Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
beyond написа:http://www.cars.bg/c424264 този екземпляр дали е обръщан
Не е
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ooo, тези братята мошеници от Варна вече са минали на пласирането на е46-ци
!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:ooo, тези братята мошеници от Варна вече са минали на пласирането на е46-ци!
защо мошенници ;D да не си си патил нещо

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Nukem написа:ooo, тези братята мошеници от Варна вече са минали на пласирането на е46-ци!
Пълни гомнари !! обади се по телефона и ще видиш закакво говорим

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
shalashaska написа:Nukem написа:ooo, тези братята мошеници от Варна вече са минали на пласирането на е46-ци!
Пълни гомнари !! обади се по телефона и ще видиш закакво говорим
ако искаш джантите от снимката ще има +1000лв. МИНИМУМ!
иначе добре снимат

п.с. пише се говнари (говно)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Rezashki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46/330xd
Здравейте,
какво ще кажете за тази обява: http://www.cars.bg/c400319 ...и това не е ли 323 с този двигател? Дали не е правена: (задна дясна врата)?
Благодаря!
какво ще кажете за тази обява: http://www.cars.bg/c400319 ...и това не е ли 323 с този двигател? Дали не е правена: (задна дясна врата)?
Благодаря!
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Rezashki написа:Здравейте,
Благодаря!
320i 2001-ва година получава новия двигател: M54B22, който съответно е 2.2 и е 170 коня. 320i(M52B20) преди това е с 150 коня, а 323 е с M52B25, който също е 170 коня.
А какво като(ако) е правена? Вече се уточни(няколко пъти), че това са вече 10+ годишни коли и е нормално да имат забележки, удари и т.н. На тази кола, която си постнал й е захабен волана и скоростния лост. Което значи, че скоро(особено скоростния лост, който вече се е прокъсал), ще трябва да ги претапицираш или сменяш(лоста, ако искаш М-ков, волана си е такъв), което също си го предвиди като разход. За други забележки да се изкажат по-компетентните

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
beyond написа:Nukem написа:ooo, тези братята мошеници от Варна вече са минали на пласирането на е46-ци!
не знам, ма бързо им изчезват колите на тия.. иначе снимат с некъв канон марк и фащат окото яко.. тая 18ка ми се струва, че вътре е леш де, но скоро имаха черни е38 и е39, 2.8ци, дето според мене си заслужаваха да се видят.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Superexstatic написа:beyond написа:Nukem написа:ooo, тези братята мошеници от Варна вече са минали на пласирането на е46-ци!
не знам, ма бързо им изчезват колите на тия.. иначе снимат с некъв канон марк и фащат окото яко.. тая 18ка ми се струва, че вътре е леш де, но скоро имаха черни е38 и е39, 2.8ци, дето според мене си заслужаваха да се видят.
Има една две теми за тея... и познавам/писал съм си с поне пет/шест човека дето могат да ти разправят колко са коректни и как колата от фиешън снимките е една па на живо съвсем друга...

- Rezashki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46/330xd
devent написа:Rezashki написа:Здравейте,
Благодаря!
320i 2001-ва година получава новия двигател: M54B22, който съответно е 2.2 и е 170 коня. 320i(M52B20) преди това е с 150 коня, а 323 е с M52B25, който също е 170 коня.
А какво като(ако) е правена? Вече се уточни(няколко пъти), че това са вече 10+ годишни коли и е нормално да имат забележки, удари и т.н. На тази кола, която си постнал й е захабен волана и скоростния лост. Което значи, че скоро(особено скоростния лост, който вече се е прокъсал), ще трябва да ги претапицираш или сменяш(лоста, ако искаш М-ков, волана си е такъв), което също си го предвиди като разход. За други забележки да се изкажат по-компетентните
Благодаря за мнението.
Един наш(ваш) поне така твърдеше съфорумец днес се изказа доста ласкаво за 320 бензин "ис" 143 коня. Обясни ми че двигателя нищо, че 4 в сравнение с шестака много вървял, просто мнение знам, че е спам, но някой от вас може да споделя същото мнение.
Благодаря отново.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Rezashki написа:Благодаря за мнението.
Един наш(ваш) поне така твърдеше съфорумец днес се изказа доста ласкаво за 320 бензин "ис" 143 коня. Обясни ми че двигателя нищо, че 4 в сравнение с шестака много вървял, просто мнение знам, че е спам, но някой от вас може да споделя същото мнение.
Благодаря отново.
Колега, в твоя полза е да се запознаеш с двигателите, които се слагат в Е46, за да не те излъже някой джамбазин. Такова животно "320 бензин "ис" 143 коня" не съществува. Не е 320, а 318 и не е "ис"

- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
Колеги препоръчайте добър сервиз в Пловдив,че в други ден ще ходя да гледам тази красавица,искам да и направят пълна диагностика и цялостен оглед на ходовата част 
http://www.cars.bg/c410498

http://www.cars.bg/c410498
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
minimalcoholic написа:да знаеш само че е обръщана колега !
Знам колега но и това ще се огледа....просто ми е изгодна сделката....и затова съм се насочил към нея...а и продавача е коректен

интересува ме къде в Пловдив могат да е огледат добре...
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
minimalcoholic написа:да знаеш само че е обръщана колега !
Добре де, как ги разпознавате толкова лесно, само по снимките, коя е обръщана и коя не е? Това мисля, че ще е от полза за всички, на които им предстои покупка на автомобил.