Бързи въпроси и отговори
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: Бързи въпроси и отговори
Пак съм аз
, но нека движим темата за тези прекрасни коли!
Колко от тези, които са си сменяли маслото в ръчната ск.кутия са имали вътре масло за ръчни ск.кутии и колко са намирали такова за автоматични ск.кутии ? Питам, защото има ръчни кутии, които са пълни с АТФ-масло. Моя Компакт Е36 беше така. Напълних я с МТФ и тя започна да сменя трудно. Смених отново с АТФ и всичко си дойде на място. Сега се подготвям за смяна на Z-ката и не ми се прави 'двойна' работа. Навсякъде по сайтовете пише МТФ-ЛТ2, но .. знае ли човек? Другия вариант е да източа старото, да го видя какво е и след това да купя и налея новото, но трябва да седи така известно време, а ми се иска наведнъж да свърша работата!
Колко от тези, които са си сменяли маслото в ръчната ск.кутия са имали вътре масло за ръчни ск.кутии и колко са намирали такова за автоматични ск.кутии ? Питам, защото има ръчни кутии, които са пълни с АТФ-масло. Моя Компакт Е36 беше така. Напълних я с МТФ и тя започна да сменя трудно. Смених отново с АТФ и всичко си дойде на място. Сега се подготвям за смяна на Z-ката и не ми се прави 'двойна' работа. Навсякъде по сайтовете пише МТФ-ЛТ2, но .. знае ли човек? Другия вариант е да източа старото, да го видя какво е и след това да купя и налея новото, но трябва да седи така известно време, а ми се иска наведнъж да свърша работата!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?