Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Аз написах, че лявата подпора на шофьорската седалка е нова (претапицирана).
Другите подпори са доста заваляни, без скъсано обаче.
Автомобила със сигурност е с голям пробег. В немското мобиле автомобили на 200 000 км с алкантара са със супер запазени седалки.
Поне визуално автомобила няма сериозни видими проблеми без да е каран пробно.
Грешно съм изписал датата на производство 2002-12-17.
* Да допълня, че по дисковете и спирачните апарати имаше някаква талибанска намеса...бяха наклепани с някаква червена боя нанасяна (неравномерно) с гъбичка или тампон:)))))))))) драма:)))))
Сериозно колеги, мисля че 6500 е добра цена за автомобила, за големи мераклии може да се бутнат и 7 палки.
Другите подпори са доста заваляни, без скъсано обаче.
Автомобила със сигурност е с голям пробег. В немското мобиле автомобили на 200 000 км с алкантара са със супер запазени седалки.
Поне визуално автомобила няма сериозни видими проблеми без да е каран пробно.
Грешно съм изписал датата на производство 2002-12-17.
* Да допълня, че по дисковете и спирачните апарати имаше някаква талибанска намеса...бяха наклепани с някаква червена боя нанасяна (неравномерно) с гъбичка или тампон:)))))))))) драма:)))))
Сериозно колеги, мисля че 6500 е добра цена за автомобила, за големи мераклии може да се бутнат и 7 палки.
Последна промяна vvasilev1 на 02 Дек 2015, 12:51, променена общо 2 пъти
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
То в немско е ясно. Само че, никой не може да ги убеди да продават по 2000-2500 евро колите.
С много любов към децата!
- dobry46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 35i LCI M sport
Към днешна дата 02.12.2015г
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-330Ci-M-S ... SwcdBWSvM~

тия май са скъпи
В немското мобиле има коли и на 400 000 км, има и на 100-120 000км- цените са различни.
В Англия може да се намери 46ца на под 100 000км ,но цената ще е по скъпа от на Е90- кой какво ще избере си е личен избор

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-330Ci-M-S ... SwcdBWSvM~

тия май са скъпи

В немското мобиле има коли и на 400 000 км, има и на 100-120 000км- цените са различни.
В Англия може да се намери 46ца на под 100 000км ,но цената ще е по скъпа от на Е90- кой какво ще избере си е личен избор

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
vicho написа:vvasilev1 написа:...
Като всичко е супер, може ли да попитам защо не я взе? Заради километрите?
Ами просто не съм се решил сериозно да сменям колата.
Тази в Свищов просто имах възможност да мина и да я видя от интерес.
Не съм имал амбиция за сделка.
Моята взе да ми омръзва, но като се замисля, че е реставрирана до заводски стандарт и парата изсипана в нея...ще я покарам още малко.
Километрите не са от такова значение, от каквото е начина, по който са изминати и обслужването на автомобила през това време!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
dobry46 написа::D
Автомобила в Свищов няма нищо общо с показаните!
Освен това да не забравяме, че 10 000 евро в Германия са равни или дори по-малко от 10 000 лева в България!!!
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
По тази логика,чисто новите коли,защо и тук и там са на една цена,разликата спрямо стойността е малка. Защо там ако са 50 000 евро тук не са 50 000 лева? Няма такъв филм! Те и в Сомалия са по 50000 евро! И в Непал и в Мианмар и навсякъде. Стандартът на живот е без значение,БМВ АГ не ги интересува дали някой може или не може да плати цената на новия автомобил. Трябва ли немците да се чувстват неудобно ,че има по бедни от тях и цената да е според желанието на купувача.
С много любов към децата!
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
stormrider написа:По тази логика,чисто новите коли,защо и тук и там са на една цена,разликата спрямо стойността е малка. Защо там ако са 50 000 евро тук не са 50 000 лева? Няма такъв филм! Те и в Сомалия са по 50000 евро! И в Непал и в Мианмар и навсякъде. Стандартът на живот е без значение,БМВ АГ не ги интересува дали някой може или не може да плати цената на новия автомобил. Трябва ли немците да се чувстват неудобно ,че има по бедни от тях и цената да е според желанието на купувача.
Имах предвид, че има разлика как се изкарват 10 000 евро в Германия и 10 000 лева в България (тук ако изключа София), ти ми кажи едно и също ли е?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
stormrider написа:По тази логика,чисто новите коли,защо и тук и там са на една цена,разликата спрямо стойността е малка. Защо там ако са 50 000 евро тук не са 50 000 лева? Няма такъв филм! Те и в Сомалия са по 50000 евро! И в Непал и в Мианмар и навсякъде. Стандартът на живот е без значение,БМВ АГ не ги интересува дали някой може или не може да плати цената на новия автомобил. Трябва ли немците да се чувстват неудобно ,че има по бедни от тях и цената да е според желанието на купувача.
ВИВА АМЕРИКА!!Само това мога да кажа на начина по който разсъждаваш..срявняваш единична цена на продукт при 2 държави,където в едната минималната заплата е 2 пъти по малка от възнаграждението на седмица в другата

