Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон IV
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон IV
Някой знае ли нещо за тази кола?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=b50a1n
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=b50a1n

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
offbeatvibe написа:Като например тази: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11540736549770241&f1=details
Или
https://m.mobile.bg/details/11557332394238234
Тази втората(лилавата) съм ходил да я гледам още преди нова година.
От почти две години е в България.
Технически е ок, интересно изпълнение е, НО е зверски гнилоч, бягай далече.
Колеги не съм в час с е46-ците затова се допитвам до вас , https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=bc2uvu тази кола с този капак и фарове ли трябва да бъде ?
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
v_p_m написа:Колеги не съм в час с е46-ците затова се допитвам до вас , https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=bc2uvu тази кола с този капак и фарове ли трябва да бъде ?
Да!
terorero написа:v_p_m написа:Колеги не съм в час с е46-ците затова се допитвам до вас , https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=bc2uvu тази кола с този капак и фарове ли трябва да бъде ?
Да!
Би ли обяснил малко по-подробно защо

Това е капака за преди фейс, колега. Грешка няма. Виж бронята обаче, струва ми се, че се предлага само на фейс. Поправете ме, ако греша.
Доколкото знам е46 - 325 192к.с. е фейслифт на 323 170к.с, следователно и капак фарове калници трябва да са фейс , а на тази не са.
Питай продавачът за един вин ? Най-бързо ще разберем след това !
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
m54b25 мотора се монтира и на седани/комбита преди фейслифта. Не е често срещано, но ги има.
- blazinsk1n
- Потребител
-
- Кара: 325i '02
Здравейте момчета,
имам нужда от съдействие. Искам да сменя моето е46 318 преди фейслифт с някой 6-так. Първият проблем е, че нямам идея дали да е преди или след фейслифта. Вторият е, какъв да е мотора. Принципно, и 318i 143кс ще ми е достатъчно като мощност, но не му се носи добра слава, за това най-слабия 6-так би ми вършел работа. Но в крайна сметка ще гледам да е читава бройка, така че може и да е повече коне от необходимото. Става на въпрос за бензинка, която ще е на газ. Иначе, реалната причина за смяната е, защото искам темпомат понеже пътувам доста и едвам се издържа. В тази връзка ... автоматик?
Поздрави!
имам нужда от съдействие. Искам да сменя моето е46 318 преди фейслифт с някой 6-так. Първият проблем е, че нямам идея дали да е преди или след фейслифта. Вторият е, какъв да е мотора. Принципно, и 318i 143кс ще ми е достатъчно като мощност, но не му се носи добра слава, за това най-слабия 6-так би ми вършел работа. Но в крайна сметка ще гледам да е читава бройка, така че може и да е повече коне от необходимото. Става на въпрос за бензинка, която ще е на газ. Иначе, реалната причина за смяната е, защото искам темпомат понеже пътувам доста и едвам се издържа. В тази връзка ... автоматик?
Поздрави!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ако ще е само за темпомата,по-добре си сложи такъв на твоята кола! Поне си познаваш колата...Ако вече наистина искаш и по-голям мотор,това е друг въпрос!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- pac0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320ка, тихо и кротко
- Мечтае да кара: по читави пътища
blazinsk1n написа:Здравейте момчета,
Поздрави!
Темпомат и на ръчна кутия ще ти върши работа... Идеален си е за магистрала, намаляш, ускоряваш, единствено не си сменя само предавки разбира се. А от гледна точка на двигател, малкия шестак 2.2 не е страшна сила, но е достатъчно приятен за каране. Аз съм с такъв, разхода му е съвсем поносим, за ежедневна употреба е идеално. Липсва му 6-та обаче, на дълъг път е малко дразнещо...
- blazinsk1n
- Потребител
-
- Кара: 325i '02
Благодаря за съветите! Ами слабичка ми е. Искам са има сила спокойно да набира и да не се мъчи. Не знаех, че може да се сложи темпомат. А иначе преди или след фейса? DSC си е готина екстра, но не належаща.
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
v_p_m написа:Доколкото знам е46 - 325 192к.с. е фейслифт на 323 170к.с, следователно и капак фарове калници трябва да са фейс , а на тази не са.
Няма нищо общо. Колата е окей с този капак и фарове и броня всичко е точно : )
И.С.И написа:v_p_m написа:Доколкото знам е46 - 325 192к.с. е фейслифт на 323 170к.с, следователно и капак фарове калници трябва да са фейс , а на тази не са.
Няма нищо общо. Колата е окей с този капак и фарове и броня всичко е точно : )
Това е вина на колата JR93757 , явно така си е излезнала от завода затова е с тези ламарини