Осветление във вратите
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Re: Осветление във вратите
Здравей,alkapone777 написа:Здравейте искам да си монтирам диоди на дръжките на вратите от вън.Възможно ли е да взема захранване от копчетата за стъклата и когато включа габарита да светят и те?Става въпрос за е39
Разбира се, че е възможно. Можеш да го вземеш от кое да е копче, най-близко до мястото, което ти трябва.
Обаче не схващам каква ти е идеята да светят външните дръжки, през цялото време като си на фарове и то докато си в колата... Не е ли по-добре да ги вържеш към плафоните, за да светнат като отключиш колата?

- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 xdrive
Видях в Хървадска едно е39 по този начин и много ми хареса ефекта който се получава.Не е ефективен както ти казваш,но стои много добре вечер. 

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Действай тогава, щом те кефи! Ако имаш още въпроси, пиши.alkapone777 написа:Видях в Хървадска едно е39 по този начин и много ми хареса ефекта който се получава.Не е ефективен както ти казваш,но стои много добре вечер.
Успех

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Kris написа:Има, даже колежката с "cici"-те () има такива монтирани.
Жестока циганийка е

Ет и некво видео
https://www.facebook.com/photo.php?v=47 ... =3&theater
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 xdrive
Да се похваля и аз какво направих благодарение на vassil_bk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Apassionata написа:Kris написа:Има, даже колежката с "cici"-те () има такива монтирани.
Жестока циганийка е![]()
Още му се кефя, след 1 година
![]()
Ет и некво видео
Понеже ми подариха такъв комплект диоди с лого прожектор да попитам как се връзват - към плафона предполагам. Някой виждал ли е DIY за Е46 из нета? Търсих, но намерих само за други марки.
MMG написа:Apassionata написа:Kris написа:Има, даже колежката с "cici"-те () има такива монтирани.
Жестока циганийка е![]()
![]()
Ет и некво видео
Понеже ми подариха такъв комплект диоди с лого прожектор да попитам как се връзват - към плафона предполагам. Някой виждал ли е DIY за Е46 из нета? Търсих, но намерих само за други марки.
Колега, аз си сложих на двете предни врати ако имаш плафон в краката пусни от там кабел към вратите. Ако нямаш взимаш червен с черна ивица кабел от кабелите под волана, а на дясната врата са червен с синя ивица и пак кафяв на Е46
Мерси колега. Аз веднъж пробвах, но нещо не успях да сваля корите и се отказах тогава и ги возя в багажника. Следващия път като ми остане време ще пробвам.
Колеги от задните врати можели да се вземе ток за диодите да не е от плафона и ако може кой са точните кабели ? 

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Здравей,richard написа:Колеги от задните врати можели да се вземе ток за диодите да не е от плафона и ако може кой са точните кабели ?
Не можеш да вземеш ток от задните врати, защото няма кабел, който да ти дава 12+ при отваряне на врата. То и на предните няма такъв кабел. Взимаш 12+ от плафоните и го разклоняваш за предните и задните врати

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Apassionata написа:Kris написа:Има, даже колежката с "cici"-те () има такива монтирани.
Жестока циганийка е![]()
![]()
Тия гадорийки се продават вече оригинално и в Дарукар, за който иска да си светка

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
zAcK написа:Apassionata написа:Kris написа:Има, даже колежката с "cici"-те () има такива монтирани.
Жестока циганийка е![]()
![]()
Тия гадорийки се продават вече оригинално и в Дарукар, за който иска да си светка
Малко повече инфо? Парт. номер?