Mулти волан проблем-предложения!? РЕШЕН
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Mулти волан проблем-предложения!? РЕШЕН
kolegi az imam e 316 19,2000gako si sloja multi volan kakvo 6te moga da opravliavam sas nego
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Първо - пиши на кирилица!
С мулти волана ще можеш да усилваш и намаляш CD-то (ако си с оригиналното разбира се!) - автопилота при теб няма да се активира току-така.
С мулти волана ще можеш да усилваш и намаляш CD-то (ако си с оригиналното разбира се!) - автопилота при теб няма да се активира току-така.
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
добре де
аз лично като отидох в автокъщата да си купувам кола от любимата ми марка-тези без мулти волан и подлакътник дори не ги отворих да ги погледна
трябва ли да купя кола без нещата които искам и после да се мъча да слагам това онова и да се хваля че съм открил топлата вода
иначе браво, похвално е че поне знаете какво искате от автомобила си и си го постигате по един или друг начин
наслаждавайте им се и да ви возят още мноого безпроблемни километри
аз лично като отидох в автокъщата да си купувам кола от любимата ми марка-тези без мулти волан и подлакътник дори не ги отворих да ги погледна
трябва ли да купя кола без нещата които искам и после да се мъча да слагам това онова и да се хваля че съм открил топлата вода
иначе браво, похвално е че поне знаете какво искате от автомобила си и си го постигате по един или друг начин
наслаждавайте им се и да ви возят още мноого безпроблемни километри
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Добре ти като си купуваш кола гледай екстрите, които после за смешни пари можеш да си сложиш, а прави основен ремонт за хиляди левове после. Аз гледах колата да е колкото се може технически изправна и да ми е най-лесна за регистриране, и първоначално подкарване- съответно вместване и в определен бюджет. От там-нататък когато мога да отделя пари, след сервизни интервали и т.н., слагам по нещичко. Като поздравявам всички, които фърчат из облаците с искани пари и тези, които им ги дават за части втора употреба.
Като искаш кола с определени неща, дилъри вече има във всеки град. Ама да си купуваш кола, втора употреба и после да се биеш в гърдите... Не върви някак.

Като искаш кола с определени неща, дилъри вече има във всеки град. Ама да си купуваш кола, втора употреба и после да се биеш в гърдите... Не върви някак.
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
както и никак не върви да се биеш в гърдите че имаш БМВ пък да си с ограичен бюджет и да ти течат лигите по някакви си екстри и да гледаш да се заимаш с тях колкото се може по на ''тънкана''
по тази логика давай да търсим коли без гуми и двигател че по евтини пък после от там ще отделяме пари от закуски за това онова, да им слагаме по нещичко че така се вместваме в определен бюджет
по тази логика давай да търсим коли без гуми и двигател че по евтини пък после от там ще отделяме пари от закуски за това онова, да им слагаме по нещичко че така се вместваме в определен бюджет
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
katronski_br написа:както и никак не върви да се биеш в гърдите че имаш БМВ пък да си с ограичен бюджет и да ти течат лигите по някакви си екстри и да гледаш да се заимаш с тях колкото се може по на ''тънкана''
Не си прав колега, всеки е с ограничен бюджет, дори и ти въпреки, че се правиш, че не е така. А и също така се съмнявам твоята кола да е с фул с екстри и да нямаш нужда от нищо друго

Към колегата BoBoGTO, честито и със здраве да си ги използваш, това са все полезни неща

А сега по темата --> днес ми се случи странен проблем с мулти волана. Като натиснах копчето за намаляване на звука вместо да се намали музиката се смени песента(върна се на предишната) т.е. все едно съм натиснал предишна песен. След това ми го направи същото и на радио, и смени станцията вместо да намали звука. При повторно натискане вече си работеше нормално.Някой имал ли е подобен проблем?

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Надявам се да не съм много
, но не намерих нищо по въпроса и ще питам тук. Някой знае ли нещо по въпроса дали този плеър: Kenwood KDC-6047U
http://www.kenwood.eu/products/car/rece ... KDC-6047U/
може да се върже да работи с мулти волана ми?

http://www.kenwood.eu/products/car/rece ... KDC-6047U/
може да се върже да работи с мулти волана ми?
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Dimitroff написа:http://www.kenwood.eu/feature.aspx?id=1009&lang=4
Ванка прегледах им каталога, но има кабели за 3 та серия само за след 2005

Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- L0ReNz0_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 3-ka `02g
- Мечтае да кара: BMW 3-ka `09g
здравейте колеги, преди време си сложих мулти волан на моята е46 2002 фейслифт, сега ми изпадна едно оригинално цд за тоя модел и се чудя дали като го вържа към оригиналната букса на колата ще мога да ползвам и копчелъците на волана или ще трябва допълнително окабеляване
поздрави
поздрави

- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
maikooo написа:А сега по темата --> днес ми се случи странен проблем с мулти волана. Като натиснах копчето за намаляване на звука вместо да се намали музиката се смени песента(върна се на предишната) т.е. все едно съм натиснал предишна песен. След това ми го направи същото и на радио, и смени станцията вместо да намали звука. При повторно натискане вече си работеше нормално.Някой имал ли е подобен проблем?
Аз от както съм си купил колата го прави тоя номер с намалянето. Забелязах, че ако се мъча леко да натискам копчето става почти винаги. Ако го натисна рязко и по-силно не го прави. Сигурно не дава добре контакт копчето от мръсотийки

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Shamanek написа:......
Да има нещо такова. Или много леко го натискам или го задържам и става точно това което искам

- s_spasov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i '99
Някой дали е успял да се сдобие с автопилот на е46-ца с жило на газта 
ето линк на инструкцията за свързване на волана със схемите
http://www.box.net/shared/0sb5rm740s

ето линк на инструкцията за свързване на волана със схемите
http://www.box.net/shared/0sb5rm740s