КАЛЕНДАР НА НАШИТЕ Е46 ЗА 2013г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: КАЛЕНДАР НА НАШИТЕ Е46 ЗА 2013г.
Тези колеги не са ми дали адрес (или ако са ми дали съм го затрил), на който да се изпратят календарите, както и име на получател и телефонен номер. Препоръчително е да е адрес на офис на Еконт.
7. ПЛАМЕН ВАСИЛЕВ РУСЕВ

7. ПЛАМЕН ВАСИЛЕВ РУСЕВ
Последна промяна Runnaway на 21 Яну 2013, 17:43, променена общо 1 път
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Всички, които са платили на мен, могат да минат да си получат календарите. Вече са тук. 

- dudeto_sy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: возят ме
- Мечтае да кара: космически кораб, ама надали...
Здравейте и от мен,
Най-напред бих искала да кажа, че наистина много се радвам, че тази моя неволно изпусната идея се оказа осъществима и вече всички и се радваме. За мен Е46 обществото и BMW обществото означават много, защото ми показаха една друга култура, която наистина се радвам, че може да бъде намерена и в България.
Няма да пропусна да отбележа и големия принос на Георги Ненов за осъществяването на идеята. Факт е, че ако той не беше изнесъл товара на многото смислени и безсмислени разногласия идеята ми никога нямаше да се осъществи.
Разбира се няма да подмина и труда и усилията на всички, които се включиха активно като Митачето, Тихомир, Ники Михайловски, защото без тяха също тази идея нямаше да е факт и щеше да остане поредната добра идея.
Благодаря ви, че ме приехте във вашето прекрасно общество и се надявам от тук нататък всички заедно да имаме много поводи за радост и с всяка следваща година все по-хубави календари, които да красят стените ни и да радват душите ни.
Толкова от мен! Наистина за мен е чест да ви познавам!

Най-напред бих искала да кажа, че наистина много се радвам, че тази моя неволно изпусната идея се оказа осъществима и вече всички и се радваме. За мен Е46 обществото и BMW обществото означават много, защото ми показаха една друга култура, която наистина се радвам, че може да бъде намерена и в България.
Няма да пропусна да отбележа и големия принос на Георги Ненов за осъществяването на идеята. Факт е, че ако той не беше изнесъл товара на многото смислени и безсмислени разногласия идеята ми никога нямаше да се осъществи.
Разбира се няма да подмина и труда и усилията на всички, които се включиха активно като Митачето, Тихомир, Ники Михайловски, защото без тяха също тази идея нямаше да е факт и щеше да остане поредната добра идея.
Благодаря ви, че ме приехте във вашето прекрасно общество и се надявам от тук нататък всички заедно да имаме много поводи за радост и с всяка следваща година все по-хубави календари, които да красят стените ни и да радват душите ни.
Толкова от мен! Наистина за мен е чест да ви познавам!

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Вече изпратени ли са календарите?
За да знам кога да ги чакам. 

Последна промяна JOTTO_DEL на 22 Яну 2013, 12:08, променена общо 1 път
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
Ако някой иска да си вземе, но е изпуснал срока за плащане - при мен има 2-3 бр. допълнително. 

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Аз ще мина днес за моя 

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Огромни благодарности на всички, които се занимаха с подготвянето и напечатването на календарът - страхотен е
Специално искам да благодаря и на Жоро - @Runnaway, че дойде до работното ми място да ми го донесе, защото нямах свободно време да си го взема аз. Голям си, братле

Специално искам да благодаря и на Жоро - @Runnaway, че дойде до работното ми място да ми го донесе, защото нямах свободно време да си го взема аз. Голям си, братле

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
outworld написа:Огромни благодарности на всички, които се занимаха с подготвянето и напечатването на календарът - страхотен е![]()
Нали сме едно семейство. Как няма да мина да ти го оставя.

Колеги, върнаха ме от офиса на Еконт, защото момчето ме предупреди, че ако не опаковам добре календарите е много вероятно да пристигнат смачкани, което не искам да се случва. Сега търся картони да ги опаковам в тях и утре ги изпращам по дестинациите.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Закачих си ги календарите и много им се радвам 
Искам да изкажа сърдечни благодарности на хората, които се заеха и най-важното(въпреки несериозността на част от анкетираните), докараха нещата до край, преминавайки през трудностите(предполагам е имало) в името на идеята. Не знам дали за тях си е струвало нервите по организацията, изработването, доставянето и т.н., но като страничен наблюдател и участник в най-лесната част - задоволство от поглеждането на крайния продукт, мога да кажа, че съм повече от впечатлен от всеотдайността и ентусиазма, с която подходите момчета и момичета. С уважение поднасям моите адмирации
ЕВАЛА!

Искам да изкажа сърдечни благодарности на хората, които се заеха и най-важното(въпреки несериозността на част от анкетираните), докараха нещата до край, преминавайки през трудностите(предполагам е имало) в името на идеята. Не знам дали за тях си е струвало нервите по организацията, изработването, доставянето и т.н., но като страничен наблюдател и участник в най-лесната част - задоволство от поглеждането на крайния продукт, мога да кажа, че съм повече от впечатлен от всеотдайността и ентусиазма, с която подходите момчета и момичета. С уважение поднасям моите адмирации

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Уважаеми колеги, календарите пътуват. Живот и здраве утре ще са при вас в Смолян, Габрово, Пловдив, Видин, Стара Загора, Варна, Трявна, Русе и Добрич.

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
Runnaway написа:Уважаеми колеги, календарите пътуват. Живот и здраве утре ще са при вас в Смолян, Габрово, Пловдив, Видин, Стара Загора, Варна, Трявна, Русе и Добрич.
И за Враца пътуват....

Runnaway написа:Уважаеми колеги, календарите пътуват. Живот и здраве утре ще са при вас в Смолян, Габрово, Пловдив, Видин, Стара Загора, Варна, Трявна, Русе и Добрич.

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Само да не се чудите какви са тия картони вътре.

- freax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 BMW Е46 320Ci Convertable
- Детайли за колата: Мартеничка...