Ето ти тема за размисъл - БМВ не ги интересува....я отвори виж колко струва едно БМВ в Хамерика чисто нова и колко е същата със същите екстри у германия..да ти кажа ли аз,ами там чисто нова М3 е на цената на старта М3 на мин 5 години в Германия...
50 000 евр в Непал и Мианмар не са съпоставими!!!
Стандартът на живот е без значение! - я пак....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Бих допълнил, че съм имал е46-ца с алкантара на 200К реални км и алкантарата не беше като нова.
Имаше си прилични следи от употреба, топчици, заваляния!
Просто този вид тапицерия трябва явно да се поддържа по-прецизно.
С две думи - не е мерило за пробег!!!
Имаше си прилични следи от употреба, топчици, заваляния!
Просто този вид тапицерия трябва явно да се поддържа по-прецизно.
С две думи - не е мерило за пробег!!!
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
nikolae написа:Bavarcho написа:гледам, че на няколко пъти се задва въпрос от типа на колко е разумната цена на хх автомобил, ще попитам и аз.. (съвсем сериозно искам да чуя мнения за що годе пазарната цена у нас в момента)
- 328 купе, автоматик, преди фейса.. пълен М пакет, кожи, навигация, както и повечето екстри
- 330 купе, автоматик.. същата като горната
........
Аз ще се пробвам с отговорите
- 328 купе - 6500-7500 лв.
- 330 купе - 7-8 000 лв .
Ако са фейс 1-2000 лв. нагоре :-)
Ако наистина 328цата е топ модел какъвто си описал с всички екстри и едни хубави джанти с гуми от 18" нагоре в хубаво състояние цената е над 8к , по скоро около 8.5 ,максимум 9.В момента гледам ,че най-евтините и съответно най-бедните откъм екстри и в най-лошо състояние се продават за около 5 .Ако сметна какво ще ми струва да я приведа във вида и оборудването на моята ,в най-минималния случай ще ми излезе 3 бона и няма да стане точно същата.Грубо - джанти с гуми 1000 лева , м пакет 1000 лева,навигация,х§к музика и другите екстри като ксенон ,рекаро с памет ,подгрев,раздуване ,щори и т.н - още поне 1000 лева.Автоматика поне от мои наблюдения също оскъпява с 1000 лева спрямо ръчка. Подобрения като генерация,чип,кн филтри,колектори и много други + това ,че колата има каско,гражданска година напред + всичко сменено от ролките до акумулатора + това че всичко е здраво и ремонтирано и няма да има разходи за ремонт НЕ ги добавям като оскъпяващи.. направо не ми се смята какви пари е реално да и поискам на моята като гледам какво се продава за 5 -6 хиляди. Но никой няма да ми ги даде.Всеки гледа най-евтиния модел и ти казва : глей,че има и за по 5 вече "като твоята"
""Еми вземи си я тогава нея,що идваш да гледаш моята.Така,че от кола до кола има разлика. Но мисля-че ти отговорих за това което си питал конкретно - цената е около 8500 ,ако е с рег може и 9 да и поискаш.Нека тези които казват цени от 6500 за подобна кола да огледат пак обявите и какво точно се продава и пак да коментират.
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Atanas328 написа:навигация,х§к музика
Само това ти е 1000 лева с другите неща дето си изброил отива бая повече. Имам предвид че излиза много по-скъпо да си наредиш екстрите от колкото да да я вземеш готова.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Редиш ли я сам винаги е по-скъпо.
Последна промяна Bavarcho на 03 Дек 2015, 18:24, променена общо 1 път

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Heno3HaT
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525d
Мен лично и 2-те ми харесват.
Аз днес ходих да гледам ето тази. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 3781248747
Обаче нямаше нищо общо с това което е писано за колата Ужким на реалните 112хил.км.Дори го нямаше волана бил изпратен в софия за претапициране.И аз му казах само вдно,че колата не е на тези КМ-ри то си липеше по доста неща.И той ми вика по какво позна,че не е на реални КМ.Ми викам ясно ми е щом волана е за претапициране най малко е на 300хил.км.Продавача се нацупи и не ми обърна повече внимание [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Изпратено от моя Galaxy S6 Edge Plus
Аз днес ходих да гледам ето тази. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 3781248747
Обаче нямаше нищо общо с това което е писано за колата Ужким на реалните 112хил.км.Дори го нямаше волана бил изпратен в софия за претапициране.И аз му казах само вдно,че колата не е на тези КМ-ри то си липеше по доста неща.И той ми вика по какво позна,че не е на реални КМ.Ми викам ясно ми е щом волана е за претапициране най малко е на 300хил.км.Продавача се нацупи и не ми обърна повече внимание [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Изпратено от моя Galaxy S6 Edge Plus
Най-Красивия начин да ускорите пулса си-- Bmw M5 F10
Хора, кажете едно мнение за тая красавица.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bkfe1v
Благодаря предварително!

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=bkfe1v
Благодаря предварително!