Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Бабуна няма ли реални снимки да на самият комплект и на самите лупи.
Сладур1 написа:Бабуна няма ли реални снимки да на самият комплект и на самите лупи.
Явно няма, помолих го да прати такива, но изпрати само тези, които съм пуснал - монтираните на кола.
- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
Снабдих се с почти всичко нужно за тази интервенция (лупи+капачки+енджъл) Оказа се, че капачките идват малко голями за мойте лупи, но добре, че заедно с лупите колегата от който ги взех ми прати малки хромирани пръстени които ще прикрият малката фуга. Лупите са 2.8 инча, но явно си трябват 3.0 инча. Понеже лупите са от алфа сега проблема ми е да намеря фасунгите за тея прожектори, защото не ми се препавя и не искам да стане така че да влиза вода във фара. Другия уикенд ще се мъча да направя замисленото и ще направя снимки.
FromZeroToHero написа:Снабдих се с почти всичко нужно за тази интервенция (лупи+капачки+енджъл) Оказа се, че капачките идват малко голями за мойте лупи, но добре, че заедно с лупите колегата от който ги взех ми прати малки хромирани пръстени които ще прикрият малката фуга. Лупите са 2.8 инча, но явно си трябват 3.0 инча. Понеже лупите са от алфа сега проблема ми е да намеря фасунгите за тея прожектори, защото не ми се препавя и не искам да стане така че да влиза вода във фара. Другия уикенд ще се мъча да направя замисленото и ще направя снимки.
A мога ли да те помоля да качиш една снимка на целиа комплект, зада видя за какво става въпрос! Може да разменим идеи като видим! интересува ме живо прикрепването в рефлектора
Намерих тука една снимка из нета.... незнам дали е същото.http://www.theretrofitsource.com/produc ... cts_id=178
и тука още малко Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
В момента няма с какво да ги снимам колега.
Другата седмица ще се постарая да наснимам подробно всяка стъпка,
но със сигурност ще има рязане и напасване по рефлектора.
Другата седмица ще се постарая да наснимам подробно всяка стъпка,
но със сигурност ще има рязане и напасване по рефлектора.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- FromZeroToHero
- кандидат ентусиаст
-
Аз искам да помитам нещо друго. Понеже единия ми фар е чисто нов а пък другия не, може ли по някакъв начин да се полира стъклото(пластмасата) на фара и да придобие малко по-кристален вид. Дали с най-дребната водна шкурка и паста ще се получи нещо? Разликата не е много голяма, но ме дразни леко това.
FromZeroToHero написа:Аз искам да помитам нещо друго. Понеже единия ми фар е чисто нов а пък другия не, може ли по някакъв начин да се полира стъклото(пластмасата) на фара и да придобие малко по-кристален вид. Дали с най-дребната водна шкурка и паста ще се получи нещо? Разликата не е много голяма, но ме дразни леко това.
Да, може аз мойте така ги правих лятото тръкнах ги малко с водна шкурка-не помня кой номер и после ги полирах с паста и машина(колкото може)

А, ония ден на един познат даже и ги лакираха и стана много добре

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
в бриколаж си има вакси с кичета за полиране на фарове,с тея шкурки да не си батисате фаровете
иначе по темата тези новите лупи на бабуна маи за сега са наи добрият варянт за ъпгреид на обикновенните фарове на е46,интерестно ще е да видим снимка на кола стях от 2-3м. как стоят
иначе по темата тези новите лупи на бабуна маи за сега са наи добрият варянт за ъпгреид на обикновенните фарове на е46,интерестно ще е да видим снимка на кола стях от 2-3м. как стоят
Последна промяна kiko на 12 Фев 2011, 19:49, променена общо 1 път
Стоят доста добре.Моя приятел ми писа, че нищо не се режело,захващали някакси и с една гайка се фиксирвали за рефлектора.Малко зор видял с кабелите защото нали е биксенон това ми писа.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
bmw20009 написа:FromZeroToHero написа:Аз искам да помитам нещо друго. Понеже единия ми фар е чисто нов а пък другия не, може ли по някакъв начин да се полира стъклото(пластмасата) на фара и да придобие малко по-кристален вид. Дали с най-дребната водна шкурка и паста ще се получи нещо? Разликата не е много голяма, но ме дразни леко това.
Да, може аз мойте така ги правих лятото тръкнах ги малко с водна шкурка-не помня кой номер и после ги полирах с паста и машина(колкото може)![]()
А, ония ден на един познат даже и ги лакираха и стана много добре
Шкурка

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Каква е разликата в стъклото преди и след фейса.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Преди фейса стъклото е сменяемо (на БОШ) и май даже ново не и мн. скъпо
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Колеги,да ви кажа доста удачен вариянт е този ретро фитове които предлага колегата Бабуна и на приличина цена и стоят 1:1 с оригинала,един колега от благоевград сандандски с 4ерно купе си ги е сложил и е качил даже снимки стои уникално..няма такава агресивна физиономия