим и мойте,че този махагон вече направо немога да го дишам
почерпката е гарантирана

Да найстена който си е правил интериора със карбоново фолио много моля да каже със подробности как се прави как се лепи фолиото и т.н... че и аз съм мн надъхан и искам да си го направя сам не че не ми се дават пари просто искам аз ! 

- stoikov666
- Потребител
-
- Кара: е 60
колеги няма никакъв проблем да се свалят тия лаисни и да се боядисат какъвто цвят си пожелаеш и не е задължително да бъдът лъскави ако искаш си ги правиш мат има такива лакове които нямат гланц при които и бояджия да отидете може да ви ги напрови.ако има някои въпроси на тема боядисване да ми пише ше му отговоря ,ще се радвам ако мога на някои с нещо да помогна 

- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
сега остава да кажеш че можеш да ги боядисаш като карбон и ще те призная.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
Поръчх си карбоново фолио ,има ли някаква тънкост при залепянето му?
Може ли примерно да се мине с матов лак след това?
Така би трябвало да стане по устойчиво,но да не стане така лака да разяде или деформира фолиото.
Така би трябвало да стане по устойчиво,но да не стане така лака да разяде или деформира фолиото.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
boXeer написа:Поръчх си карбоново фолио ,има ли някаква тънкост при залепянето му?
Аз съм ги боядисал като колегата с спрея от Бриколаж,няма мърдане до сега.Но мисля по нататък,за ходене при бояджия да ги направи,както трябва и то матирани.
Направо целия комплект,а до колкото помня колега от форума ги прави карбонови - но не си спомням кой.
Ако някой иска да види как са станали моите ги има в профила.

Последна промяна Gqbriel на 12 Мар 2011, 20:06, променена общо 1 път
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
не това е наи доброто
viewtopic.php?f=66&t=118863
но вече и цените са други,макар за това в европа ще ти вземат х2 и то в евро
но идеята за карбоново фолио на 3М+лак отгоре е добра и ще е интересно да се види краиният резултат

но вече и цените са други,макар за това в европа ще ти вземат х2 и то в евро
но идеята за карбоново фолио на 3М+лак отгоре е добра и ще е интересно да се види краиният резултат
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Gqbriel написа:boXeer написа:Поръчх си карбоново фолио ,има ли някаква тънкост при залепянето му?
Аз съм ги боядисал като колегата с спрея от Бриколаж,няма мърдане до сега.Но мисля по нататък,за ходене при бояджия да ги направи,както трябва и то матирани.
Иначе за карбонови за мен най-добрия вариант е :
http://proparts.bg/product/1220/karbono ... 98-05.html
Направо целия комплект,а до колкото помня колега от форума ги прави карбонови - но не си спомням кой.
Колеги как ги боядисвате със спрейове!При мен случая е такъв,преди време си взех от тия ароматизатори със дървена капачка и за беля капнало върху лайсната и до скоростния лост и там една капка и покритието на лайсната се поду и падна!Сега като леке на две места стои и ме дразни!

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
shark1986 написа:Gqbriel написа:boXeer написа:Поръчх си карбоново фолио ,има ли някаква тънкост при залепянето му?
Иначе за карбонови за мен най-добрия вариант е :
http://proparts.bg/product/1220/karbono ... 98-05.html
Колеги как ги боядисвате със спрейове!При мен случая е такъв,преди време си взех от тия ароматизатори със дървена капачка и за беля капнало върху лайсната и до скоростния лост и там една капка и покритието на лайсната се поду и падна!Сега като леке на две места стои и ме дразни!Трябва ли цялото покритие на лайсната да се махат и тогава да се пръска със спрея и със какво се маха?
А нанесе ли лак след боята.Ако си нанесъл,хубав и достатъчно лак не би трябвало такива неща като попаднат да излющват боята.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Не колега покритието на лайсните е оригиналното и питам как ги боядисвате със спрейове че и аз да се отърва от тия питна разядени от капки ароматизатор!Със какво да махна цялото покритие на лайсните и после да ги пръскам?

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
shark1986 написа:Не колега покритието на лайсните е оригиналното и питам как ги боядисвате със спрейове че и аз да се отърва от тия питна разядени от капки ароматизатор!Със какво да махна цялото покритие на лайсните и после да ги пръскам?
Ако ти е гумираното покритие - кореселин! Заливаш и изчакваш малко, после с вълнен парцал почваш да търкаш и пада много лесно!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!