Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Superexstatic написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11309109892857191&f1=details
гледал ли я е някой? от доста време седи, а като за тия пари не е лоша
Ако съдя по очукания преден рег номер май правенето на нов фейс е имало причина, както и смяната на волана

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
latrel написа:Superexstatic написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11309109892857191&f1=details
гледал ли я е някой? от доста време седи, а като за тия пари не е лоша
Ако съдя по очукания преден рег номер май правенето на нов фейс е имало причина, както и смяната на волана
то от ляво бомбето ми се вижда леееко вдлъбнато

и с тоя волан, и го мързяло една лаисна да сложи дето я няма

morbili написа:Здравейте колеги!Нов съм в този форум и до този момент-минах през какви ли не коли,но никога до този момент дизел и БМВТ.е. не отбирам ГРАМ
,но много ми хареса на външен вид един екземпляр http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details какво ви е мнението за него доколкото това е възможно от тази обява
Поздрави!
е, благодаря за отзивчивоста!
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
ама е с 6 скорости 

Забелязахте ли табелката отзад AUTO CLUB на втората снимка? Какво ви говори това?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11344293803460597&f1=details
Бихте ли ме посъветвали какво точно да гледам при диагностиката? Че километражът е превъртан е ясно, ама според вас на приблизително колко км. е? Салонът харесва ли ви?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11344293803460597&f1=details
Бихте ли ме посъветвали какво точно да гледам при диагностиката? Че километражът е превъртан е ясно, ама според вас на приблизително колко км. е? Салонът харесва ли ви?
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
На пръв поглед изглежда добре. Километрите, ако са върнати както трябва, никой няма да може да хване реално на колко е. Като и правиш диагностика, ще отидеш с човек, който разбира от диагностика. Той ще знае какво да гледа. 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
donevo написа:Забелязахте ли табелката отзад AUTO CLUB на втората снимка? Какво ви говори това?
И на мен ми изглежда добре! Една диагностика и ако всичко си е ОК е супер за тези пари. Салонът на мен лично не ми допада, иначе към екстри също е добре колата!

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
morbili написа:morbili написа:Здравейте колеги!Нов съм в този форум и до този момент-минах през какви ли не коли,но никога до този момент дизел и БМВТ.е. не отбирам ГРАМ
,но много ми хареса на външен вид един екземпляр http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details какво ви е мнението за него доколкото това е възможно от тази обява
Поздрави!
Изглежда добре колата, боядисвани са предна и задна броня. Малко скъпа ми се вижда, предвид че е със стария мотор 184 коня. Иди, виж я, покарай, закачи на диагностика и взимай ако всичко е ок

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Мен пък много ме дразни когато започнат да пишат коли на по 10 и кусур години с означението X-Drive при положение, че тогава още не е било замислено. Някои хора явно се хващат на въдицата, но докато при Е46 е ясно, че няма и само крайно непознаващ марката може да се хване, то при Е90 нещата са по-трудни ако не провериш вин-а.
- Инаф
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: много
- Мечтае да кара: винаги
Колеги, някой знае ли нещо за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details С този фейс и фарове много ми прилича на англичанка !?!
E60 ///M5 is the ultimate BMW.
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
..."The second race saw one of Andy Priaulx’s famous solo escapes from the pole position on the reverse grid."
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
ociata написа:Здравейте,
Аз имам малко по-странен въпрос. Преди 2-3 месеца си взех е46 320д 02 година фейслифт. Колата я взех за 6500, и въпреки това смених само 2 амортисьора отзад, тампон на предния носач и махнах пеперудите. Обаче нещо не върви с тая кола. Преди 2 седмици ми счупиха предното стъкло пред блока - смених го. В петък обаче претърпях ПТП. Минах през разни шубраци, дръвчета и храсти и по колата има много щети, макар и не много сериозни. По сериозно е ударен задния калник, та чак до капака има изкривено и сега не се затваря. Иначе от клонките са издрани предния капак, тавана, двете врати, двете брони, двата калника. Единия стоп липсва и единия мигач е много издран(но здрав). В понеделник отивам на каско, но се чудя дали да я карам или да я продам и да взема друга. Предлагат ми 330д 01' преди фейслифта с М-пакет, М-салон, 18ки, навигацията абе доста наредена. Моята е обикновен фейслифт с кожен салон(не е рекаро), бордови компютър, 4 ел стъкла и останалите стандартни екстри. Чудя се дали да не се бартеросам, но ме притеснява по-високия разход, по-високите данък и застраховка и това че след време този пре-фейс с голям мотор ще се продаде по-трудно.
Та Вие как мислите дали си заслужава цялата галимация или да си карам мойта? Така или иначе още не съм и се нарадвал деНо пък много ме блазнят тея 180 коня
Колеги днес огледах обстойно 30-ката. Колата изглежда доста приятно, има 18ки М-джанти, М-предна броня(задната не знам дали е М, понеже не знам как се различават

