Опит за кражба.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- csx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Facelift touring 2004
- Детайли за колата: E46 Facelift touring
Re: Опит за кражба.
///M_Martin написа:Отвратително нещо-гадовете нямат спирка![]()
Продължавам да твърдя че гаража си е супер екстра-аз за това моята само в гараж че иначе....
И това не е сигурно, ако гаража не ти е под леглото !Много коли са откраднати и оттам.
- Разбра ли за Веско Маринов?
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.
- Не,какво?
- Ми нападнал човек в парка и му изпял "химна" на МВР!
Ама човека е горе-долу в добро състояние , май ще живее!
-Слава богу.
- Macaveli
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i E46
- Мечтае да кара: Хеликоптер
Re: Опит за кражба.
С ключалки или без ключалки колите ни имат достатъчно примамливи неща за сваляне по екстериора.
Както се случи при мен. Аз съм без ключалки. Паркирам си колата близо до работата си под един надлез. Работно ми време е от 8:00 - 17:00часа. След работа си отивам до колата и какво да видя. Лайсните на задната броня свалени. Посред бял ден и то при положение че има доста движение наоколо. Говорих с мой познат полицай и отговора беше "Брат нищо не може да се направи. Това е дребна кражба няма как да се хване." Дребна ама тези лайсни ми излезнаха доста скъпи. Излишни пари на вятъра. А най-много ме хвана яд че колата беше леко прашна и се виждаха явно следите от пръстите на гадния крадец как е бърникал по бронята.
Както се случи при мен. Аз съм без ключалки. Паркирам си колата близо до работата си под един надлез. Работно ми време е от 8:00 - 17:00часа. След работа си отивам до колата и какво да видя. Лайсните на задната броня свалени. Посред бял ден и то при положение че има доста движение наоколо. Говорих с мой познат полицай и отговора беше "Брат нищо не може да се направи. Това е дребна кражба няма как да се хване." Дребна ама тези лайсни ми излезнаха доста скъпи. Излишни пари на вятъра. А най-много ме хвана яд че колата беше леко прашна и се виждаха явно следите от пръстите на гадния крадец как е бърникал по бронята.

Хубавият живот бил скъп,имало и по-евтин,но не бил хубав....!!!