Това което не ми хареса по колата:
1. Има точка/пъпка/надигнало на заден ляв калник(ръжда). Виждал съм подобни проблеми и при други преди фейс но се чудя до колко е сериозно(имал съм опел преди и не искам гнилочи)? При фейслифт досега не съм виждал ръжда... Освен това има ръжда по долния ръб на предна дясна врата и под планката за затваряне на задния багажник. На тези места ръждата е козметична и не изгнило, но ме притеснява?
2. Има някаква дослагвана навигация/телевизия - монитора е захванат на планка за десния централен въздуховод. Интересното е че в багажника има кутия която не знам дали е за чейнджър или навигация, но на нея пише БМВ пилот нещо си - това дали е чейнджър или модула за навигацията?
3. Колата е разглобена за пране и се виждат ботушите на задните амортисьори и двата са скъсани - от какво може да е това? При мен единия е скъсан защото не бяхме сложили скобите на амортисьора и той влезна в багажника

Колегата Gqbriel каза че според него този мотор(184к.с.) е по-надежден от 320(150к.с.), дали и другите споделяте това мнение? Също така този мотор комън-рейл ли е както казва АутоДата или не?
Поздрави
- Encislav
- Потребител
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: Курс за космонавти
Днес ходих да гледам тази кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
На пръв поглед изглеждаше добре, особено тези 18-ки как я отварят не е истина просто. Някой ще даде ли съвет дали има впечатления от този автомобил или просто какво му е мнението за автомобила, цена/качество и т.н, Благодаря предварително. Също искам да попитам сполучлив ли е мотора на тази кола. Благодаря извинявам се за въпросите просто съм малко нов и съм решил да сменям колата, тоест да скачам на купенце
На пръв поглед изглеждаше добре, особено тези 18-ки как я отварят не е истина просто. Някой ще даде ли съвет дали има впечатления от този автомобил или просто какво му е мнението за автомобила, цена/качество и т.н, Благодаря предварително. Също искам да попитам сполучлив ли е мотора на тази кола. Благодаря извинявам се за въпросите просто съм малко нов и съм решил да сменям колата, тоест да скачам на купенце

outworld написа:morbili написа:morbili написа:Здравейте колеги!Нов съм в този форум и до този момент-минах през какви ли не коли,но никога до този момент дизел и БМВТ.е. не отбирам ГРАМ
Поздрави!
Изглежда добре колата, боядисвани са предна и задна броня. Малко скъпа ми се вижда, предвид че е със стария мотор 184 коня. Иди, виж я, покарай, закачи на диагностика и взимай ако всичко е ок
Благодаря колега

outworld написа:morbili написа:morbili написа:Здравейте колеги!Нов съм в този форум и до този момент-минах през какви ли не коли,но никога до този момент дизел и БМВТ.е. не отбирам ГРАМ
Поздрави!
и топката е сменяна,прилича на такава от автоматик.Не е нещо сериозно,но е хубаво да се знае

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Не е от автоматик, а някаква си чунг-чанг.